חדשות

Miss Kitty

New member
../images/Emo124.gifחדשות

באמצע אפריל ניק יתחיל לצלם את הסרט שלו Brew. הוא דחה אותו עד עכשיו בשביל להקדיש את עצמו לדיסק של בקסטריט.
סוף מאי- חזרות לסיבוב ההופעות מתחילות
יולי- האלבום משתחרר ויהיה פירסום רדיופוני ענק
תחילת ספטמבר- תחילת סיבוב. ההופעות אולי גם באירופה.
סוף ספטמבר- סיבוב הופעות בUK. תגובה שלי: ויייייייייייייייייי!!!! סיבוב באנגליה.. סיבוב באנגליה.. סיבוב באנגליה.. אני כל כך נוסעת להופעה שלהם!!!!

backstreet girl

New member
איזה חדשות מעולות...........

אני מאוד מתרגשת אין לכן מושג.... אני לא כ"כ מגישה טוב .... אני עד עכשיו הרוסה ממסיב פורים..... אז אני צריכה חדשות טובות...... יו, בקסטריט אני חולה עליכם......

NarihS

New member
וואי אני מתה!, איזה מגניב!

יא אני כבר לא יכולה לחכות, אולי בגלל שהיומולדת שלי ביולי, מישהו יקנה לי את האלבום שלהם במתנה! :)

backstreet girl

New member
תודה........

אבל אני לא אתן לזה להרוס לי את המצב רוח....היום היה יום שמח... מחר אני נוסעת לסיני..... עכשיו אני רואה הודעה עם חדשות טובות על הבויז..... למרות שאין לי כבר חשק לכלום .... אבל אני אתגבר.........

airgirl

New member
יייישששששששש!!!!!!!

ואי יש מגניב!!!!!!!!! איזה כיף!!!! :))!!! אני מזה מתרגשת!! תגידו בנות כמה סרטים יש לניק? כי פעם בראש 1 גם היה כתוב משהו על הסרט שלו..ושהוא משחק שם את הבחור הרע...שכחתי איך הוא נקרא...

N i c k i T

New member
וואי!!!!! גם אני נוסעת לאנגליה....

רק שאני אמצא מישהו שייסע איתי

N i c k i T

New member
באמת לא בצחוק

אם הם לא יבואו לארץ(והם לא יבואו) אז יש סיכוי גדול שאני אטוס לאנגליה זו יכולה להיות ההזדמנות היחידה שלי לראות אותם לייב וזה החלום שלי! בקסטריט בלייב זה מדהים אני בטח אתעלף שם חחח וניק יצטרך לעשות לי החייאה מפה לפה חח עזבו אני חולמת =) אם אני אתעלף אז השומר יעשה לי החייאה...עדיף לא להתעלף
ודרך אגב אני לא מצליחה לשרשר פה תמונות שלי מפורים באסה

BShenB

New member
איזה התרגשותתת!!!../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אם יש משהו שעושה לי טוב בימים האלו זה רק לשמוע דברים טובים על בקסטריט המושלמים ולראות אותם!
אני חולה עליהםם!!! ועליכם שאתם המעריצים האמיתיים שלהם!!! אוהבת אתכם המון המוןןןןן!!!

למעלה