יש לנו שם!!!!!!!!

WundeRKind

New member
../images/Emo124.gifיש לנו שם!!!!!!!!

לדיסק החדש של קלי יקראו Masquerade (נשף מסכות) והתאריך יציאה הרשמי הוא 17 למרץ!! השם של האלבום מפוצץ לדעתי והוא מרמז הרבה על האלבום הקרב... ואם כבר... מה הצפיות שלכם מהדיסק? מבחינת קידום? כמה שירים הייתם רוצים? כמה בלדות? דואט? עם מי? עוד שבועיים בטח כבר נקבל פרטים מלאים על האלבום...

WundeRKind

New member
יאללה אני אתחיל..

אני מקווה שיהיו קודם כל כמות טובה של שירים.. כמו הדיסק הקודם, 14 שירים ואולי כמה בונוסים, יהיה מעולה. אני מאוד מפחד שהולך להיות דיסק פופיסטי מידי, וכנראה שזה מה שיהיה.. אבל נקווה לטוב. חסר לה שאין לה שם 2 בלדות קורעות לב.... והלוואי שהשמועות על הדואט עם דוטרי נכונות

s k p

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה הצפיות שלכם מהדיסק? אמממ שיהיה מעולה כמו כול האלבומים שלה מבחינת קידום? שהפעם באמת יהיה קידום...
כמה שירים הייתם רוצים? לא משנה לי....כול דבר יתקבל בשמחה
כמה בלדות? כמה שיותר דואט? עם מי? לא משנה לי....אבל הדאט עם דוטרי נשמע מעניין
השם ממש יפה....הוא קצת מסתורי וגם כיפי כזה הכי אני מפחדת שלא יתנו לקלי לכתוב שירים....ושהוא יהיה מסחרי מדי...אם הוא יהיה קצת מסחרי כמו ברייק אז אני בסדר אם זה....אבל אם הוא יהיה מסחרי כמו של ריהאנה...אז יש לנו בעיה
אבל אני בטוחה שהאלבום הזה יהיה מעולה כי קלי לא תוציא אלבום לא טוב

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifעונה!

קודם כל- השם מאוד...אממ....מוזר?
וכנראה באמת האלבום יהיה מאוד פופסיטי... יכול להיות אבל שזה פופ טוב
...נחכה ונראה
מה הצפיות שלכם מהדיסק? שיהיה רדיופרינדלי מפוצץ להיטים, אבל טוב...אחרת אפשר לשכוח מקלי. מבחינת קידום? קידום מאסיבי. כיום יש לזה כל-כך הרבה השפעה. כמה שירים הייתם רוצים?12. לא יותר מדי, לא קצת מדי. כשיש יותר מדי שירים- אז נכנסים גם כאלה לא מספיק טובים
צריך לשים את ההכי טובים וזהו!. כמה בלדות? כמה שיותר
...סתם...4
דואט? עם מי? דוטרי
...ואולי גם עם קרי אנדרווד יכול להיות נחמד

spelling

New member
עונה../images/Emo188.gif

שם מוזר אבל בסדר.... מה הצפיות שלכם מהדיסק? -שיהיה דומה לברייקאווי מפוצץ בשירים שכל אחד עם פונציאל להיות סינגל!לא מדכא כמו מיי דצמבר! מבחינת קידום? תשיר בתוכניות שאנשים מכירים,סיבוב הופעות,אההמישראלאההמ... כמה שירים הייתם רוצים? 14.. כמה בלדות?2 אבל שממש נרצה לבכות! דואט? עם מי? אולי אני מגזים אבל היא יכולה להשמע טוב עם כריסטינה אגילרה??

WundeRKind

New member
../images/Emo41.gifקלי הקליטה קאבר לדיסק החדש

קלי הקליטה קאבר לשיר של להקה שנקראת Aranda, השיר נקרא All I ever Wanted... עדיין לא בטוח שהוא יכנס באופן סופי לאלבום, אבל נקווה שכן. השיר נשמע בול על הקול של קלי והסגנון מעולה!! לשמיעה: http://www.mp3.com//media_player/vi...id=21718457&ref_type_id=3&edid=&ptid=&ont_id= והמילים של השיר: Tear up the photographs But yesterday won’t let go Every day every day every minute Here comes the emptiness Just can’t be lonely you know Every day every day hey hey This second-chancin’s really getting me down You give and taking everything I dreamed about It’s time you let me know let me know just let go All I ever wanted all I ever wanted Was a simple way to get over you All I ever wanted all I ever wanted Was an in-between to escape this desperate scene Where every law reveals the truth Baby cause I all ever wanted All I ever wanted was you I’d rather walk alone Don’t wanna chase you around Every day every day every minute I thought a thousand times For I let you drag me down Every day every day hey hey Your new beginning was a perfect ending But I keep feeling we’ve already been here before It’s time you let me know let me know just let go All I ever wanted all I ever wanted Was a simple way to get over you All I ever wanted all I ever wanted Was an in-between to escape this desperate scene Where every law reveals the truth Baby cause I all ever wanted All I ever wanted was you Tell me with so many out there Why I always turn to you Your goodbyes tear me down every time And it’s so easy to see that they’ll blame this on me All I ever wanted all I ever wanted Was a simple way to get over you All I ever wanted all I ever wanted Was an in-between to escape this desperate scene Where every law reveals the truth Baby cause I all ever wanted All I ever wanted was you

HadarMahluf

New member
אהבתי!:)

נשמע מסתורי כזה..אפילו אפל יאו אני מתה לשמוע כבר,עד מרץ?

MeItOsH

New member
עונה

מה הצפיות שלכם מהדיסק? שיצליח,שיהיו שירים אמיתים,רועשים,קופצנים מבחינת קידום? אסרטיבי יותר,שלא יפרשו כמו עם מיי דצמבר כמה שירים הייתם רוצים? 13 כמה בלדות?4 דואט? עם מי?אדם לוין

Because Of May

New member
זה נשמע כמו משהו של פינק, לא יודעת למה.../images/Emo109.gif

מה הצפיות שלכם מהדיסק? שישתווה ל-BA ו-MD... מבחינת קידום? שיצליח יותר מ0MD, זה בטוח... ושלא ינסו ליצור סתם שערוריות, כי חבל
. כמה שירים הייתם רוצים? 14, אני חושבת... כמה בלדות? 5 בערך... דואט? עם מי? דואט? לא חשבתי על זה... עם פינק יכול להיות ממש ממש ממש מגניב (!!!), ואם לא אז עם סנואו פטרול או וואן ריפבליק, אני חושבת שהיא תשתלב מעולה איתם
.

../images/Emo80.gifנשמע שם מדהים!../images/Emo88.gif.

נורא מסקרן כזה, מושך, לא יודעת
.. כמו שכבתתי בהודעה מקדם, הייתי רוצה שהסינגלים שייצאו יהיו כדי למשוך אנשים, ואז שרב השירים באלבום שלא ייצאו כסינגלים, יהיו נטו קלי. אם יהיו 13 שירים, 7:6 נראה לי חלוקה הוגנת
{7 לקלי
}. ואני ממש מקווה שיצליח, כדי שקצת יהיה רעש סביב קלי... ובגלל זה חשוב לי שיהיו שירים מתאימים לרדיו וכו'. דואטים?
אני הכי לא מבינה בשטויות האלה בעולם.. אז.. עזבו אותי
. רק לא עם ליאונה לויס, קצת מתחילה לצאת לי מכל החורים!!!
. ואיזו עוד שאלה הייתה?.. אה, כמה בלדות? כמה שיותר
.

למעלה