"כוכבת השבוע" יוצא לדרך

לונה..

New member
שאלה ../images/Emo13.gif

רציתי לשאול לגבי אביך, איפה הוא היה בכל ה"תהליך" (לא זכור לי שסיפרת עליו עד כה ובמידה שכן, צר לי אך אינני זוכרת). כלומר, מה היה טיב היחסים ביניכם לפני ואחרי, האם את יכולה לספר קצת על ההתמודדות של שניכם מנקודת המבט שלך? גם אני רציתי לשאול לגבי המוסיקה האירית אבל סקאלי גנבה לי

Storm131

New member
הי לונה

לפני האסון היה לי קשר מצויין עם אבי או כך אני זוכרת את זה,אנחנו דומים בסגנון המחשבה וכאילו לא צריכים לדבר הרבה כדי להבין אחד את השני.חשבתי תמיד שאני ילדה של אבא ואחי היהקשור יותר לאמא.לאחר מותה של אמא אבא הלך והתנתק ממני,בטיפול שעברתי אמרתי שלעיתים זה הכאיב לי יותר מהמוות של אמא.לאחר נישואיו השניים בכלל הלך הקשר והדרדר,אישתו לא נתנה לנו בכלל לדבר והוא התיאש.היום אני מבינה שהיה חלש באופיו ולא יכל להתמודד.היהלי עמות איתו לפני כמה שנים והוא ביקש סליחה ואמר שהוא כבר אבוד מהבחינה הזאת ושאתרכז בחיי שלי.היום כבר אין לי טינה,זוהי בחירתו. ולא אשמתי,הקשר שלנו נעשה דרך אישתו שיש לי איתה יחסים טובים.

Storm131

New member
הי גלית

טוב לשמוע ממך.אבי אדם עדין ולבבי אך לצערי הקשר אינו כמו שהייתי רוצה שיהיה.הוא מרוחק מדי.אמנם כשיש משבר ואחד הילדים חולה או משהו אחר הוא יותר מתגייס אבל הקשר תמיד דרך אשתו ואף פעם הוא לא יוצר קשר ישיר,או מגיע סתם לקחת את הילדים וחבל.זה מאוד מפריע לילדים. אכן ילדי קוראים לאשתו סבתא.יש לה דוקא קשר מיוחד עם בתי,כשבתי עברה ניתוח לפני שנה וחצי היא ישנה לצידה בבית החולים.אין לי הרבה צפיות היום ולכן כבר איני מתאכזבת.

נ ע ם ב ת

New member
עוד שאלות ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

הי:) איך את מרגישה ביום יום - ועד כמה מה שקרה משפיע עליך כיום : עם עצמך, עם בעלך, עם הילדים, ובאופן כללי. כוונתי למצב רוח, הסתגרות-היפתחות וכו'. מקווה שאיני חודרת מידי לפרטיות ..

Storm131

New member
הי נעםבת

בתקופה האחרונה,בשנה האחרונה אני מרגישה די טוב בחיי היום יום,די שלמה עם עצמי,מקבלת את עצמי והמשברים שנהגו להפיל אותי לקרשים הולכים ופוחתים. אבל לטיפול שעברתי יש צד מכריע בעניין.כמובן שמה שקרה משפיע בכלל על חיי.אני טיפוס רגיש,חייבת קשרים חמים עם אנשים,במיוחד חברות,אני ישירה מאוד ,אין לי אנרגיות להעמדות פנים ומשחקים ולכן לא פעם אני נפגעת מקשרים.אני זקוקה לתשומת לב ופרגון כל הזמן וכשאין אני מתוסכלת בקלות. לגבי הילדים אני אמא מגוננת,דאגנית וכל משבר שלהם הורס אותי.אני מרגישה שסך הכל הולך ונהיה יותר טוב וגם מצבי הרוח כבר לא קיצוניים כל כך.

מיקימק

New member
הי סטורם

השאלה שלי היא האם את חושבת שמותה של אמך שינה את הכיוון שלך בחיים? זאת אומרת האם אם היא היתה בחיים את חושבת שהיית נמצאת במקום אחר?

