../images/Emo124.gif חשוב לקרוא!
אני לא יודע מה קרה בזמן האחרון ולמה חלק מחברי הפורום בחרו להתעלם מההבהרות האחרונות שלי ושל עדי בנושא אבל זה כבר לא משנה. אני אומר את זה שוב, בבירור בפעם האחרונה:
אין לדבר\להסביר\להדיין על מקורות הורדה על גבי הפורום
אני לא רוצה להיות המנהל הקרציה שיושב לכם על הוריד ומזכיר את החוקים אך פשוט לא מותירים לי ברירה. תאמינו לי שגם לי לא נוח למחוק הודעות, לשלוח מסר, להזהיר, להסביר שוב ושוב אבל אני עושה את זה בשביל הקהילה שלנו. מדוע בדף פורום אחד צריכים להיות מספר שרשורים על אותו נושא? חובה לנצל"ש (לנצל שרשור קיים). גם אני מתרגש שפרק 16 יצא, אבל לא צריך לפתוח על זה כל פעם הודעה חדשה. ובכלל, יש לכם את הפרק ואתם מעוניינים לעזור, כל הכבוד! רשמו את ההודעה והסבירו שאתם מעוניינים לעזור ושיפנו אליכם על גבי מסרים וזה סוף הסיפור. (לא צריך לפתוח שרשור חדש בשביל זה) כולנו יוצאים נקיים. באותו הנושא, ניתן להזכיר שמות תוכנות הורדה, אבל לא להגיד "ב XYZW יש את הפרק" ו\או "חפש תחת השם "DSADSADdsa3 בתוכנה כזו וכזו". זה לא עובד ככה. זה נוגד את חוקי תפוז ואני פשוט אאלץ למחוק את ההודעות האלה ולהתחיל להרחיק משתמשים שאותם כבר הזהרתי בעבר!
אני מבקש מכם שוב לקרוא את תקנון הפורום ולסמן ב-
אם קראתם אותו ואתם מתכוונים ליישם את הכתוב. בנימה שונה, שיהיה לכולנו שבוע טוב, חמים(
) מלא בפריזן ברייק.
בן.
אני לא יודע מה קרה בזמן האחרון ולמה חלק מחברי הפורום בחרו להתעלם מההבהרות האחרונות שלי ושל עדי בנושא אבל זה כבר לא משנה. אני אומר את זה שוב, בבירור בפעם האחרונה: