חדשות

a Warming Sign

New member
../images/Emo124.gifחדשות../images/Emo70.gif

אל תאמינו לכל מה שאומרים. ועכשיו-
,אתם יכולים לקרוא את מה שכתבו בעיתונים לאחרונה:
רובי אמר למגזין גרמני שהוא לא מתכוון להאריך את החוזה שלו עם EMI [כזכור הוא חתם איתם על חוזה של 80 מיליון פאונד ב2002], לדבריו “The machinery of the music industry makes me sick, and I pray for escaping from it as soon as possible” ולאחר סיום החוזה הוא מתכוון למכור את המוזיקה באופן עצמוני[
].
רובי נכנס לרשימת המועמדים לטקס פרסי NRJ 2007 שיערך בינואר, והוא מועמד בתור Best international male. שיהיה בהצלחה
מכירות מפתיעות לאלבום החדש רודבוקס! לא רק שהוא הגיע למקומות הראשונים במדינות שונות בעולם [וביניהם למקום הראשון במכירות אלבומים באירופה], הוא גם הגיע למכירות של 2 מיליון עותקים באירופה[רק מיציאתו ב23 לאוקטובר עד ה8 לנובמבר] ועל זאת זכה בפלטינה כפולה
וכמה מעשים טובים לסיום:
במהלך 5 ההופעות שנערכו בספטמבר במילטון קינס נמכרו המוני מוצרים מזוייפים עם שמו של רובי ברווחים של אלפי פאונדים. כאמור,רובי וויליאמס הוא מותג רשום ועל כן רק הוא רשאי למכור מוצרים שנושאים את שמו. המשטרה המקומית תפסה את כל בעלי הדוכנים והסחורה הועברה ישירות לעמותה של רובי שדואגת ליתומים וחסרי בית ברחבי העולם, משם נשלחו הבגדים ושאר המוצרים לילדים נזקקים במזרח אירופה
עמותת BBC למען ילדים פותחת מכירה מיוחדת למטרות חשובות. EMI תרמה למכירה חולצה שנושאת את הכתובת Rudebox ונמכרת כעת באיביי לקהל הרחב[למי שיציע את הסכום הגדול ביותר
]. הכסף כמובן הולך ישירות לעמותה ולאנשים שזקוקים לה.

Velma Kelly

New member
שאלה על הDVD

כתוב למטה שלארץ הוא יגיע ב-16.. שזה השבוע ביום חמישי! אבל התקשרתי היום לטאוור רקורדס (גבעתיים) ושאלתי אם זה יגיע ביום חמישי ואם אפשר לשים עותק בצד, אז אמרו לי שהם לא יודעים על זה כלום, ואם יגיע אז ביום שישי כי אז הם מקבלים את הסחורה, או בראשון שני.. אז בטוח שזה מגיע ב-16? או שרק לחנות מסויימת?

a Warming Sign

New member
אמרתי את זה לפי musica neto

שם רשום שתאריך היציאה הוא ה16[בחו"ל זה מוקדם יותר] אבל זה לא אומר שזה יגיע לארץ ב16,אני מניחה שזאת ההשערה שלהם אבל לארץ זה תמיד מגיע באיחור
, למרות שmusica neto אמורים כביכול לייצג את החנויות מוזיקה בארץ. לפי החישוב שלי זה יגיע בשבוע הבא,אבל הכי טוב באמת לברר בחנויות.

Berliner star

New member
כמה דברים..

1. אני חושבת שזה חבל אם הוא יבטל את ההסכם עם EMI.. אני חושבת. ו. אם הוא יימכור לבד אני מקווה שיצליח. 2.כל הכבוד על רודבוקס!!! מגיע לו! 3. באמת בהצלחה בטקס הפרסים.. איפה אפשר להצביע?

למעלה