חדשות

• פותח הנושא NAJ
  • פורסם בתאריך

NAJ

New member
../images/Emo124.gifחדשות../images/Emo222.gif

היום פתחתי ראש1 וגיליתי שמועות מעניינות ואני מצטט: הילארי דאף,אנחנו מציעים לך לעבור לאייטם הבא. הסיבה: לאקס הטרי שלך יש חברה חדשה. גו'אל מודאן מלהקת גוש שארלוט לא מבזבז זמן, וכבר הוא נצפה צמוד-צמוד לכוכבת הרזונת ניקול ריצ'י. השניים בילו במלון רוזוולט המפואר פחות משבוע אחרי שהילארי וג'ואל נפרדו. "הם החזיקו ידיים והתנשקו. ניקול לא הפסיקה לחייך ומעולם לא ראיתי אותה מאושרת יותר" סיפרה מקורבת לריצ'י. גם למחרת בילו יחד, הפעם בדאבל דייט עם אחיו של ג'ואל וחברתו היפה. אנחנו לא יודעים אם לשמוח בשביל ניקול או לבכות עם הלארי. אני חוזר חדשות אלו לקוחות מראש1. גם במדור הפפרצי יש להם תמונה יחד, ושוב אני מצטט: בטח כבר שמעתם שג'ואל מדאן והילארי דאף נפרדו, ועכשיו הוא מסתובב עם ניקול ריצ'י הבעייתית. לא ברור מה יותר מוזר-העובדה שהם ביחד או העובדה שהם מצטלמים רק כשניקול מסתתרת מתחת לשמיכה. מה שבטוח-זאת חתיכת ירידה ברמה. גם זה לקוח מראש1~

SainTonix

New member
זה לא שמועות, זה אמיתי לגמרי

תודה על הפירסום פה, וכן, זה נכון, כתבתי על זה לא מזמן באתר אם אני לא טועה..

NAJ

New member
לא שמתי לב../images/Emo4.gif

לא משנה העיקר שאנחנו עדים לזוועה הזאת

West Doll

New member
../images/Emo6.gifגדול...

מעניין מה הוא מוצא בכל האהבלות האלה
אבל הילארי דאף עוד היתה נסבלת... ניקול ריצ'י?
הא? מה?
אויי

NAJ

New member
עוד מעט הוא ייצא עם בריטני ספירס...

יותר גרוע, פאריס הילטון

EleVaTioN

New member
אלוהים ניר!../images/Emo129.gif

אתה לא חייב לרדת עד כדי כף לשפל המדרגה!

NAJ

New member
מה אתם רוצים?../images/Emo7.gif

אני רק הצגתי את העובדות. אחרי הכל מה ההבדל בין פאריס לניקול?

NAJ

New member
הן בערך באותו משקל!!!!../images/Emo3.gif

ואולי זה ההבדל היחידי שלהם... (ההבדל=צבע שיער...
) כי לפי מה שאני רואה גם בכמות השכל הן דומות

kidvicious

New member
גאדדד

תרגיעו.. שיעשה מה שבא לו! לא אני ולא אתם מכירים את כל המפורסמים האלה שאומרים עליהן שהן טיפשות וכל החרא הזה.. אז דבר ראשון תפסיקו לשפוט אנשים לפי צבע השיער שלהם או כמות הרכילויות שיש להם בעיתונים, ודבר שני להתערב בחיי הזוגיות של חברי הלהקה זה שיטחי ונמאס! זה לא שתגידו משהו וזה ישפיע עליהם.. ומי אנחנו בכלל שנגיד לאנשים אחרים שהם לא אנחנו עצמנו, או למפורסמים עם מי לצאת... רציני זה נמאס כבר כל השיחות הארוכות האלה בפורום, יש מסנג'ר בשביל הקישקושים האלה.. ואני לא באה להעליב אף אחד מכם, פשוט.. תיתבגרו קצת.. רציני.. בואו נדבר על גוד שארלוט.. דיונים יעני.. רציניים.. על המוזיקה שלהם- אני לא חושבת שהם כלהקה בכלל רוצים שידברו על המראה שלהם או על המראה של החברות שלהם.. להקה- זה אומר מוזיקה.. וסבבה דברו עליהם, מן הסתם וזה.. אבל זה הפך לנושא הפורום ולא כל כך נוח לי לכתוב כאן. אני בטוחה שאתם כאן בפורום כי אתם אוהבים לשמוע את המוזיקה שלהם.. אז רציני יאללה..

