ירדו לי המים פירוט מלא בפורום הריון ולידה. אנחנו נוסעים לבי"ח...
מ מעיןבר New member 11/6/03 #1 ../images/Emo124.gif ירדו לי המים פירוט מלא בפורום הריון ולידה. אנחנו נוסעים לבי"ח...
M mayashu New member 11/6/03 #5 איזה יופי ../images/Emo34.gif אם זכרוני אינו מתעתע בי, זאת הלידה הראשונה בפורומנו הקט! כן ירבו, והמון הצלחה והנאה להורים הטריים.
איזה יופי ../images/Emo34.gif אם זכרוני אינו מתעתע בי, זאת הלידה הראשונה בפורומנו הקט! כן ירבו, והמון הצלחה והנאה להורים הטריים.
ג גורבי New member 11/6/03 #6 איזו התרגשות!!! והנה קישור להודעה של מעין שם. שיעבור כמה שיותר בקלות ובמהירות... וכולנו מחכות כבר לראות את שפרה ... ב ה צ ל ח ה!
איזו התרגשות!!! והנה קישור להודעה של מעין שם. שיעבור כמה שיותר בקלות ובמהירות... וכולנו מחכות כבר לראות את שפרה ... ב ה צ ל ח ה!
ל ליאת מלונדון New member 11/6/03 #7 מעיינוש שיהיה המון המון בהצלחה אנחנו חושבות עלייך ומחזיקות לך אצבעות שיעבור בקלות ובשלום
פ פעםראשונה New member 11/6/03 #9 ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifאיזה כייף!!! המון בהצלחה, ושתיהיה לידה קלה , רוצים לשמוע עידכונים.....הרבה אומץ ורוגע! שוב מזל טוב ובהצלחה.
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifאיזה כייף!!! המון בהצלחה, ושתיהיה לידה קלה , רוצים לשמוע עידכונים.....הרבה אומץ ורוגע! שוב מזל טוב ובהצלחה.
ז זוג חדש New member 11/6/03 #10 בשעה טובה ומוצלחת שיעבור בקלות ובנעימים (כן גם זה קורה לפעמים). וזה לדקות שאחרי.
פ פּוֹנְג New member 11/6/03 #12 גם לי יורדים מים, - מהעיניים מההתרגשות. זה כמעט לידה בשידור חי. את בטח תראי את זה רק אחרי, אז שיהיה קל ומהיר.
גם לי יורדים מים, - מהעיניים מההתרגשות. זה כמעט לידה בשידור חי. את בטח תראי את זה רק אחרי, אז שיהיה קל ומהיר.
א אפרסקה New member 11/6/03 #13 ואני מאחלת גם מזל טוב מראש כי מחר אני נוסעת לסופשבוע ובטח לא אהיה פה בזמן ההודעה המשמחת! אז מקווה שהלך בקלות - המון אושר!
ואני מאחלת גם מזל טוב מראש כי מחר אני נוסעת לסופשבוע ובטח לא אהיה פה בזמן ההודעה המשמחת! אז מקווה שהלך בקלות - המון אושר!
T tooltool New member 11/6/03 #14 מעייני אני כל כך מתרגשת... ../images/Emo3.gif הלוואי שהכל יעבור בשלום ותהיה לך לידה קצרה, קלה ונעימה בהצלחה
מעייני אני כל כך מתרגשת... ../images/Emo3.gif הלוואי שהכל יעבור בשלום ותהיה לך לידה קצרה, קלה ונעימה בהצלחה
M m i c h a l y New member 11/6/03 #15 איזה איזה איזה יופייייייייייי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הלוואי והכל יעבור מהר, ונכון שיכאב אבל זה כל כך שווה!!!!!!!!!! המון המון המון מזל טוב!
איזה איזה איזה יופייייייייייי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הלוואי והכל יעבור מהר, ונכון שיכאב אבל זה כל כך שווה!!!!!!!!!! המון המון המון מזל טוב!
V vally New member 11/6/03 #16 בשעה טובה ../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif שיעבור מהר ובקלות!!!!!! מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!
בשעה טובה ../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif שיעבור מהר ובקלות!!!!!! מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!
6 6ליהי New member 11/6/03 #17 וואו! מעין, המון ../images/Emo49.gif איזו התרגשות! שתהיה לידה קלה וקצרצרה!
ט טאיה1 New member 11/6/03 #18 וואו. יש לי צמרמורת מרוב התרגשות שיהיה בקלות ובהצלחה. איזה כיף. איזה כיף.
U u z a New member 11/6/03 #19 יוווו מעין - בהצלחה!! מאחלת לך שיעבור מהר וחלק, מחכים לשיפרה ולך כאן!! אוזה.