חשוב!!!!!

mushmor

New member
../images/Emo124.gifחשוב!!!!!../images/Emo92.gif

אני רוצה לומר לכולם בפורום ולבקש בשם כל האמנים הישראלים ובמיוחד בשם עברי שלנו: דיי לדיסקים הצרובים!!! אתם לא יודעים כמה שזה נורא לאמנים הישראלים! זה מפריע לעשית שיר חדש מחוסר תקציב! אנא ממכם! אים אתם אוהבים את השירים של הזמר תקנו את הדיסק! מה יקרה?? לא להתקמצן! חוצמזה יהיה יותר קל לעברי להוציא שירים חדשים אים תקנו את הדיסקים המקסימים שלו!!
דיי לדיסקים הצרובים!!!

ZVI Z

New member
דיסקים של עברי אני קונה מקורי אבל

כל השאר אני מוריד מהקאזה וצורב. את והאומנים הישראלים(הענקיייים)צריכים להבין שגם המצב של האנשים פה קשה אז כל 1 מחליט במה הוא רוצה להשקיע.אני קונה את עברי רק מקורי אבל יובל בנאי ומשינה ואהוד בנאי ואביב גפן וכל השאר אני לא יכול לצערי.יש לי כסף אבל לא רק למוזיקה. אז אני מסכים איתך שזה האידיאל אבל יש לצערנו גם מציאות עגומה שמפריעה..

סנטה

New member
יש לי את הדיסקים של עברי !

אבל אני גם צורב , ומוריד מהקאאזהה !

Dumbo

New member
לא עוד...

לפי התוכנית הכלכלית ככל הנראה שיצתרכו לשלם מע"מ גם באילת... למי שלא יודע, מע"מ=מיסים כמה אחוזים מע"מ צריך לשלם? 18% ממחיר המוצר.

Rain Star

New member
תשמעו

האומנים גם צריכים לרסן את עצמם קצת....ארכדי דוכין כוכב האהבה 140 שקל החדש דנדש של ברי (שיוצא מחר) 100 שקל עברי - 70 שקל תשמעו אם הדיסקים יעלו חמישים (כמו האנשים החדשים) אולי יקנו יותר...תראו לדוגמא את הפרוייקט של רייכל שהגיע לאלבום זהב תוך שלוש חודשים וזה גם כי הוא לא ממש יקר!!!

מייקל21

New member
לא מסכים איתך לגמרי

קודם אני נגד כל צריבה וזיוף של אלבומים אשר עמלו עבור, וישראלי בפרט. אני מחזיק בבית למעלה מ- 100 אלבומים מקוריים ישראלים אשר את כולם קניתי במיטב כספי (ואין לי הרבה - לא קל להיות חייל) דבר שני, 100 ש"ח לאלבום משלוש (כדוגמת ברי סחרוף שציינת) הוא מחיר הוגן לחלוטין! בחישוב פשוט תראי שיוצא לך לקבל אלבום של ברי סחרוף, ועוד אלבום הופעות ב - 33.33 ש"ח! אז נכון שיש עדיין מחירים מופרזים לכמה דיסקים (כדוגמת 'כוכב האהבה' של דוכין, או 'ההופעה 95' של משינה שעולה 170 ש"ח - פשוט בזיון...) אבל לא כולם כאלו - "האנשים החדשים", "הפרוייקוט של עידן רייכל" עולים 50 ש"ח. בהחלט מחיר ראוי עבור ההשקעה.

mushmor

New member
מייק אין כמוך!!

אני שולחת לך
ענקיייייית! אתה חושב בדיוק כמוני!!

.....

אני האמת לא שומעת הרבה מוזיקה ישראלית והאמת שדיסקים של אמנים מחו"ל אין לי בעייה לצרוב כי יש להם מספיק דולרים על התחת... ואגב אם אני רוצה שעברי יוציא עוד דיסקים ושיהיה לו תקציב בשביל זה אז אני מוכנה לקנות דיסקים מקוריים של עברי (בינתיים אני שומעת על קלטות) (מה לעשות אין תקציב)... אבל עקרונית דיסקים של אמנים אחרים אין לי בעייה לצרוב..... אולי זה לא נכון וזה לא חוקי וזה לא פייר עם זה אין ספק שאני מסכימה אבל... החיים לא הוגנים...

יפה!

אבא רצה לצרוב לי דיסק שלו-וצעקתי עליו שאין כזה דבר!!! ושלא יעצבן.... יבוא היום וא ני אקנה את כל הדיסקים! דיי לצריבה!

למעלה