חדשות סימפל!

../images/Emo124.gifחדשות סימפל!

כן כן זה פורום סימפל פלאן למרות שנראה שבזמן האחרון קצת שכחנו מזה.. א הנה קצת חדשות אחרונות:
סיכום שנתי ממצעד הבילבורד על המקומות שסימפל הגיעו אליהם: Top Billboard 200 Artists Chart: Simple Plan #51 Billboard 200 Titles Chart: Sill Not Getting Any.. #48 Billboard Hot 100 Artists: Simple Plan #78 Billboard Pop 100 Artists: Simple Plan #34 Billboard Pop 100 Titles: Untitled #78; Welcome To My Life #80 Billboard Hot Digital Tracks Artists: Simple Plan #37 Hot Digital Songs Artists: Simple Plan #37 Top Comprehensive Artists: Simple Plan #51 Top Comprehensive Albums: Still Not Getting Any.. #48
התוכנית שהייתה לא ממזמן בMTV Hits להורדה: חלק ראשון חלק שני
הופעה שלהם ב-Daily Download עם שאד אפ ואנטיטלד http://media.simpleplanonline.com/videos/Comp'd%20Simple%20Plan122605[spo].wmv
ויש היום תוכנית שמראה קטעים מהטור שלהם בקנדה.. אבל אין לנו את הערוץ הזה בארץ

../images/Emo129.gifנמנמ

תודע ספירושש אני כ"כ שמחהה ללהלהלה להלה לה......ההטוביסט ליווה אותי הבייתה והיה כיפפ

קרניjack

New member
תודה../images/Emo70.gif וגם

הם מקום 3 ( או רביעי?) בלהקות הרוק של השנה במצעד של ראש 1 .

Dorin555

New member
אויי יש השבוע..

את התוצאות של התחרויות שהם עשו?? שיר השנה, להקת השנה ואלה..

OMG!! אני כבר לא מחבבת את צ'אק יותר

לאא איך הוא עשה את זה? ראיתי עכשיו את החלק השני של ההיט ליסט ואני עדיין לא מאמינה שהוא אמר שהוא אוהב את הפוסיקט זונות! איכססס מה סקסי בהם? הם סתם חבורת פרוצות שמנסות לשיר!
למרות שזה היה משעשע איך שהוא ניסה לחכות אותה

קרניjack

New member
חח אוהב פאקצות?

אולי בגלל שהן יפות? ואם כבר אחת מהן ישראלית, אין לי מושג מי.

בושה לישראלים..

נראה לי שזאת הבלונדינית שמנסה לחכות את גוון סטפני.. לא זוכרת קראתי על זה פעם באיזה פורום גם אמרו שהשם שלהם מגיע ממשהו שדומה למועדון חשפנות.. אממ מעניין למה...

למעלה