חדשה שלו קוראים לי ניבי (ריצ´רדסון) ואני חדשה בפורום אני מתה על קווין
ד דישונת New member 20/8/02 #1 ../images/Emo124.gifחדשה../images/Emo124.gif שלו קוראים לי ניבי (ריצ´רדסון) ואני חדשה בפורום אני מתה על קווין
../images/Emo124.gifחדשה../images/Emo124.gif שלו קוראים לי ניבי (ריצ´רדסון) ואני חדשה בפורום אני מתה על קווין
Y yael filan New member 20/8/02 #3 היי! אז זהו, שאני לא מעריצה, אני מעריצה של להקה אחרת (בערך, לא ממש מעריצה) אבל אני חמודה ומכיוון שבפורום שלנו אנחנו כותבות חמישה דפים ביום במקרה הטוב (במקרה הרע זה עובר את העשרה) באתי להחיות את שלכן קצת.
היי! אז זהו, שאני לא מעריצה, אני מעריצה של להקה אחרת (בערך, לא ממש מעריצה) אבל אני חמודה ומכיוון שבפורום שלנו אנחנו כותבות חמישה דפים ביום במקרה הטוב (במקרה הרע זה עובר את העשרה) באתי להחיות את שלכן קצת.
C craving brian New member 20/8/02 #4 כן, אבל אתן ממלאות אותו בשירשורים של תמונות, ריבים, משחקים ובשאלות מי כאן..
Y yael filan New member 20/8/02 #5 אנחנו עדיין ממלאות אותו וזה טוב, אנחנו נהנות מזה בכלליות, אז למי איכפת?
ש שניש New member 20/8/02 #6 ברוכה הבאה!!! ../images/Emo56.gif מה זה משנה במה ממלאים העיקר שנהנים!!? שניש
Y yael filan New member 20/8/02 #8 אוי... בנות, אני אוהבת אתכן, אבל תאמינו לי שמהר מאוד אתן תפסיקו לחשוב ככה
S shelly egan New member 21/8/02 #9 למה את מתכוונת? שעכשיו הן חושבות שאת חמודה וכל זה, אבל אחרי שתסיימי איתן, הן ישנארו אותך?
Y yael filan New member 21/8/02 #10 אממממממם מה שאני רוצה זה סך הכל לסיים את העניין ככה שאני אוכל להישאר כאן, כי בתכל´ס, זה אחלה פורום
Y yael filan New member 21/8/02 #11 אמממממם תתעלמו מההודעה הקודמת, היא הייתה בטעות מה שרציתי לכתוב זה: לא, פשוט מהר מאוד ימאס לכן מזה שהסכמתן להבביא נושאים אחרים לפורום.
אמממממם תתעלמו מההודעה הקודמת, היא הייתה בטעות מה שרציתי לכתוב זה: לא, פשוט מהר מאוד ימאס לכן מזה שהסכמתן להבביא נושאים אחרים לפורום.