כולם לפה

../images/Emo124.gifכולם לפה ../images/Emo124.gif

אמרו לי שאני צריך לכתוב יותר בפורום,אני כותב ! בואו נעשה ככה בגלל שהפורום מלא ספוילרים ותמונות מסופליירות ושרשורי אופטופיקים,צריך לעשות משהו כאילו זאת ה-תוכנית. אמממ בוא ניתן חוויות ותהיות לגבי פרקים,מה לדעתכם היתה הכוונה,האם יש שם משהו שלא נראה לעין המזויינת,אבל נעשה את זה על פרק מסויים שאתם תבחרו,אז יאאלה שוט תבחרו פרק.. אבל אני רוצה לבחור,אני רוצה לבחור ראשון את הפרק שלפני האחרון בעונה ה2,הפרק שלורליי מסיימת לימודים,תגיבו ואניא גיב שאני לא אהיה בודד,נו בנות חייבים לעשות פה משהווווווו אוהב,תומר

ברלולה

New member
ממצב../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

gilmorefreak

New member
../images/Emo9.gif

רק בעיה קטנה..אני לא כל כך זוכרת את הפרק...
אמממממממממ...אממממממממממממממממ....אהבתי את הפרק הזה..מאוד! זכינו להצצה קטנה איך מסיבת סיום הלימודים של לורליי הייתה נראית אם לורליי לא הייתה בהריון
, את אמילי וריצ'ארד מתרגשים, גאים ומאושרים..משו שלא רואים כל פרק...
אה..וכן..השם האמצעי של לורליי הוא ויקטוריה..מסתבר!
אממ כן לא היה לי ממש רעיונות מה לכתוב..

Kill Bernard

New member
ויקטוריה?.. ../images/Emo12.gif

זכרתי משהו אחר לגמרי... אממ.. פשוט "לא ויקטוריה" כזה...

gilmorefreak

New member
....../images/Emo3.gif

LORELAI: Oh, geez. Oh, we're, oh, we’re going. . . SPEAKER: John Lawrence Gilfer. . . Lorelai Victoria Gilmore. . . Gretchen Greeman. . . [Emily and Richard look on proudly as Lorelai accepts her diploma and moves her tassel to the other side of her cap.]​

אוקי,אני מתחיל ב10 אז למה לא לכתוב?

אוקי יש לציין שהפרק הזהז היה פשוט הפרק הכי יפה עד עכשיו [אני בפרק 5 בעונה 3 לא לספיילר לי] קודם כל הקטע שאמילי מחתה דמעה פשוט צבט לי בלב,ושלורלי העבירה את החוט הזה של הכובע לצד השני כמו תלמידת סיום גאה היה ענק,בכלל הקטע שאמילי הביאה צלם מקצועי ותאורן היה פשוט מצחיק!! הקטע הכי עצוב... זה שרורי הפסידה את טקס הסיום כאילו פאק תחשבו אם זה היה קורה כלם? אני הייתי מתבאס לנצח זהה יה פשוט כואב,כאילו זה לא היה בכוונה אלוהים כמה כאב לי לראות אותה ככה מתחנננת לסליחה מענישה את עצמה ללא הפסקה והקטע הכי כאב שלורללי אמרה לה "בואי נלך לארוחת ערב" אז רורי אמרה "לא מגיע לי אני לא רוצה" אז לורליי ענתה :"אבל לי כן מגיע !" זה פשוט כאב!! בכל אופן זה היה ה-פרק לא ידוע הכל בו היה מדהים !כבר ציינתי שאני מכור לבנות גילמור ? הגעתי למסקנה ! פריס מטורפת,כן כן רק עכשיו נפל האסימון חחח

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif

לא הבנת את זה כבר בפרק השני של העונה הראשונה?
כן, מטורפת..בלשון המעטה..!
וכן הקטע עם ארוחת הערב- שללורליי כן מגיע..כן היה עצוב..

SnoocK

New member
אכן פרק מצויין.....

אבל---- באמת רק עכשיו הבנת שפריס מטורפת?? חחח.........

gilmorefreak

New member
אתם יודעים..ההודעות קופצות רק 3ימים

....
טוב נמשיך למרות חוסר שיתוף הפעולה... הפרק שאני רוצה לדון בו הוא 1X14 THAT DAMN DONNA REED זה הפרק שבו לורליי משכנעת את לוק לצבוע את הדיינר מחדש ורורי עושה בייביסיטר לחתול של באבט ומורי, היא רבה עם דין ובסוף מפצה אותו בארוחה כמו של דונה ריד- האישה שעושה הכל ובלהבלהבלה... לורליי ולוק מדברים הרבה על אבא שלו ומאוד מתקרבים..לוק בטוח, כמו סוקי שלורליי התקשרה שיבוא אליה במהרה כי רצתה לראות אותו..היא רק איבדה את הציפור של רורי...
[סטלה ד"א] פרק מעולה, הרבה לורליי ולוק כמו שצריך!

נ ט ע ש ה

New member
ראיתי את הפרק הזה רק פעם אחת...

נכון שזה עצוב?
ראיתי אותו בפעם הראשונה בהולמרק לפני כמה חודשים

gilmorefreak

New member
ואני ממשיכה לבד..כמובן...

אני אעלה כמה תמונות מהפרק הזה..כי יש לי ואני אוהבת אותו..
וגם כי אני לא יכולה לראות יותר מתמטיקה

gilmorefreak

New member
אני יודעת שהיו עוד דמויות וסצנות..

בפרק...אז?
זאת התמונה האחרונה כי זה לוקח שעות וגם כי אחותי רוצה את המחשב..

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אופ אני חולה,לא חשוב עכשיו אני אגיב .. זה היה פרק כזה חמוד,מה זה אהבתי את כל הקטע שלוק ודין יצאו לזרוק זבל ביחד באותו הזמן חחח זה היה כזה מצחיק,וכל הקטע שדין חושב שאישה צריכה להיות בית היה מדהים לראות את ההתמודדות של רורי... היה מצחיק לראות אותם מחפשים תחתול ובכלל הקטעים עם סטלה היו מדהימים! איזה מצחיק ישר הוא רצ לעזור לה והוא בכלל חשב שהיא סתם קוראת לו... חחחח הוא עושה לה :"אז באמת יש פה ציפור" איזה קטע יפה.. זהה היה פרק כזה טוב אין על העונה הראשונה,למרות שכל פרק מדהים אבל יאאללה זאת היתה ההתחלה והיא התחילה מדהים.

סקווצ

New member
מו

אני זוכרת ממש מעט הפרק הזה. [יש לרכוש את הדיוידי ולצפות בו מספר מאות פעמים אה כה יש גם לרכוש מכשיר דיוידי] אבל מה שכן היו קטעים משעשעים בהתחלה עם סטלה[קראו לה/לו סטלה נכון?] היה תקטע שרורי נלחצה שהיא לא הכינה את העוגיות זה היה קצת מטריד
וזהו אני לא זוכרת עוד קטעים מפרק שאהבתי ממ

למעלה