כל הדיבורים על ההופעה לכאן

זהר25

New member
שאלה....../images/Emo4.gif

חלילה וקורה והמופע מיתבטל יש סיכוי קלוש שמדובר רק בדחיית המופע או שזהו ברגע שהם מסיימים את סיבוב ההופעות אין סיכוי......כי המצב אולי לא ישתפר תוך שבועים ,אבל הוא כן ישתפר בעתיד( אני מקווה) אז יש סיכוי רק לדחייה או שזהו?.

super girl 15

New member
יש סיכוי לדחייה.. ../images/Emo13.gif

סיכוי גדול.. נראה לי הם יחכו זמן מוקצב... אם המצב לא ישתפר עד אז.. אז נראה לי הם יגיעו גם לביטול..

במקום להלכיל פסימיות וכו'...

אולי די?! תפסיקו לומר שאין, כאילו מה?! ראיתם הודעה רישמית שיש ביטול או משהו?! אל תתחילו עם אבל ואבל ואם וכו'... אתם יודעים כרגע טוב מאוד, שהתשובה לשאלתי היא לא!
אז להפסיק!

super girl 15

New member
../images/Emo12.gifאני מזה חייבת להסכים איתך!!!

חח ליזי די עם הגזמות... וכן הם עדייין לא יצאו עם הודעה רשמית!!! להפך... ההודעה הרשמית האחרונה שלהם זה שהם מגיעים ב100%... תפנימו שזה "יום חג"... ולא סיבה להיות בעבל...
תנו חיוך.. יהיה בסדר...

הגר26

New member
תודה שמישהו אמר את זה כי למען האמת

נשבר כבר לשמוע את הקשקושים האלה. כל ההתבכיינות הזו, בלי לדעת כלום בוודאות. די כבר
זה מיותר, מעפן, מלחיץ, מעצבן, ילדותי, קטנוני ועוד מיליון דברים שאני יכולה לציין עכשיו אבל מוותרת. כל שרשור בשלושת ימים האחרונים מתחיל ונגמר ב"יגיעו-לא יגיעו" כשאף אחד פה לא יכול בתכלס לומר את זה בוודאות! אז די לזיין את המוח. סליחה על הביטוי, פשוט זה ממש מביא ת'קריזה כבר. וחוץ מזה, אני מנתניה...
ועכשיו ברצינות - אני האחרונה שתטען שצריך לדבר פה רק דברים טובים, אבל חליק עם ההלחצות ועם ההשערות. בואו נחכה עוד קצת זמן ונקווה לטוב. אין לנו יותר מזה וצריך להאחז בזה, במקום להתייאש.

הגר26

New member
אני דווקא חושבת שלא

אם המצב יהיה רק במרכז הארץ, יש סיכוי שזה יפגע, אבל כמו שהוא כיום - לא נראה לי. וגם אם כן - אני אסע ליוון ב-1 באוגוסט.

שולי 26

New member
בלי לבאס.....

כי גם אני אוהבת אותם וקניתי כרטיס ,הרגשה שלי שהם יבטלו ,מישום שאם מיסתכלים על חדשות מערוצים זרים האמירה הכוללת זה מילחמה במיזרח התיכון , והמצב ממש מסובך ,לדעתי יהיהי ביטול ,יכול להיות שאני טועה וזאות תהיהי הפתעה ענקית,אבל אני בספק.

לא רציתי לומר עד כה, אבל יודעים...

מה הקופאית אמרה לי, לאחר שרכשתי תכרטיס?! (רכשתי לפני כחודשיים כבר ת'כרטיס) היא ביקשה מס' טל', שיהיה דרך ליצור קשר, שאלתי לאיזה צורך בדיוק?! היא אמרה במקרה של שינוי/ביטול...

גם אני מקווה שההופעה לא תבוטל...

מן הסתם, כולי תקווה שהדבר לא יפגע בהופעה - אבל קודם כל והכי חשוב שכולם יחזרו בשלום ושמספר ההרוגים / חטופים לא יעלה... וישיכנסו בהם בחוזקה!!!!

super girl 15

New member
../images/Emo10.gifאין לי מושג מאיפה שמעתי את זה...

אבל.. מה ששמעתי זה שדפש מוד כבר תיכננו הופעה אחת בישראל וההופעה בוטלה... זה היה בתקופה של הפיגוע הגדול בדולפינריום בת"א... הסיפור היה שהלהקה הפנימה ובכל זאת רצתה לבוא ולהופיע... מה שנדפק זה.. שכל החברה האחרים.. יענו.. כל החמולה של התאורנים מפיקים וכל החברה שצריכים להיגרר איתם.... הם אלה שלא הסכימו לבוא... ובגלל זה לדפש לא היתה בררה ולא ייצא להם לבוא..
בכל מקרה גם עם הפיגוע שהיה, לא היתה להם בעיה לבוא... אבל ההופעה שהיתה מתוכננת, התבטלה רק בגלל כל ה"ציוד האנושי"... אני לא זוכרת כרגע איפה קראתי את זה...
מתישהו... אני יזכור... או שלא...

הגר26

New member
אז אני זוכרת את זה

וזה לא מה שאני שמעתי. היו דיבורים בלבד על הופעה ולא הגיעו לשום מצב שסוגרים על תאריך. השמועה אמרה בזמנו דווקא שמישהו מישראל (קרוב משפחה או משהו) אמר להם שלא כדאי להגיע כי המצב לא טוב והם פחדו וביטלו. ומדובר, אגב, על הלהקה ולא על העוזרים בהפקה

הגר26

New member
תקשיבו, יקירים...

אני מבינה את הבאסה והדאגה, גם למצב וגם לעצם קיום ההופעה. נכון לעכשיו ההופעה מתקיימת כמו שתוכנן! מיותר לדבר על "נראה לי שיבטלו" כי זה סתם מכניס פה את כולם לפחדים ולתכנונים, שנכון לעכשיו אין צורך בהם בכלל. הפחד הזה הוא טבעי, זה ברור, אבל מיותר לטעמי לדון בזה עכשיו. דפש באים עוד 20 יום, כל עוד לא נאמר אחרת וזהו!

aviGODFATHER

New member
לצערי יש מצב...

אבל הדבר הכי מתסכל הוא שיש לנו צבא שיכול להפציץ את כל הצורה של לבנון, אבל אם הראש שווה לתחת (עמיר פרץ+אולמרט), הגוף מאבד המון מכוחו.

לא להכניס פוליטיקה, סורי...

אך תאמין לי, שאם רוצים, אתה תראה למה מסוגלים (ואין זה הזמן לקטע שנרמז)

dm101

New member
זו לא תהיה הפעם הראשונה שיתבטל

כולם זוכרים את תקרית ה RED HOT CHILI PEPPERS כפרה אם לא יבואו אז נמשיך לטוס להופעות שלהם

למעלה