חשובבבב!!!!!!!!!1
V VASANA New member 5/12/05 #2 רכבת ישראל גבי גזית פרסם מס' פקס לתלונות על רכבת ישראל. 03-6944708 לא הקשבתי לכל האייטם, אבל כל התלונות על הלו"ז ועל אי-עמידה בו, יהוו מחר את נושא התכנית "הכל דיבורים", רשת ב'. יום נעים לכולכם!
רכבת ישראל גבי גזית פרסם מס' פקס לתלונות על רכבת ישראל. 03-6944708 לא הקשבתי לכל האייטם, אבל כל התלונות על הלו"ז ועל אי-עמידה בו, יהוו מחר את נושא התכנית "הכל דיבורים", רשת ב'. יום נעים לכולכם!
ט טנצר בן עמי New member 6/12/05 #8 ../images/Emo124.gifהערב בשעה 9:00, בערוץ 10 עמנואל רוזן ורכבת ישראל.
א אממאא New member 7/12/05 #11 רכבת ישראל... רכבת שדים ??? זה שמעוז קוראת לרכבת "חמור" - לפי הכתבה ממש מתאים להם חמור ועוד כמה מילים.
רכבת ישראל... רכבת שדים ??? זה שמעוז קוראת לרכבת "חמור" - לפי הכתבה ממש מתאים להם חמור ועוד כמה מילים.
ס סמדר בנ New member 5/12/05 #5 קיבלתי תשובה מיחסי ציבור שמעבירים את תלונתי לגורמים המוסמכים (??) וידווחו לי. את השעות של הילדה הם לא יוכלו להחזיר...
קיבלתי תשובה מיחסי ציבור שמעבירים את תלונתי לגורמים המוסמכים (??) וידווחו לי. את השעות של הילדה הם לא יוכלו להחזיר...
V VASANA New member 5/12/05 #6 סמדר, אני מקווה ש פנית גם לגבי, חשבתי שהרעש התקשורתי (וההדים / התערבותך) אולי יעזור לילדה "על הדרך". יש לך שלושה ימים...
סמדר, אני מקווה ש פנית גם לגבי, חשבתי שהרעש התקשורתי (וההדים / התערבותך) אולי יעזור לילדה "על הדרך". יש לך שלושה ימים...
ס סמדר בנ New member 6/12/05 #7 שלחתי תנסו להקשיב מה אומרים בתכנית, טוב - אני אמורה בדיוק להיות בישיבה