טופיק!

Moondust

New member
../images/Emo124.gifטופיק!../images/Emo41.gif

הפרעות נפשיות. רייסטלין: מגלומניה, מאניה-דיפרסיה, סכיזופרניה, הטרופוביה, סוציופוביה, סאדיזם... בעצם, אני לא חושבת שיש הפרעה נפשית שאין לו... קרמון: נרקיסיזם, היפופוטומונסטרוססקוויפדליופוביה (פחד ממילים ארוכות) קיטיארה: מגלומניה, נימפומניה, נקרופיליה (טוב, היא שוכבת עם כל יצור חי, למה לא גם עם כל מה שמת?) תניס: פיצול אישיות. גדילן: קלפטומניה. חלמיש: פדופיל, ובענק. לורד סות': נקרופיל. קצת קשה להשיג את החיים, אז האביר החרמן יסתפק במתים... מי-נהר: קלסטרופוביה, אולי. פיזבן: כל דבר שאפשר לחשוב עליו (אולי חוץ מתסביך אדיפוס)

LOL!!! ../images/Emo110.gif

אני רואה שחזרת במלוא כוחך ואונך ! ועכשיו, ברשותך, (בורה שכמותי): מה זה סכיזופרניה, הטרופביה, סוציופוביה, סאדיזם, מגלומניה, פדופיליה?

Full Of Holes

New member
אממ..

אני יודעת רק פדופיליה.. פדופיל= אדם מבוגר הנמשך לנערות או ילדות..וכנ"ל לאישה מבוגרת..

Moondust

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

כמה הגדרות צולעות: סכיזופרניה - כששומעים קולות קטנים בראש, כמו בנפלאות התבונה (נדמה לי...) הטרופוביה - פחד מבני המין השני סוציופוביה - פחד מחברה, מאנשים סאדיזם - הנאה מלראות אחרים מתענים, הנאה לענות. במקור זה באופן מיני... ע"ע המרקיז דה סאד. מגלומניה - שיגעון גדלות. תסביךאני-הולך-להשתלט-על-העולם. ופדופיליה הסבירו...

הסבר מושגים, ברשותך

שני אתרים המכילים רשימות של כל הפוביות הידועות: באתר הראשון תבחר אות ותקבל רשימת פוביות באותה האות. באתר השני ישנה רשימה של כל הפוביות מסודרות ע"פ סדר ע"פ מתחת לפרסומות שמופיעות בהתחלה.

עוד כמה מושגים

*היפוכונדריה=הפרעה המתבטאת בכך שאדם חושב שהוא חולה במחלה קשה למרות ש באמת הוא בריא לחלוטין. הנה שאלון שבו תוכל לבדוק האם אתה היפוכונדר. *סינדרום מינכאוזן=אדם הפוגע בעצמו כדי לקבל תשומת לב. *מאניה דפרסיה=מצבי רוח משתנים בקיצוניות. *סכיזופרניה=סימפטומים:הזיות, חוסר יכולת לתרגם תחושות ולכן לא להגיב אליהן כראוי, שינויי מצב רוח והתנהגות. *פדופיליה=משיכה לבני אדם לא בוגרים. *נקרופיליה=משיכה לגופות. *זואופיליה=משיכה לבעלי חיים.

SaberTooth

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אממ... רייסטלין - באניפוביה (לא נראה לי שבאמת יש כזו פוביה...
) זה הכי טוב שיכולתי לחשוב עליו...