חולפת2

New member
סטורם,../images/Emo140.gifברכות להיותך אשת השבוע

מבטיחה לחזור בצהריים עם שאלות.תהני מהשבוע שלך! אני קוראת את התגובות בפורומים אחרים,ויודעת שה"פוקוס" הזה שמכוון על הבנות עושה להן טוב,ואני מאמינה,שפה אצלנו,בפורום עם הנושא הרגיש שלנו,זה יעשה יותר מטוב,במיוחד לאלו הבנות שהכל טרי אצלן,ולא לגמרי מעובד.

Storm131

New member
למיקימק

בטוח!מותה של אמי ניפץ את חיי מכל הבחינות.איבדתי אהבת אם,אב,משפחה מורחבת,נחלת בת ממשיכה במושב,שורשים,הכל.עברתי משברים קשים עד שיצאתי לדרך חדשה.אני בטוחה שלולא קרה האסון הייתי גודלת כילדה די מפונקת,מקבלת המון עזרה ועידוד וחיי היו קלים יותר.היום אני מסתכלת על החיים בצורה שונה מחברות שגדלו בצורה נורמלית,אני מתמקדת בעיקר לדעתי,לא כל כך בחומריות אלא ברגש,באהבה,ביחסים בין בני-אדם,אני מרגישה בוגרת יותר מבנות גילי ורואה דברים אחרת.

Cat79

New member
מצטרפת לשאלות על הילדים

איך עוברים הריון, לידה וגידול ילדים ללא אמא.

Storm131

New member
לcat79

כמובן שבתקופות כאלה הפחדים והחוסר בדמותה של אמא התחדדו יותר.אצלי ההריון הראשון דוקא עבר בסדר,המשבר בא לאחר הלידה כשחשתי לבד עם תינוקת וכל כך רציתי את אמא על ידי.אבל מה לעשות,המציאות מאלצת להתמודד ועשיתי כמיטב יכולתי,לא הצלחתי להיות אמא סמכותית ובעלת בטחון אבל נתתי המון חום ואהבה וגדלתי עם בתי.עם הבן כבר הכל היה קל וברור יותר וגם תחושות התסכול על שגידלתי את הילדים לבד כבר חלפו והתחלפו בגאווה.

../images/Emo23.gifנגעו לליבי כל התשובות שלך

אחת אחת ענית לכולם וכולם הבחינו שאת אשה ממש מיוחדת ונדירה שמחה להכיר אותך

חולפת2

New member
ועכשיו השאלות שלי:

בעקבות מותה של אמך-נוצרה איזושהיא קירבה למישהו אחר מהמשפחה? קירבה שהתחזקה בעקבות מותה,שלא היתה קודם?
ספר שקראת ומאוד אהבת?
עיר בארץ שאת מאוד אוהבת?
הפינוק האולטימטיבי עבורך?
מה הדבר שמאוד יכול לשמח אותך?
ומהו הדבר שמאוד יכול להרגיז אותך? זהו.......לבינתיים!

Storm131

New member
לחולפת2

לפני מותה של אמא הייתי קרובה מאוד לאחותה הבוגרת ממנה,לצערי לאחר מותה פרץ סכסוך משפחתי והקשר רק נחלש.היה לי את סבא,אביה של אמא במשק והוא שימש במידה רבה כדמות דואגת ומטפלת.יש לו מקום של כבוד בבנית הבטחון העצמי שלי. ספר אהוב:"ארמון הקרח"מאת טארי וסוס,מספר על שתי ילדות בסקנדינביה,אחת מייצגת את יצר החיים והשניה את יצר המוות,נוצרת ביניהן חברות יוצאת דופן וקירבה מיוחדת ויש עימות קשה עם נושא הבחירה לחיים או למוות. עיר אהובה:אילת,גורמת לי לשקוע בחלומות על ממלכות אבודות. הפינוק שלי:סרט טוב,ספר טוב. משמח אותי:לראות את ילדי שמחים. מרגיז אותי:אנשים לא אמיתיים,מעמידי פנים,שלא יודעים מה חשוב בחיים.מקווה שעניתי על שאולותייך.

חכי, ממי, עם הסיכומים ...

סטורמי עוד לא הולכת לשום מקום... יש לה שבוע שלם של כוכבות, כך שאפשר להמשיך ולשאול ...

מגורים

אני יודעת שבילדותך גדלת במושב. ומה היום? מושב או עיר? ומה את מעדיפה?

Storm131

New member
לסקאלי

היום אני גרה במושבה גדולה ,וזה בסדר,יש לנו ביית פרטי,העיקר לא עיר.

למעלה