חדשות ראש1.

FallOutGirl

New member
../images/Emo124.gif חדשות ראש1.

אז כל שבוע ביום רביעי או חמישי אני אכתוב כאן כל מה שכותבים על פוב בראש1. לא צריכה אישור מספיר חחחח נכון?? נוו כי כל דבר שטיפה יחייה פה בטח ישמח אותה ^^ [התמונה שהייתה דומה לזאת---->] אז ככה. מדור "לא רק פופ" עמ' 44. גיליון 972. לא אחר מג'יי-זי יתארח באלבום החדש של פול אאוט בוי, "אינפיניטי און היי", שייצא בשנה הבאה. לשיר קוראים "קאר קראש הרטס" ומוסרים שג'יגה ידפוק שם קטע ראפ עצבני. "הקלטנו את השיר באוסטרליה והוא יצא פצצות", מדווח הבסיסט פיט וונטז. "אנחנו חולים על ג'יי-זי ומאוד שמחנו שהוא נענה להצעה שלנו. כשהתקשרנו למשרד שלו ציפינו שהעוזר שלו יענה לנו, הוא הוא הרים את הטלפון בכבודו ובעצמו ומשם הכל זרם. לא משנה איפה נהיה בעוד הרבה שנים, אף אחד לא יוכל להכחיש את העובדה שגייסנו את הראפר הגדול ביותר בעולם להופיע באלבום של פול אאוט בוי". סבבה, אבל אל תערבו את ביונסה בעסק. אתם יודעים איך זה בעולם הבידור, חבר מביא חבר...

Gali4697

New member
אוי גאד

אני כ"כ רואה איך האלבום הזה עומד להיותX_____X

הגרו

New member
נמנמ זה ישן ../images/Emo109.gif

אני יודעת את זה ממזמן, מה נסגר איתכן? לפני איזה חודשיים פורסמה ידיעה שהוא יתארח באלבום שלהם.. X__X שונאת אותו הוא הורס שיריםםםםם... אהמ נאמב/אנקור אהמ O_O

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני כבר רואה את עצמי

קונה את הדיסק.. מעלה למחשב.. ופשוט מוחקת את השיר הזה עם ג'יי זי. מצידי שיהיה לי את הדיסק אבל לא לשמוע את השיר הזה :S פיכס. הוא כזה הורס!! ומה הם מתלהבים ממנו"?!?!?! אז נגיד שהוא הראפר הכי גדול בעולם... לא צריך לתקוע אותו בכל פינה!! ומה הקשר של ראפ ורוק?! רוצים ראפ.. תתנו לפטריק עוד שיר של ג'ים קלאס הירורס לעשות בו קולות רקע.. הוא כבר עשה לשני שירים.. חחח ויצא ממש יפה. טוב זה לא קשור.

הגרו

New member
כעע שיביאו את טראוויס!../images/Emo109.gif

חחחחחח אני כבר רואה אותו אונס שמה את פיט ._. [כמו שהוא אונס את וויליאם בקט אהמ] נו זה הרבה יותר טוב אם הם רוצים ראפ שיביאו את טראוויס הסולן של gym class heroes :]

michalushK

New member
אומייגדד../images/Emo28.gif

כשקראתי את זה הייתי בשוק , הוא יהרוס את הדיסקק
עלק הראפר הכי טוב בעולם.. כע שמענו עליו ><

ברור שיש לך אישור../images/Emo223.gif

עם ג'יי-זיי יש לי עוד סיפור ארוך מאז שהוא הרס את In the end וnumb ;[ ונמ.. אני לא מצליחה לראות איך ראפ משתלב עם הסגנון שלהם כמו שאמרו.. יצא מעניין

למעלה