NAJ

New member
אני מצטער אם זה פגע או משהו....

זה נאמר בצחוק לגמרי... מבחינתי לפחות... ויכול להיות שיש פה אנשים שפה לא בגלל המוזיקה אלא בגלל האנשים עצמם.... תמיד אפשר להעברי ביקורת, גם אם היא פוגעת או משהו..
ואני כן חושב שהדיבור על זה על גוד שארלוט כי תכלס, זה מה שהמעניין הרבה אנשים.... ובינתיים עם גוד שארלוט לא קורה הרבה חדש (לפחות עד שייצא הדיסק החדש) ועד שיש איזה משהו למה לא לפתח על זה דיון?
ולמה בפורום צריכים להיות רציניים? אנחנו כאן בשביל המוזיקה,האנשים והכיף! ולא בשביל להיות ריציניים... אני אל אומר שצריך להיות צינים כל הזמן ולעשות שטויות, אבל זה נחמד שיש פה ושם צחוקים בין אנשים כי זה מה שעושה את הפורום למעניין. אז תשקלי (את בת?
) שוב את ההודעה שלך ותראי שחלק מהדברים שאמרת לא נכונים. גם אני לא בא להעליב אותך אבל זה לא כל כך נכון, כי אני מבחינתי לא מעוניין להשאר בפורום שבו רק רציניים ובלה בלה בלה....
לא באתי להעליב, שיהיה לך יום טוב ומלא שלווה

kidvicious

New member
...

הקטע הא, שמה שאמרת ממש לא העליב אותי, אישית, אין לי שום חיבה לפאריס או השנייה ואני לא מצפה שכולם יהיו רק רציניים כל החיים ובפורום.. חופשי צחקו תהנו אבל שמת לב שזה הנושא העיקרי אם לא היחיד בפורום?

kidvicious

New member
אה ועוד משהו

אם אתה כאן בשביל ה"אנשים של הלהקה" ולא בשביל המוזיקה אז נורא עצוב! זה לא שהם שחקנים דוגמנים או שאתה מכיר אותם אישית.. קצת מגוחך לאהוב להקה ולא את המוזיקה אלא את האנשים ומוזר שאתה אומר דבר כזה.. כי זה פורום "גוד שארלוט"[שם של להקה] או שאני טועה? אבל יודעים מה חופשי דברו יאללה אין לי כוח תעשו חיים...

West Doll

New member
הוא לא התכוון לאנשים של הלהקה

הוא התכוון לאנשים של הפורום

NAJ

New member
אני פה מכמה סיבות...

1)ברור שבגלל הלהקה! אני אוהב את הסגנון שלהם ואת השירים שלהם
. 2)אורלי שאלה אותי אם אני רוצה להצטרף. 3)גם בגלל ג'ואל ובנג'י.

West Doll

New member
פיייי תרגיעי מותק../images/Emo178.gif

מה נראה לך שבאמת אכפת לי עם מי הוא יוצא?? מצידי שיצא עם פינגווין...כאילו זה מזיז לי אני סתם אומרת את זה בשביל הצחוקים, חסר לך קצת חוש הומור בובה
וחוץ מזה, עד שחברי הלהקה לא נותנים לנו דברים חדשים כדי שאנחנו נדון עליהם אין כל כך מה לדון...אלא אם כן יש לך רעיונות ואת לא משתפת
בכל מקרה, קחי הכל בהומור.. ואני בינתיים רצה להעביר ביקורת על פאריס הילטון כי שמעתי שיש לה כלבה חדשה וזה פשוט No Way!!

למעלה