אה. חשבתי שהתכוונת לטירוף על אנרבים

רשימה של הפוביות הכי משעשעות שמצאתי(מקוצר מאוד): אראכיבוטירופוביה- פחד מחמאת בוטנים שנדבקת לחלק העליון של הפה. אאורופוביה- פחד מזהב... בארופוביה- פחד מכוח המשיכה... דקסטרופוביה/לבופוביה- פחד מאיברים בצד הימני/שמאלי של הגוף... דיקפוביה- פחד מצדק... דוקסופוביה- פחד מקבלת שבחים... יופוביה- פחד מקבלת חדשות טובות... לוגופוביה/ורבופוביה- פחד ממילים... אוקטופוביה- פחד מהצורה של הספרה 8. פובופוביה- פחד מפוביות...זה אני או שיש כאן סתירה מסוימת והבנאדם שיש לו את זה יתאבד מיד? פרונמופוביה- פחד מחשיבה... פוליפוביה- פחד מהרבה דברים... למונדאסט: ססקיוופדלופוביה- פחד ממילים ארוכות. סימטרופוביה- פחד מסימטריה... זמיפוביה- פחד מהחפרפרת-עכברוש הענק(???). וגולת הכותרת: פאנופוביה/פאנטופוביה- פחד מהכל ואני לא מייחס לפחדים מטומטמים כמו פחד מללכת או לשבת או פחדים מתרבויות שונות או פחדים מחלקי גוף שונים...

מוזר../images/Emo5.gif

תארו לכם בנאדם אחד קופץ באוויר וצועק: "אני חייב לעוף או שכוח המשיכה יתפוס אותי!" ועוד אדם: "איזה בנאדם נחמד אתה." "אהההההה!!!!!!!" *מתאבד* ועוד: "ממה אתה מפחד? נו? ממה? תגלה לי! למה אתה לא אומר כלום? תפסיק לשתוק, נו, די..." "אההההההה!!!!!!!! כמה מילים!!!!!!" מעניין איך זה לראות דקסטרופובי. בטח הוא תמיד מנסה לתלוש לעצמו את היד הימנית. ותארו לכם יופופובי חולה סרטן גוסס שוכב בבית-חולים עם אקדח ביד. הרופא: "אל תדאג, אתה עומד לחיות." חולה: "אה!" *יורה בעצמו*

Moondust

New member
זמיפובה... ../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

גם אראכיבוטירופוביה... LOL עוד כמה משעשעים: פרנקופוביה - פחד מצרפתים אמנופוביה - פחד מרוח או מזרמי אוויר אנת'רופוביה - פחד מפרחים בופונופוביה - פחד מקרפדות כרונופוביה - פחד מזמן אקלסיופוביה - פחד מכנסיות אפיביפוביה - פחד מבני נוער גניופוביה - פחד מסנטרים גנוּפוביה - פחד מברכיים הילופוביה - פחד מיערות אידאופוביה - פחד מרעיונות לצ'אנופוביה - פחד מירקות אין לי כוח לעבור על עוד פוביות... אימאל'ה, איך אנשים חיים עם פוביות כאלה?

דווקא כמה מאלו שציינת

הם פחדים נורמליים- יער לא מפחיד? אני לא הייתי רוצה להכנס לבד ליער בלילה. פחד מצרפתים- יש לי...בערך...אני לא מפחד מהם אלא מתעב, שונא, לא סובל אותם
. פחד מקרפדות- את יודעת כמה בנות בשכבה שלנו יש שיש להם את זה?
. פחד מכנסיות- מה בחיים לא פגשת ערפד?
.

באמת נראה לך שיש דברים כאלה?../images/Emo6.gif

זה הכל שטויות. באמת נראה לך שיש אנשים שמפחדים מהברכיים של עצמם? או מהסנטרים של עצמם? או מכנסיות? או מכוח המשיכה? זה סתם שטויות

Moondust

New member
שטויות?../images/Emo41.gif

תגיד את זה לאישה בת 27 מקליפורניה שלא יכולה לצאת עם הילדה שלה החוצה כי יש לה פוביה מ... נוצות. היא לא יכולה לקחת אותה לטייל, או לגן, כי כל פעם שהיא רואה ציפור היא חוטפת התקף. ולא, זה לא שטויות, ראיתי את זה בסרט תיעודי. הרופא קירב אליה נוצה, והיא התחילה להתנשף בפחד ולמלמל בבקשה לא. וכשהוא נגע בה עם הנוצה היא צרחה והתחילה לבכות. יש פוביות כאלה. מוזר, אבל נכון.

למעלה