יש פה מישהו???

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
../images/Emo124.gif יש פה מישהו???

טוב בטח נשארתי לבד, מאחל לכולם ערב טוב ולג´סינו... אני מאחל כל טוב וכשזה יבוא בעזרת השם אז שיהיה קל ומהיר.

sidi

New member
קראתי

עכשיו את ההודעות בפורומים וזה מדאיג... מה איתך?

ליאור 30

New member
סידי הכל בסדר עם ג´סי

הרגע דיברתי עם ניקולי שדיברה איתה בטל´ והיא בבית והכל בסדר המפגרת בפורום הריון ולידה סתם המצאה ומדברת מצרות עין וקנאה

shiraz2

New member
ליאור וסידי....

מה הולך איתכם? אני רואה שאנחנו היחידים בפורום בשעות האלה........
ו.... איפה גילוש? לאן נעלמת היום?
שירז

shiraz2

New member
מממממממ..

אני אופטימית. מנסה לא לחשוב יותר מידי, פשוט... לחיות, לזרום עם מה שקורה. והכי חשוב.. לא לפחד מדברים חדשים.
ומה איתך? תספר משהו על מה שקורה איתך..... מרגישה שאני לא יודעת עלייך כמעט דבר
שיהיה לילה מצויין,
שירז

GALI02

New member
אני כאן

אחרי יום בהחלט לא שגרתי. קיבלתי לפני שעתיים חדשות לא משמחות בלשון המעטה על מישהו שמאוד קרוב לליבי... אם יהיה לי כוח מחר אני אכתוב יותר בפירוט. שירזי אם את עדיין כאן(איכשהו תמיד עשר דקות אחרי שאני הולכת את צצה לך...) אז שיהיה לך לילה טוב. ושמחתי לקרוא שאת מרגישה קצת יותר מחוזקת ואופטימית. ואני מאחלת לך מכל ה
שעם כל יום שעובר תרגישי קצת יותר חזקה להמשיך הלאה אוהבת גילי

shiraz2

New member
היי מתוקה,

מצטערת לשמוע על החדשות הרעות, מקווה שזה יסתדר לטובה בסוף, תהיי חזקה. אני תמיד פה בשבילך, אל תשכחי את זה.
תודה מתוקה, אני נמצאת בתקופה כזאת שיום אחד אני יכולה להרגיש כל כך מצויין ושלגמרי התגברתי עליו, ואז יום אח"כ להרגיש הכי רע ולהתגעגע אליו כל כך. היום זה יום רע למשל. אבל לא נורא, אני מאמינה שאני באמת יתגבר לאט לאט, מקווה רק שאני לא יתקל בו בשום מקום, ברגע שאני ייראה אותו אני בטוחה שאני לא יעמוד במתח, וכל הרגשות יעלו שוב. בכל אופן, שיהיה לך לילה נהדר, מקווה כל כך שהעניינים ישתפרו בשבילך.
, שירז

GALI02

New member
עדיין כאן ../images/Emo13.gif

תודה חמודה... והחדשות הרעות יכלו להיות הרבה יותר גרועות. כך שזאת חצי נחמה.(אני אספר בפירוט מחר...) וזה בסדר שיש לך ימים טובים ופחות טובים. זה נורמלי וזאת הדרך להתגבר- למצוא את הדרך לעבור גם את הימים בהם את מרגישה חלשה... מעין שיעור לחיים ... אומרים שמה שלא הורג מחשל...יש בזה משהו. ואני גם מקווה מאוד בשבילך שלא תתיקלי בו. ושגם אם במקרה תתיקלי בו שכבר תהיי מספיק חזקה לחייך ולעבור הלאה! שוב תודה גילי

ליאן.

New member
שלום ליאור 30, אני מקווה שאני או

ההודעות שלי לא נראות לך כמו אויר. כבר השארתי הודעה שהכל בסדר איתה. אני מכירה את ג´סי אישית מעל לשנתיים ומנהלת 3 פורומים משלי בפרדס, כך שלדעתי אתה יכול להסתמך על ההודעות שלי.

ליאור 30

New member
ליאן שכתבתי את ההודעה

ממש לא ראיתי שאת כבר השארתי הודעה פשוט הייתי בכעס רציני על המפגרת השאת מפורום הריון בא לי להרוג אותההההההההההההההה בת ********************* קנאית מתאפק פשוט מלקלל אותה ביותר מזה

ליאן.

New member
כולנו כולנו..

אני עדיין קצת נסערת. מזל ששמעתי את קולה של ג´סי והכל כשורה.

ניקולי

New member
ליאן וליאור 30

ליאן יקרה זה שכתבת הודעה ראינו.. אבל..הזעם מבפנים יצא החוצה..ולא משנה מי הגיב ומי לא.. הטיפשות של האנשים שפוט עוברת כל גבול.. גם אני דיברתי עם ג´ס באופן אישי..וכן שלומה טוב מאוד..בכל אופן יש לי הרגשה שהיא תלד עוד הלילה.. בואו נחזיק לה אצבעות כולנו ללידה קלה.. אוהבת ניקול*

GALI02

New member
מחזיקה אצבעות חזק חזק חזק

חזק חזק חזק חזק חזק חזק חזק חזק חזק חזק חזק חזק חזק חזק חזק חזק חזק חזק

למעלה