חדשים!!

סנטרל O99

New member
היי אני חדשה

האמת לא כלכך חדשה אני תמיד הייתי פה אבל לא כתבתי כלכך אז עכשיו אני חוזרת לכתוב ואני ישמח להכיר כאן אנשים אני עומר בת 14 מפ"ת מן הסתם אני אוהבת אקזיט ואני מפורום אקזיט בנענע אמ...זהו...

Littel Cat

New member
הייי אני לא חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זו אני "keren103".....החלפתי ניק!!! יפה לא??

שלום ..אני חדשה..../images/Emo13.gif אבל...../images/Emo24.gif

אני נוי ,אני כבר הייתי פה פעםםםם...מישהי חמודה עזרה לי בשם ענבל אם אני לא טועה.......בכל מקרה אני... מתה על עופרררררר ועל יעל ובכלל על כולם ... והתוכנית עצמה ..פצצצותתת

Littel Cat

New member
איזו מכוערת החתימה שלי../images/Emo70.gif

אל תתיחסו עלייה!!

אני חדשה!!!

יש לכם אחלה פורום!!! גמני הייתי באקזיט יום חמישי הזה ביומולדת של התוכנית,לא הצלחתי להתקרב למנחים ליותר מ5 שניות אבל היה סבבה מי שרוצה לשמוע חוויות שיגיד אני פה לספר לכולם! רק לידע כללי של כולכם הבנות והבנים מהפורומים בנענע והייד פארק ממש אגואיסטים וצבועים ואם יש פה כמה ממכם אז שתדעו שאתם רחוקים מלהיות בני אדם....

SofyTofy

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif

ואנ חושבת שיש כאן כמה מהייד פארק, אז בבקשה לא להעליב

שמעי לא התכוונתי...

אני לא באתי בכוונה להעליב אני חושבת שכולם מעריצים וזה כיף שיש עם מי לחלוק את הערצה שלנו....אבל מה שהיה ביום חמישי באמת עיצבן אותי והם היו באמת לא בסדר כי אני אישית לא הייתי עושה מה שהם עשו..... למרות שנראה לי שרובם היו מנענע ככה שהטענות לא מופנות רק להייד פארק בכל מקרה סליחה אם נפגעתם...מקווה להשתלב בפורום וד"א תודה!

love amor

New member
כנסי..

אני מפורום היידפארק אנחנו ממש לא אגואיסטים ולא צבועים. וכן-זה מעליב מה שאת אומרת כי את בכלל לא מכירה אף אחד משם מה עיצבן אותך? כאילו מישהו עשה לך משהו?

שמעי מותק באמת לא התכוונתי...

ות'אמת שכן עשו לי וכן קיבלתי כזה רושם ואני באמת מנסה לברר מה הסיבות של ההתנהגות הזאת...אני לא סתם הולכת ואומרת שאנשים צבועים וכו' לפחות לא לפני שהם פגעו בי או עשו משו שלפי דעתי לא בסדר...אולי שפטתי מהר מדי ואני מוכנה לדון איתך בנושא אבל או במסרים או באייסי (263994316) אוהבת ליטל....ואם נעלבת אני באמת באמת מצטערת אני לא אוהבת לריב עם אנשים ובטח לא לריב איתם...היום הצלחתי להכנס לפורום בהייד והכרתי כמה חבר'ה מגניבים וחמודים ביותר וכנראה שכל המקרה היה אי הבנה...

סנטרל O99

New member
איזה יחס אתם נותנים פה..

יפה...אני ב5 פורומים של תפוז ותמיד קיבלו שם יפה מאוד אבל כנראה שז הלא ככה פה..טוב.

SofyTofy

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo103.gif

ופשוט אין פה הרבה אנשים כרגע... בכלל קצת יבש פה בסופשבוע
שלא תחשבי שלא רוצים שתצטרפי

SofyTofy

New member
../images/Emo124.gifחדשים!!../images/Emo103.gif

כדי שחלילה לא תחשבו שלא שמים
אליכם, ולא מגיבים, שירשרתי את כולכם יחד, כדי שכולם יראו. תגידו יפה שלום

למעלה