כנס INFOמידע בשבוע הבא

חוטהשני

New member
תהני ../images/Emo13.gif היו שנים שהגעתי לימי העיון ה'חינמיים' <המחיר ליום עיון די יקר ואין מי שיממן לי.. (העיריה בקושי ממנת את מה שאנחנו אמורים לקבל..) חוץ אולי מקרן ידע- אבל לא מצאתי ששוה לי לשלם אפילו את מחצית מהסכום..> אבל השנה לא אגיע - כי זה נופל בדיוק בשבוע של 'מצעד הספרים'..

חוטהשני

New member
מצעד הספרים מצעד הספרים זה פרוייקט שמשרד החינוך מפעיל כבר קרוב ל12 שנים.. זה בעצם דרך לעידוד קריאה. במהלך כמה חודשים במהלך השנה אנחנו ממליצות על 20-23 ספרי קריאה (את הרשימה אנחנו מקבלים מהמחלקה לספריות בתי ספר) אנחנו יכולות להוריד ספרים מהרשימה ולשים ספרים שיש לנו (כלומר אם יש לי מס' עותקים רב מאיזה ספר שווה לי להציע אותו לרשימה..) אנחנו מכינות כרזות ופרסום של הספרים.. המורות אמורות לפרסם את הספרים בכיתות (בזה אין לי חלק..) יש ילדים שזה נוגע להם יש ילדים שפחות.. אבל מנסים להגיע לכמה שיותר. במהלך התקופה אנחנו עורכות תערוכה של יצירות שילדים עשו (אם זה סוף אחר לספר, כרזה וכו'.. השנה הכנסנו גם את נרניה ומשהו עשה לנו דגם של נרניה..), כמו כן אנחנו מזמינות סופר (תלוי בתקציב..), אני גם דואגת להשיג קלטות של ספרים שיש סרט בעקבות הספר ועוד פעילויות. השבוע יש בחירות לספר הטוב ביותר <השם 'מצעד הספרים' נולד בעקבות 'מצעד הפזמונים'..>

למעלה