כנסו רגע

פרסה

New member
../images/Emo124.gif כנסו רגע

היום בערב באדיר מילר בשעה 10:00 אני הופיע!!! אתמול מאיר עשה לי ולידידה שלי הפתעה ולקח אותנו לצילומים הכנסנו את נאור ציון(איזה סטנדאפיסט) על חמור לאולפן ואני הוצאתי אותו. בהתחלה אני ההיתי אמור לסחוב אותו אבל הוא נכנס לבד (כל כך רציתי שיעצור לו פתאום) בסוף אני הוצאתי את החמור ואני חושב שראו אותי. את הידידה שלי ראו בטוח. היא הכניסה אותו. הההי בהתחלה הוא סתם עלה על החמור והוא לא הצליח לעצור אותו (הבדרן הזה צוחק על אנשים) אז אמרתי לידידה שלי לא רוץ אחריו ואנחנו צחקנו עליו!!!!. בסוף אני רציתי אליו ועצרתי אותו. היו שם עוד כל מיני אומנים והיה מצחיק (חבל שההינו צריכים ללכת מוקדם) תהיה תוכנית מזה מצחיקה אז היון ב 10:00 בערב

איזה מגניב!!../images/Emo28.gif!

נאור ציון על חמור? אין סיכוי שאני מפסידה! וגידי הסלבריטאי שלנו

פרסה

New member
וואלה

אני לא ידעתי מי זה עד שמאיר אמר לי שלאכדאי לי לצחוק עליו כי יביא לי קטלות משום מקום אז פחדתי לצחוק לידו על הקטע של החמור איזה בעסה שלא ידעתי. היתי מביא מצלמה חוץ מזה שיצא לי לדבר אם כל מיני מפורסמים (בין השאר אם השלישיה ההיא של הסכין תקועה בגבי וזה כאוף)

angel457

New member
וואיי פ33ה!!!!אבל מי זה הנאור ציון?

ואתה מתכוון לשלישיית מה קשור?

ואוו! סוף סוף ניראה את גידי בגודל

מלא! חחחח סתאאאם! וואוו! יופי סימנתי לי את התוכנית....
יאיי! גידי לא שם תמונה- פיצי כבר תברר איך גידי ניראה!
אה ואווי! שככתי לגמרי- בשנים אלו אינ אמורה להופיע בערוץ המקומי- אני השתתפתי בהופעה של איזה חוג הורה וג´ז אז צילמו אותנו ופעם הופעתי בחדשות ופעם ראינו אותי אותי לאיזה תוכנית אמריקנית על סוסים....! אבל זה לא משנה
נזכה לראות את גידי!

פרסה

New member
שו שער ידיעות אחרונות?

חוץ מזה בשבועות כל שנה אני מככב בעתונים עם ערימת קש

חח חבילת קש?../images/Emo28.gif

מגניב! בעצרת של שנה לזכרו של רבין כולם היו בשחור ואני הייתי על הכתפיים של אבא שלי בחליפת תכלת אז צילמו את התכלת בתוך כל הים של השחור! מדליק! גם עשו עלי ועל טאורה כתבה לערוץ המקומי... מה זה כל שנה טוחנים את אותה התמונה שלך?

חיחי אני הייתי אצל יעל בר זוהר !!

באמת לקחו אותנו מהצופים לתוכנית שהייתה פעם שיש 3 ילדים שכל אחד מציג טענה שונה בקשר למשו - זה שהיה עם נמש הזה.. אז לקחו אותנו לתוכנית האחרונה... ואז כשהצבעתי היא עלתה לקהל לשאול אותי למה בחרתי ככה!! חחחחח

פרסה

New member
ממממ שמתי הרבה תמונות

רוב מה ששמתי היה מלפני כמה שנים טובות (שההינו יפים וצעירים
) חחחחח מתי שבועות (רץ לחפש לוח שנה)

פרסה

New member
לא יודע מה השם שלהם ונאור ציון

סטאנדאפיסט שמאלתר הכל בהופעות שלו והאוהב לרדת על אנשים גם פגשתי את אבו טלטל מערוץ הילדים (שכחתי מה קוראים לה)היא שרה באותו ערב)

BalBulaGirl

New member
ואתם מכירים בערוץ ../images/Emo15.gif

הילדים שליאת באה לגבעת טום ותומר
ליום הזכרון לחללי מערכות ישראל(עם אני לא טועה), ויובל ומורן מופיעים שם
אז היובל והמורן האלו, מהשכבה שלי... ואני לא הופעתי בשום עיתון, שום תוכנית TV, ובקיצור, אני לא מפורסמת...

angel457

New member
גם אני לא מפורסמת....../images/Emo10.gif אהה.. רק..

פעם אחת הייתי בטלוויזיה אבל בערוץ המקומי היה לנו את טקס וינטר(שזה טקס שכל הבתי ספר היסודיים ברמת גן משתתפים....)..

אני עשיתי איזה שתיים שלוש פרסומות

וחוץ מזה הופעתי בעיתון של קיסריה פעם אחת בגלל שכמה ילדים כולל אני והאחים שלי ועוד חברות שלי השתתפנו בתצוגת אופנה של זרקא אז ראו אותנו בעיתון! וזהו ערוץ 2, עיניינים אני מדברת עם מנוסים בתחום הא?? איך הגעתם לערוץ 2 ו6?!?!!? מישהו פה מרעננה?!?!?

למעלה