יש סקר חדש

עטלף77

New member
אני את הקול שלי נתתי לתמוז ../images/Emo45.gif

לדעתי ה-להקה של הרוק הישראלי האלבום (היחיד) שהם הוציאו הוא פשוט יצירה מושלמת שלדעתי לא היה דבר דומה לו לפניו וספק אם יש אלבומים שהגיעו לאותה רמה של שלמות אחריו. הפתיחה המצוינת והמדהימה עם ´מה שיותר כחול יותר עמוק´, שיר האהבה האדיר והמצוין ´אנ´לא יודע איך לומר לך´, השקט של הלילה בקיבוץ ב´לא יכול לישון עכשיו´ (נדמה לי שזה השם, אין לי כח לקום לבדוק) והסיום ב´ככה את רצית אותי´. כמובן שבדרך עוברים בקלאסיקות כמו ´פנס הרחוב´ (מישהו הפסיק את הזרם), ´סוף עונת התפוזים´ ו´הולך בטל´. פשוט אלבום מושלם.

tali_le

New member
הדיסק שלהם אכן מצויין, אבל...

אבל אם מדברים על קלאסיקה ישראלית - גזוז, כוורת ודוה לוקחות בגדול למרות ההבדלים בין שלוש הלהקות (הקול המדהים של מזי כהן לעומת שאר החברים בכוורת למשל) השילוב סנדרסון-גוב הוכיח את עצמו פעם אחרי פעם ומנצח בגדול אגב, ממליצה לנסות ולהגיע לאחת מהופעות החצי איחוד של גוב, סנדרסון מזי כהן, אפריים שמיר ואלון אולארצ´יק - פשוט טוב!!! טלי

Superunknown1

New member
נקמת הטרקטור.

למרות שלא ממש מגיע להם, כי כ-ל הלהקות האחרו הגיעו ועשו הרבה יותר מהם, אל שאלו את מי אני אוהב, כך שאת נקמת הטרקטור.

maayan15

New member
אני הייתי חייבת לתת את קולי למשינה

אין מה לעשות...התלבטתי קשות בינהם לבין תיסלם..אבל...בשבילי משינה זה הרוק הישראלי...זה הכי טוב שיש....

שלמונזה

New member
מ-ש-י-נ-ה-!!!!

בשבילי הם הרוק הישראלי הכי שיש, והלהקה הראשונה שאי פעם אהבתי. np - יובל בנאי וברי סחרוף -דימיון חופשי

-אלה-

New member
ברור שמשינה!!!!!!!!!

בשבילי זאת ה- להקה! טוב אני גם לא מכירה כל כך את שאר השירים של הלהקות האחרות אבל עדיין את משינה אני אוהבת מאז שאני קטנה גדלתי על השירים שלה!!!! לחנים מצוינים וגם המילים בקיצור להקה מעולה!!!!

KoKolita

New member
אופ... אני בהתלבטות!!!

חח אני בהתלבטות קשה בין תיסלם לכוורת!!!! מצד אחד... תיסלם הם אדירים.. אבל מצד שני... כוורת!! אופפפ.. טוב אני הולכת על כוורת וזהו! חח..

snapis

New member
אני יצבתי משינה

אבל אני לא מחשיב אותה כל כך ללהקה ישנה אתם יודעים משינה היתה בתקופת אח שלי הגדול כוורת בתקופת ההורים שלי אז יותר הגיוני שאני יואהב את משינה זה יותר קרוב לתקופה שלי

נכון הם סתם שמו אותה כי 60

אחוזים אוהבים אותה היא לא להקה ישנה כמו כל השאר וסתם תקעתם אותה פה....

Tyler Durden FC

New member
משינה?! חב´רה, אני חושבת שכל ה..

קונספט הוא להקות ממש ותיקות בישראל, לא כך "רוק תוצרת כחול לבן"? הכוונה שלך הייתה לשאות בסקר זה על להקות ותיקות משנות ה- 70, 80 בישראל?? (הרעיון שלי, ואני צנועה לחלוטין...)

עטלף77

New member
משינה הוכנסה לסקר מכיוון שהיא התחיל

התחילה לפעות באמצע שנות ה- 80 (1984 אם זכרוני אינו מטעני) והיה לה חלק מאוד מאוד חשוב בהשפעה ועיצוב של להקות שהגיעו אח"כ בשנות ה- 90. העובדה שמשינה הצליחו והמשיכו להיות פעילים גם בשנות ה- 90 לא מורידה מהרמה שלהם בשנים שלפני כן.

snapis

New member
בהחלט

משינה בהחלט עיצבה את הרוק של שנות ה90 בארץ והיא גם עבדה בשנים האלה לכן היא לא באותה קטגוריה של שאר הלהקות שדרך אגב אני חושב שהם התחילו לפעול בשנות ה70 אבל אני לא בטוח

שלמונזה

New member
משינה התחילה לפעול בשנות השמונים

כמו שגל רשם בשנת 84, לא בשנות השבעים ולא בשנות התשעים...!!!!

למעלה