יש סקר חדש

Mיקי_

New member
../images/Emo124.gif יש סקר חדש

היי חברים... אני לא נמצאת בימים האחרונים ליד המחשב ולא יצא לי להכנס הרבה, לימודים לימודים לימודים. רצית לומר כמה דברים... א. עם כל איחולי ההצלחה, וכמה שהם רצו אותי, לא הצלחתי בגלל שאין לי ידע ברוסית/ספרדית, מבאס רצח אני יודעת... ועכשיו גם כל עניין הישרות לאומי עומד לצערי בספק. ב. קיטי אני מתתתתתתה מהתמונות "שלך"... פשוט מהמם... זה עם הדם... אוי מיי גאד, ואם היה את התפוח בלי כל השער מסביב אז בכלל... (אני לא שומרת שערים או תמונות שאני לא יכולחה להכחיד בהן את המילים) כמה חבל שאני לא על המחשב שלי כדי לשמור, אבל כשנחזור אני אעשה זאת. ג. זה מבאס שאני לא מצליחה לעקוב אחרי כל הפורומים בתפוז/נענע שאני משתתפת בהם... ד. אני לא אבקש שתאכלו לי בהצלחה במתמטיקה כי זה לא הוכיח את עצמו, למרות שאתם כולכם מתוקיקים!!! אבל בכל זאת, כל מי שעושה מועד ב' שיצליח, אני כבר התייאשתי. ה. והכי הכי עצוב, החבבבבבר שלי (בוכה בוכה) הלך למילואים ביריחו.... ואני דואגת לו.... ודווקא עכשיו הפלא פון שלו שבק חיים... אני מפחדת... עם כל ההודנה והכל, אחד האחרונים שהלך למילואים מהאהובים עלי, (בעיקר אם זה בשטחים הכבושים) חזר הביתה בארון, ואני לא יודעת מה אני אעשה בשבועיים שנותרו עד שיחזור, אני בקושי חיה מרוב געגועים מרוב פחד ומרוב עצב... ובוכה בוכה בוכה... ביי ביי בינתיים... שימרו על עצמכם.

pinoki

New member
מיקיייייי

אויייי מה שנותר לי לאחל לך הרבה הרבה הרבה בהצלחה עם השירות (מה לעשות שלא כולם דוברי ספרדית או רוסית) תראי, בסוף זה יסתדר, רק צריך לעבור את השלב הזה לפני שהכל יסתדר.וגם בהצלחה עם הבחינה \ בגרות במטמתיקה, כן כן, את יכולה לעשות את זה, רצון, והרבה רצון... בקשר לחבר, אל תחששי, הוא יחזור, שבועיים ארוכים הולכים להיות לך, אבל עם קצת חברים קצת חברות, קצת עיסוקים והרבה שיחות טלפון הזמן יטוס... אל תנטשי להרבה זמן, תמשיכי לעקוב, ואם קצת קשה, תכניסי את הפורמים הקובעים למועדפים , זה נחמד וזה פשוט בי ביי בינתיים

pinoki

New member
הא כן ויש סקר חדש....

זה הסקר החדש... "מי לדעתך הבן זוג או בת הזוג שמתאימים לאנג'י?"... שימו לב האפשרות "אני" הורדה.... הנה תוצאות הסקר הקודם: באיזה ז`אנר לדעתך הכי מתאים לאנג`לינה לשחק? סה"כ קולות
31 מתוכם 19 בחרו דרמה 7 בחרו כל התשובות מתאימות 5 בחרו פעולה לא נבחרו קולות ל קומדיה, ילדים ואחר.. תהנו

Mיקי_

New member
בבית שלי, יש לי את המועדפים שלי

בבית שאינו שלי... זה לא המועדפים שלי. מה שפשוט שם לא פשוט כ"כ כשרחוקים... נשיקות
XOXO

¥EleVatioN¥

New member
מיקעעעע../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

שיהיה לך המון
בבגרויות
ושהזמן יעבור בטיל שאפילו לא תרגישי

סוזן50020

New member
בהצלחה!../images/Emo140.gif

הירגעי, הכול יהיה בסדר, אולי תשלחי לו פלאפון חדש?ואז תהיו בקשר, עדיף כבר מאשר לדאוג לרווח, לא יעזור לך לדאוג לרווח שכן זה לא מועיל בכלום. עדיף לחשוב שהוא הלך לטיול ותחשבי עליו בחיוך ולא בדאגה.

לונה..

New member
יהיה טוב בובה

אל תדאגי
שיהיה המון בהצלחה, ו... תנסי להתרכז בדברים הטובים שקורים. ובנוגע לשבועיים הנותרים, תבלי עם חברות, חברים, כמה שיותר, קחי את זה בתור זמן לעצמך. תרשי לעצמך להתפנק קצת על התחושה של הלבד, כי זה מצוין לפעמים. תנסי

קיטיקט

New member
מיקי:)

א.מצטערת שלא קיבלו אותך(יכולתי ללמד אותך רוסית וקצת ספרדית חחחחחחחח) ב.גם אני מתה על התמונות "שלי". ג.את תצליחי..באמת!קצת יותר אמון בעצמך. ד.אני מבינה אותך..ככה גם עם אח שלי:(הוא כל הזמן נמצא בעזה. תחזרי מהר!

shmez

New member
ומה זה הקטע הזה שהורדת את ה"אני"

מהסקר
בטח שאני... אני
ת

למעלה