חופש!!

מיכל just

New member
../images/Emo124.gif חופש!! ../images/Emo124.gif

סורי שפתחתי הודעה חדשה, אבל חשבתי שיהיה נחמד אם כל אחד יספר מה התוכניות שלו לחופש (-חוץ מלנקות, והמפגש כמובן
) למרות שהחופש מתחיל רק ביום שני..

mprb

New member
לי אין חופש ../images/Emo10.gif

אני עובדת כרגיל......

לחרוש חזק

יבין אותי כל מי שמצא את עצמו בפסח של י"א בקריירה שלו... המחשבה על אחרי החופשה מפחידה אותי. אני אאלץ לחרוש, וחזק (אלה כמובן תכניות בלבד - עדיין...) על החומר. אם נוסיף לזה עוד 3 מבחנים שנדחו לנו בגלל השביתה ועוד 2 מבחנים חוזרים בפיזיקה (מה לעשות, לא כל אחד תותח בפיזיקה), נקבל הרבה (סליחה, הרבה) בחינות וכאבי ראש מלווים בחום גבוה מהרגיל. מוכר למישהו? חוצמזה, דה יז'יואל סטף, יו נוו: חברים, מחשב, שחייה, סיורי משא"ז,שינה, והעיקר.... ניחוש אחד... נכון!!! The Corrs, The Corrs, The Corrs, The Corrs......

p i n g o

New member
הלוואי עלי!!!

אני ב-י"ב. סידרו לנו אחלה מערכת לחופש, שבוע שלם אנחנו לומדים!! ותוסיפו לזה שאני צריך לחרוש חרישה מאסיבית לפסיכומטרי!!!!!!!!!!!!! שזה ממש ממש מפחיד!!!! אז אם עוד מישהו מזכיר פה את המילה "חופש", זה לא יהיה טוב!!!

אני רק יכול לאחל לך בהצלחה

אבל תדע שהפסיכומטרי הוא לא קשה, הוא מפחיד. אתה צריך חשיבה אחרת ממה שאתה משתמש בד"כ, אבל ברגע שהבנת את הפרנציפ, זה ילך לך חלק (אני מקווה). תזכור שאין שם שאלות "מתנה" ובכל אחת יש איזה טריק.

p i n g o

New member
תודה! ../images/Emo24.gif

אני מקווה להצליח, שוב תודה על האיחולים

למעלה