יש סקר חדש

../images/Emo124.gif יש סקר חדש

לכו תצביעו לסקר החדש שלנו ומי שמסמן את התשובה האחרונה מוזמן לפרט פה .

ולסקר הקודם ../images/Emo9.gif

השידורים החוזרים עשו לכם את זה כי מסתבר שהרוב ראו כל יום .. סחטן התוצאות אמורות להיות פה אם בא לכם לראות

נועה167

New member
גמני!

בעיקרון אני הכי רוצה שקלייר תחזור אבלללל היא מתה ואם יחזירו אותה זה יהפוך ת'סידרה לממש מוזרה.. שנאת שמחזירים מהמתים חח וממציאים סיפורים שסתם הורסים (ראה היפים והאמיצים חח לא ברור למה ראיתי את זה פעם אבל בערך כל מי שמת שם חזר לחיים איכשהו) קיצר אז בקי! יהיה מגניב אם תחזור.

shanistern

New member
נצל"ש

הי. לא יצא לי לראות את הפרקים הראשון והשני- בגלל החג. אז מישהי יכולה לספר לי בפרוטרוט מה היה? בבקשה? תודה רבה ואני מאוכזבת שהרוב בחרו בבקי. שיהיה מוזר, העיקר שקלייר תחזור.

דנדושי1

New member
אתמול חשבתי על זה!!../images/Emo2.gif

אני דווקא כן הצבעתי קלייר למרות שאם היא תחזור זה באמת יהפוך לאופרת סבון מעצבנת (כן,כמו היפים והאמיצים...אפילו טיילור חזרה מהמתים...) הייתי רוצה שהיא תחזור מאיפה שהיא עכשיו

דנדושי1

New member
טיילור חזרה פעם אחת

מייסי (ככה קראו לה?)חזרה פעמיים ואח"כ גם מתה שוב...

למה?../images/Emo29.gif

פעם היא הייתה בטוררקיה או משהו כזה איזה מלא זמן וחשבו שהיא מתה לא<? ועכשיו

דנדושי1

New member
מי טיילור?

כל מה שאני יודעת זה שהיא היתה חולה וכולם חשבו שהיא מתה והם חשבו שהפ קברו אותה אבל זו היתה בעצם בובה שלה שמישו שלקח אותה ועזר לה להחלים שם אותה בקבר
אני לא מאמינה שאי מדברת על היפים והאמיצים

דנדושי1

New member
אמא שלי פעם היתה רואה את זה

ולפני מלא זמן היא הפסיקה ויום אחד היא ראתה איזה פרק וזה היה הפרק שהיא חזרה ובטעות גם אני ראיתי אז זה....

דנדושי1

New member
../images/Emo6.gifואני לא ידעתי על טורקיה

ואני לא מתמצאת בכלל, פשוט כמו שכתבתי למעלה יצא לי במקרה לראות את הפרק הזה...

נועה167

New member
בסדר בסדר

אל תתנצלי גם אני ראיתי פעם חחח באמת, הייתי מכורה.. ואני זוכרת את מה שכתבת רק לא בכאלו פרטים חח

moria007

New member
למה לא בחרתי את קלייר...../images/Emo27.gif

כמובן שאני הכי מתגעגעת לקלייר, אבל להחזיר אותה יהרוס את האמינות של הסדרה...... אז בחרתי את בקי.

למעלה