חזרתי!

Janis Joplin

New member
../images/Emo124.gif חזרתי!

חשבתי שהפורום הזה נסגר!!! טוב לגלות שהמקום חיי וקיים. מקווה שעדיין זוכרים אותי.......

Creamy Weather

New member
שלוום+טופיק חדשדש

אני לא זוכרת אותך, אבל סביר להניח שפשוט הצטר]תי אחרי שכבר עזבת. בגלל שהפורום הזה נמצא בתהליכי גסיסה מתקדמים, ואנחנו לא רוצים שהוא יהיה ככה (אני לפחות), אז הנה טופיק חדש שאני מקווה שיסחוף אותנו למקומות מרגשים-
שירי שנות השישים
כבר נתקלתי בעבר בדיון שכזה, נדמה לי שבפורום אגדות רוק, אבל אני באמת לא זוכרת. חוצמזה אין פה מה להתלונן כי אני עושה שירות לקהילה. טוב? ביסדר. אז... איזה שיר לפי דעתכם מבטא את הווית שנות השישים? בצליל שלו, בתוכן שלו, במבצע שלו, בשנה שהוא יצא.. איזה שיר אורז את מה שאתם מרגישים בקשר לאותה תפוקה מופלאה ומגיש אותה לידיים של המאזינים הפסיביים? ומה בו מרגש אותכם כל כך? ברגשות אהדה חמימים, טומימיה המכושפת והחתול. (
)

Janis Joplin

New member
|שמש | שירים מאושרים ../images/Emo140.gif

אמממממממ......נראה לי שהשירים הבאים מתאימים להוויית שנות השישים: flowers in your hair/if you´re going to San Francisco I get around/ the beach boys seasons in the sun/ the mamas and the papas יש עוד הרבה אבל אני מתה מעייפות! תקופת מבחני הגמר...
אני שונאת מבחנים (כמו כל הסטודנטים)

kibutzit

New member
נגנבו לי המילים..

אני גם בעד הם אתם הולכים לסן פרנסיסקו- תירגום משלי.. ורוצה להוסיף את.. בוב דילן עם השיר knoking on heavan´s door

tsifke

New member
שיר שלא הוזכר

אחד השירים שבאמת תופסים את אווירת השינוי של השנים ההם הוא- "the times they are a-changin" של דילן, שבאמת הצליח לתפוס את השינוי, שאנחנו רואים במבט לאחור, בזמן אמת. אבל זו רק דוגמה אחת לשירים שמייצגים בעיני את הסיקסטיס. לכל נושא יש שיר, אם לא שירים, שמייצגים אותו באופן הכי טוב, ואם אני יתחיל, לא יהיה לזה סוף.

למעלה