כולן לפה!

../images/Emo124.gif כולן לפה!

היי לכולן, מה שלומכן חמודות? טוב אז ככה.. אני והנהלת הפורום הרשמי של הראלי החלטנו לקרוא לכל מי שפעיל פה- להירשם לפורום הרשמי בהחלט של הראל... כי משום מה יש המון שחוששים להירשם לשם, ולדעתינו עדיף שכל מעריצותיו יתרכזו בפורום אחד- יש מאות אורחים בפורום, בערך פי 2 מהמשתמשים הלא אנונימים ואנחנו חושבות שזה אומר משהו.. אז אני, בתור אחד שגם כן חששה להירשם (כי חששתי שלא יקבלו אותי וכו'), רוצה להגיד לכן שנירשמתי לשם לא מזמן והם הפורום הכי חם ואוהב שיש! אין עליהם! אני ממש נהנית שם
חוץ מזה ששם הרבה יותר שווה כי הם עושים מפגשים איתו למי שפעיל וכו'..
בקיצור, תירשמו ותיהנו: הפורום הרשמי של הראל מויאל אוהבת
.

1 shiran 1

New member
אני רשומה אבל עזבתי כי כמה שניסיתי להשתלב אף

אחת שמה לא שמה עליי אז לכן עכשיו אני שמה כאורחת ולא כרשומה

ממש חבל.

גם לי לקח זמן להשתלב... זה לא קורה בבום יש שם כבר 'חבורות' של כמה שנים.. זה לא הולך ברגל
אבל תאמיני לי שאם תכתבי, תתענייני, תוסיפי בנות למסנג'ר/איי סי קיו ותהיי איתן בקשר גם בקשר בלי קשר לפורום.. תבואי למפגשים.. וכו' יש המון דרכים להשתלב, ואני לא אומרת שזה לא לוקח זמן, זה לוקח- את רק צריכה להיעזר בסבלנות, ואני מבטיחה לך שכולן שם יקבלו אותך יפה, ואת רק תהני ותרוויחי מזה.. אני מציעה לך לפתוח אשכול ב'כללי', ולהציג את עצמך שוב... ולהתחיל להוסיף בנות שמוצאות חן בעייניך למסנג'ר' איי סי קיו שלך ע"מ להתקרב אליהן יותר, וככה לאט לאט תכירי יותר אנשים.. חבל, כי אם היית פעילה- היית יכולה להיות מוזמנת למפגש פורום עם הראלי...

הוצאת לי את המילים מהפה..

אני בדיוק רציתי לכתוב תגובה
, ולא הייתי מנסחת את זה טוב יותר...

אלינה מ

New member
כן גם לי לכח כמה זמן להשתלב...

אבל בסוף הכל הסתדר... ובגלל שהתמכרתי גם פה (בתפוז) אז נשארתי גם פה וגם שם (ברישמי) חחח

1 shiran 1

New member
חצי שנה של נסיונות הספיק לי כדי להבין שהרישמי

זה פורום לראייה בלבד והפורום פה זה גם לכתיבה ופה השתלבתי מהר מאוד אפילו שאין פה מלא ילדים

את האמת../images/Emo66.gif

אני רשומה רק בגלל שאני אוהבת אתה הראל אני קוראת שם אבל לא כותבת.נחמד לי לקרוא אבל אנעי אל מסתדרת שם

לא אוהבת את הרשמי

פעם הייתי נכנסת הרבה כדי להסתכל היום גם את זה אני כבר לא עושה. עדיף פה.

למעלה