כנסו............. כנסו לאתר שלי!!! יש שם עידכונים חדשדשים.....
° °•°£C®az¥ in lov°•° New member 8/11/03 #1 ../images/Emo124.gifכנסו............. כנסו לאתר שלי!!! יש שם עידכונים חדשדשים.....
I I AM MOJO JOJO New member 8/11/03 #2 וואי וואי וואי!! אתר שולט!! הדבר עם המיפלצת ששואגת באמצע השיר כמעט גרם לי להתקף לב!! בעיקרון יש לך ממש אחלה אתר!! שולטטט!! גם לי יש אתר בבננה בום,אבל הוא עוד בבניה. הוא אמור להיות גדול כזה,ומפואר,והוא רק על פאוורפאף!!
וואי וואי וואי!! אתר שולט!! הדבר עם המיפלצת ששואגת באמצע השיר כמעט גרם לי להתקף לב!! בעיקרון יש לך ממש אחלה אתר!! שולטטט!! גם לי יש אתר בבננה בום,אבל הוא עוד בבניה. הוא אמור להיות גדול כזה,ומפואר,והוא רק על פאוורפאף!!
י ילדה סוכר 3 New member 8/11/03 #3 עדידוש...../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif מזל טוףףף שינית שם לאתר
M Milky Boan New member 10/11/03 #5 עדי אני שונאת אותך... (האתר המפחיד...) יש לי סיוטים בגלל התמונה הזאת... אני נחנקתי כשראיתי אותה...
י ילדה סוכר 3 New member 10/11/03 #6 החהחהחהחהחהחחהחה../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif גם לי היא הראתה אותו שנה שעברה... באמת פעם לא נבהלתי ממש מזה ואפילו נהנתי מלראות את אמא שלי קופצת כשהיא ראתה את זה פעם אמא שלי נכנסה לי למועדפים וראתה אתר שנקרא "פחד" היא הסתקרנה וגילתה שזה האתר הזה... עכשיו היא לומדת:לא להיכנס למועדפים של חן חהחהחהח עכשיו אני כמעט רצחתי את עדי כשנכנסתי לזה...לא יודעת מה השתנה בין השנים...
החהחהחהחהחהחחהחה../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif גם לי היא הראתה אותו שנה שעברה... באמת פעם לא נבהלתי ממש מזה ואפילו נהנתי מלראות את אמא שלי קופצת כשהיא ראתה את זה פעם אמא שלי נכנסה לי למועדפים וראתה אתר שנקרא "פחד" היא הסתקרנה וגילתה שזה האתר הזה... עכשיו היא לומדת:לא להיכנס למועדפים של חן חהחהחהח עכשיו אני כמעט רצחתי את עדי כשנכנסתי לזה...לא יודעת מה השתנה בין השנים...
י ילדה סוכר 3 New member 10/11/03 #8 אמאמאמאמא../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif איך יכולת אני הייתי עם דום לב חודש שלם אחריי שהייתי רואה אותו(אם הייתי רואה אותו) למרות שאני לא רוצה לראות אותו
אמאמאמאמא../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif איך יכולת אני הייתי עם דום לב חודש שלם אחריי שהייתי רואה אותו(אם הייתי רואה אותו) למרות שאני לא רוצה לראות אותו
י ילדה סוכר 3 New member 10/11/03 #10 גם...../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif ידיד שלי ראה אותו...לבד בבית...ב12 בלילה...אמלה
גם...../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif ידיד שלי ראה אותו...לבד בבית...ב12 בלילה...אמלה
I I AM MOJO JOJO New member 10/11/03 #12 אני נחנקתי!! פתאום,באמצע השיר המרגיע,קופץ לי שד ענקי וצורח לי!! אני כמעט קיבלתי דום לב!!אני לא ניכנס לדבר המפחיד הזה שוב לעולם!!אני נפלתי מהכיסא של המחשב!!(אמת)
אני נחנקתי!! פתאום,באמצע השיר המרגיע,קופץ לי שד ענקי וצורח לי!! אני כמעט קיבלתי דום לב!!אני לא ניכנס לדבר המפחיד הזה שוב לעולם!!אני נפלתי מהכיסא של המחשב!!(אמת)
י ילדה סוכר 3 New member 11/11/03 #14 ../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif אתה מרגיש טוב עכשיו
I I AM MOJO JOJO New member 11/11/03 #15 כן,כן,החלמתי.... כן,הם שמים בכוונה שיר מרגיע ויפה,ואז.... אבל הייתי רוצה להיכנס לאתר "פחד",אבל אין לי אומץ. אבל איזה סרט אתן מדברות?
כן,כן,החלמתי.... כן,הם שמים בכוונה שיר מרגיע ויפה,ואז.... אבל הייתי רוצה להיכנס לאתר "פחד",אבל אין לי אומץ. אבל איזה סרט אתן מדברות?
י ילדה סוכר 3 New member 11/11/03 #16 על הסרט../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif "מגרש השדים" כי התמונה המפחידה היא מהסרט, וזה הסרט הכי מפחיד...נתנו לו איזה פרס על זה...
על הסרט../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif "מגרש השדים" כי התמונה המפחידה היא מהסרט, וזה הסרט הכי מפחיד...נתנו לו איזה פרס על זה...
י ילדה סוכר 3 New member 11/11/03 #19 ../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif גם אמא שלי ראתה אותו...והוא באמת מפחיד...