כמה דברים

Queenati

New member
../images/Emo124.gifכמה דברים

אז ככה - שוחחתי עם פוטוגני המהולל - ושיחררתי לו את החסימה לאחר אזהרה. הוא טוען שהשוטרים מחפשים אותו בקטנה - אני לא חושבת כך אבל בסה"כ יש לו אחלה שידור ואחלה רייטינג והגולשים אוהבים אותו אז....עד הפעם הבאה. דבר נוסף חשוב מאוד - שיחה על סמים בשידור - לידיעתכם, אין חוק האוסר זאת. מותר לשוחח על סמים (מדינה דמוקרטית - עדיין) אבל אסור לשדר זאת. מה גם שלא תמיד ניתן לדעת באם מעשנים סמים או סיגריה מגולגלת....אני בטוחה שבאם תיתקלו בזה - תדעו להפעיל שיקול דעת. המשך שבוע מקסים לכולנו

ChatTV1

New member
ריטינג ריטינג

אבל שלא יפרסם את הצאט העלוב ואם יורשה לי לומר מ ע פ ן כל פעם בכותרת.. עוד אחד:)

BlogTV Police29

New member
ענת ושאר הפוליסים !

אני מאמין שכהרגלו של אביחי הוא פשוט לא מעדכן אותך כמו שצריך, נכון שאנחנו במדינה דמוקרטית אבל יש בהחלט חוק האוסר על גולשים להסביר איך מגלגלים צינגלה, ואיך מעשנים באנגים, באמת שאין לי בעיה עם הרייטינג שלו עם שרלילה המצויה, אך בהחלט יש בעיה עם שאר הגולשים שמרגישים כמו בתחנת סמים, ובואי לא נשכח שיש מבין הגולשים אם נרצה או לא גם המון ילדים קטנים שאולי רואים פורנו אבל על איך מכינים סמים חדש להם, השאלה היא איך אנחנו ניראה גם מול אותם הורים או מורים שיבינו שאת המידע הרב רכשו בבלוגים. השיקול הוא כמובן שלך, אבל לגבי החוק יש כאן בהחלט שידול לעישון סמים שהינה עבירה מסוג פשע שתופסת גם אם מדובר במבוגרים.

למעלה