חזרתי

Nahoum

New member
../images/Emo124.gif חזרתי ../images/Emo13.gif

היי חבר'ה!! חזרתי, אני אמנם עדיין לא בריא כ"כ ולא כ"כ מרגיש מצויין, אבל אני מסוגל פחות או יותר להיות כאן. עידכנתי את הדברים בפורום, קראתי את המיילים של כולכם, ויש גם עידכונים באתר עצמו. את העידכונים אני אשים גם כאן בפורום. יש לשים לב שיש הודעת מנהל עכשיו. נחום.

Nahoum

New member
כבר בשורה משמחת... ../images/Emo13.gif

פורום עמיר בניון כאן באתר תפוז (בנוסף לאתר של עמיר) - זכה בקידום באתר תפוז פורומים. כעת, מי שנכנס לעמיד הפורום בתפוז רואה את רשימת הפורומים המומלצים בתפוז (עמיר בניון אחד מהם, למשך שבוע!!) מצ"ב תמונה. שנה טובה לכולכם, נחום.

אי י ל ת

New member
נחום ברוך השב!!!

מקווה שאתה כבר מרגיש יותר טוב, לדעתי זו היתה פשוט קריסת מערכות של הגוף שלך אחרי כל המתח והלחץ סביב ההופעה והיומולדת של עמיר. עכשיו הכל מאחורינו, ואתה יכול להתאושש... עד הפרוייקט הבא... מה עם הכרזה רישמית על תחרות החיוך???

Nahoum

New member
לאיילת יקירתינו!!!!

זאת סוג של התקררות כזאת. הייתי מקורר אבל מת בלי מזגן. מצד שני עם פוך וכולי מצונן
. היה מוזר, עוד לא עבהר, אבל יהיה בסדר
בקשר לתחרות, כאשר אדע בוודאות שיש מספר משתתפים מינימלי אוכל להכריז עליה, ולפרסם אותה יותר. אין ברכת
על הפרסום בתפוז??

אי י ל ת

New member
מזל טוב

מזל טוב ראשון על זה שאתה עכשיו מנהל יחיד של האתר. מזל טוב שני לעמיר ליומולדת (אז מה אם זה כבר היה, עוד לא חל עליה חוק ההתישנות). מזל טוב שלישי שהוצאת הודעת מנהל, אבל היא לא ברורה לי. כתבת שאסור להפר את הכללים, אבל לא כתבת מהם הכללים שאסור להפר. אז איך נדע מה לא לעשות??? והא.. כן... מזל טוב גם על הפירסום בתפוז. אחרי כל האקשיין שרץ כאן היום, כולל דיונים אקטיביים וריגשיים על הדואט אתמול עם גידי, היה תמוה אם תפוז לא היו מפנים אלינו...

Nahoum

New member
תקנון הפורום

אני כבר העליתי אותו, הוא ייכנס בקרוב לעידכון ואז הוא יהיה ניתן לצפייה (מחר או מחרתיים). זה נשמע מאיים מידי הקטע הזה בהודעת מנהל?

אי י ל ת

New member
האמת - כן

בסך הכל לא מתבצעים כאן פשעים נגד האנושות, אז אני חושבת שאפשר לעדן את הנוסח.

Nahoum

New member
../images/Emo124.gif לפני הכל - הערה חשובה

יש להיות דבוקים לעמודים השונים באתר. תשובה לשאלה "האם עמיר משתתף בוודאות ב"לתת" יכולתם למצוא בעמוד "חדשות" (הפניה לכל אלו השואלים במייל). בכדי לראות עידכונים בעמודים אלו או אחרים יש ללחוץ F5 למעלה ולחכות שהעמוד יעלה. יש לציין כי עמוד לוח ההופעות מתעדכן גם, ובוא נכללות גם הופעות שאינן כלולות בסבב ההופעות הנוכחי - ניצחת איתי הכל. (עידכונים בקשר להופעות אלו כאן בפורום בהרחה - בהמשך) בברכה, נחום.

Nahoum

New member
../images/Emo26.gif הופעות רבותי!! הופעות!!

ב3/10, יום אחרי ההופעה בגני התקווה (רכשתם כבר כרטיסים??) ישנה הופעה של עמיר יחד עם מיכה שטרית וארכדי דוכין. ההופעה היא כחלק מפסטיבל התמר, והיא תתקיים בנחל זוהר. פרטים: פסטיבל התמר .מיכה שטרית מארח במופעו בפטיבל התמר את עמיר בניון וארכדי דוכין .ההופעה של השלושה תתקיים ב3/10 בנחל זוהר לקניית כרטיסים: 02-6222333 02-6237000 03-6045000 ביום המופע בלבד!! - 08-6688888

Nahoum

New member
../images/Emo26.gif עמיר במחווה לזמר אריק לביא

ביום שלישי, ה5/10 בשעה 20:30 עמיר ישתתף בהופעת מחווה למבצע אריק לביא הכניסה הינה חופשית. ההופעה תתקיים באמפי פארק וישודר בגל"צ ובגלגל"צ. עידכונים אלו או אחרים ניתנים לצפייה באתר בעמוד "לוח הופעות". נחום

למעלה