כל הדיבורים על ההופעה לכאן

dm101

New member
כן יפיפיה איך זיהית מה הסגיר אותי

הממ מענין אם זה התמונה של הבן שלי או הסגנון הציני שלי או הפרטים בחשבון שלי או הגישה שלי שלעזאזל דייב תבוא או לא תבוא אם ההר לא בא אל מוחמד אז אוהד אסף הגר וכולם צריכים לטוס ללונדון ניו יורק ברצלונה איסטנבול פראג בודפסט ולאן שרק אפשר כדי לראות את דפש

הגר26

New member
../images/Emo24.gif הייתי בטוחה

שאני אצטרך להסביר מי אני
האמת שזו היתה התמונה של הבן שלך שהסגירה. גם אתה טס אם הם לא באים? אני איתך. רואים אותך בחמישי אני מניחה...?

הגר26

New member
מטוקבקים את מתרגשת?!

מה בנוגע למה שהיה כתוב בכתבה עצמה??? את מאמינה לאנשים משועממים או להפקה של שוקי וייס? חבל, כפרה. לחץ ועצבים לא עושים טוב לעור הפנים...
כמו שדפש אמרו: Nothing To Fear!!!

תאמצו כאן, ת'סלוגן שלי...

שגרמתי לפורום מייקל ג'קסון לאמץ גםכן
וואלה-זבלה!
וכי למה?! וואלה הפכו לאתר צהוב יותר מעיתון בריטי...

dm101

New member
אפשר לנחם אותך במסע פיצוי

יש שני צדיקים קוראים להם אורן ואבנר הם אירגנו את איסטנבול והם אירגנו את פראג ואני לא אתפלא אם במקרה שדפש ישראל יתבטל אז הם יוכלו לארגן טיסה אלטרנטיבית אל חשש מי שבאמת אוהב דפש ויש לו את הכסף אז אל דאגה הוא יקבל מה שמגיע לו מצד שני אם יש כל מיני עצלנים שחיכו שדפש יבואו לישראל ואם דפש מבטלים אז הם חוזרים לבטלה ולהמתנה שדפש יחזרו - הם שיחפשו את החברים שלהם

super girl 15

New member
../images/Emo122.gifאממ... הלו?!

אני בת 15.. לבד.. לחו"ל.. אני?! ABC אני לא יודעת..
יש סיכוי שאני מתנחלת עם מישהו... כי... יענו.. אורן ואבנר יקחו אותי איתם?!

super girl 15

New member
../images/Emo88.gifאם כבר מדברים על עין הרע...

כולם להכניס ת'כרטיס לאיזה ספר תנ"ך או משהו... בשביל ההרגשה/אנרגיה טובה... משהו כזה...
אם נתפלל יש סיכוי שזה גם יעזור איכשהו...

Ice machinE

New member
צר לי לפוצץ לך את הבועה

אבל אם תפרוץ מלחמה (ואנחנו לא כאלה רחוקים) אין שום סיכוי שבעולם שדפש מוד יגיעו. זה המצב הקיים וכל הדיבורים והחמסות ותהילים, לא יעזרו להביא אותם אם המצב יסלים.

super girl 15

New member
../images/Emo2.gifלמה אתה מחמיר את המצב...

במקום לעודד?!?!?!!?!
אני גם בלי העזרה שלך מעורערת נפשית... אז תנסה להיתחשב...

Ice machinE

New member
איזה מצב אני בדיוק מחמיר?!

למיטב ידיעתי, הם לא ביטלו את ההופעה, אז מה הלחץ?! רק כי באתרים מסוימים כמה אנשים מפגרים החליטו שהם כן ביטלו?! זה הלחץ שלך?

הגר26

New member
עשו לי טובה

כל השרשור הזה הגיע למצב שהוא מכניס פה אנשים (או לפחות את רינת) לפאניקה, שממש לא נחוצה עכשיו. זה מיותר, נכון לעכשיו הכל יהיה כמו שצריך וחבל להכנס להיסטריה עוד לפני שאמרו משהו. ואל תעצבנו אותי היום - יש לי יום מסריח גם ככה!!!!

למעלה