חבר'ה

Dis Lui

New member
../images/Emo124.gif חבר'ה../images/Emo70.gif

עכשיו סיימתי לשמוע את כל החברים והסובבים של מייק ברנט ברשת ב'
אני חייבת לספר לכם, שאני כ"כ התרגשתי ועמדו לי (ועדיין עומדות) דמעות בעיניים
אז רק שתדעו ש: * סירבו למייק ברנט בלהקה צבאית (פשוט לא מאמינה
) * היה לו קשר טוב טוב עם יפה ירקוני שלבסוף נהיה חבר עוד יותר טוב עם הבת שלה והיה כמעט כל יום שישי בא לאכול אצלהם בבית ארוחת ערב. יפה פעם בקשה ממנו שיבוא לישראל לבקר ואכן הוא בא אבל לא רצה לרדת מהמטוס כי היה לו כעס כלפי ישראל שדחו אותו ושהוא כ"כ הצליח בצרפת, אבל הוא לא ידע כמה אנשים מחכים לו מחוץ למטוס ושהם לא ידעו שהוא מחכה ורוצה רק לראות את יפה ירקוני, עד כדי כך שהם דחפו אותו וכתבו לה בקיר: "תעזבי את מייק לנו
". * מייק ברנט אהב את אלביס פרסלי ואחיו, צביקה, אהב את קליף ריצ'רד שהיה ביניהם מלחמה ענקית (אבל כמובן שלבסוף אלביס ניצח אותו בתחרות). * היו למייק ברנט 3 זמרות ליווי והוא שר את SummerTime ורקד איתה סלאו צמוד-צמוד עד שלבסוף ההופעה, באו אליה המעריצות ותקפו אותה ותלשו ממנה חתיכות של השמלה שלה כדי שישאר להן סימני הידיים של מייק ברנט
גם אני רוצה
* מייק ברנט כל בוקר היה בודק את השיער שלו, כי פחד ממש שיהיה לו קרחת וכל בוקר כשקם היה צועק צעקה כדי לשמוע את קולו עדיין טוב ושלא הלך לאיבוד
איזה חמוד הוא
* מייק ברנט היה סוד של בן אדם בודד שהיה הרוב לבד עם עצמו והיה המון שר במקום לדבר. מייק לא יכל להתחבר עם אנשים ברחוב, כי ההצלחה שלו הייתה גדולה שהוא חשב שאם היו מתחברים איתו, זה רק לרוב אינטרסים. בצרפת כמעט ולא היה לו חברים, כולם רצו לקחת אותו כדי לפרסם אותם, אנשים מגעילים ואגואיסטים
יש ה' בשמיים, אני תמיד אומרת ככה
* הוא היה חקיין מעולה
כ"כ מצחיק
* היה למייק ברנט חוסר בטחון עד שלפעמים הוא היה יורד מהבמה והיה בועט באיזה חפץ ואמר שההופעה לו הייתה טובה למרות שהמון בנות התנפלו עליו
הוא לא היה מספיק בוגר כדי להבין עד כמה מצליחן הוא היה
* הייתה ילדה, שקוראים לה כיום אורלי פנינזא'ל (שהייתה פעם מזרחי), שכתבה בהיותה בת 14 ספר על מייק ברנט
איפה הספר הזה
אני חייבת אותו
מישהו יודע איפה הוא
* דוד דאור הופיע כמה פעמים בצרפת ואמרו לו שהוא קצת מזכיר את מייק ברנט בקול שלו
והוא ביצע לבסוף את השיר: Mais Due La Lumire למרות שאני לא מבינה מה כ"כ דומה
* לצביקה, אחי של מייק, נודע שמייק התאבד לפי פיטר, חברו של מייק ששמע בחדשות על זה וזה היה נכון
ואחרי זה צביקה סיפר לאמו על זה והיא לא האמינה למשעמ אוזניה מכיוון שהיא ביקרה אותו כמה ימים לפני התאבדותו והיא ראתה שהוא היה שמח
אווווף
למה הוא כך הזמן הסתיר את רגשותיו
אמו תמיד אמרו שיש יתרון במוות של מייק, שהם בעצם השירים שלו שמאירים אותו חי כבר 30 שנה וכאגדה שאי אפשר לוותר ולשכוח
* מחר יש עצרת גדולה בפריז ובאים לשם מעריצים מכל העולם
* צביקה (אחיו של מייק) חושב שסיבת התאבדותו היא בגלל הצלחתו שכבר הציקה לו, כי מייק תמיד רצה לשיר ולהיות מפורספ אבל לא ידע שעד כדי כך ההצלחה שלו תהיה גדולה שזה כבר יגיע לנמאס ולהטרדות
איי, חברים, כ"כ כאב ועדיין כואב לי לשמוע את כל הדברים האלו
ועוד יותר זיזעה אותי העובדה שעושים אהבה על קברו של מייק
פשוט חלאה של אנשים
אבל עדיין צריכים להיות שמחים שלפחות את השירים אנחנו מכירים וידע שיש לנו עליו (וגם תמונות). אני מקווה ומאחלת לו שיהיה לו רק טוב למעלה
מהיידי

כמה פרטים על הדברים של dis lui

לאימא של מייק ברנט היתה נחמה ולא יתרון, המילים שלה היו אתה יודע מה צביקה, לפחות יש לנו נחמה שמייק השאיר אחריו שירים ( כי לא כל אחד משאיר אחריו שירים מפורסמים, אלא רק יחידי סגולה ) לכן אם כל הצער על מותו של הבן שלה, לפחות הנחמה היא שהוא היה מאוד מפורסם, בגלל השירים שלו שהוא השאיר אחריו. פרט שני : ספרה של אורלי מזרחי הוא רק אחד הספרים שיצאו לאור, יצאו כפי שנאמר רק 2000 עותקים לפני 28 שנה, ומה שנמכר, נמכר, ולא יצאו יותר מהדורות נוספות. יצאו מספר ספרים בצרפת, אבל לצערנו אף הוצאה ישראלית מ - 150 ההוצאות הישראליות שקימות היום, לא מוכנה לקחת את הפרויקט לידיים שלה ולתרגם ספר אחד בלבד מכל 10 הספרים שיצאו בצרפתית עד היום ( רק השנה, לפי צביקה האח, יצאו שני ספרים בצרפת על מייק. אם יש אדם מסוים שקורא את הפורום הזה ויש לו השפעה באחד מ - 150 הוצאות הספרים הישראליות, שינסה לשכנע את אחד המוציאים לאור לתרגם את אחד הספרים האילו, אנחנו לא מבקשים שניים או יותר מעשרת הספרים שיצאו בצרפתית, אלא רק אחד, לא יותר. פרט נוסף, כיום, לא רק השאו ביזנס הוא אינטרסנטי, אלא כל אדם שאת פוגשת ברחוב, הוא אינטרסנטי, ורק כסף מעניין כל אחד, כולל עולם הפירסום. וזה מה שביקש הסרט של ארז לאופר להראות, שהכל היה כסף, לכן המעמסה עליו היתה נוראית. גם הוא איבד המון המון כספים, ובסופו של דבר לא נשאר לו כלום, וזה לאחר שעבד 5 שנים תמימות בפרך. תחשבי על זהבה בן, שכל הזמן עבדה כמו חמור, היתה בחורה עניה, כמו מייק שלנו, ובסוף היא מחוסרת כל וצריכה להתחיל הכל מחדש, כי המפיקים שלה לקחו לה את כל הכסף ועד היום לא החזירו לה והיא צריכה להתחיל הכל מהתחלה. גם מייק הבין שהוא צריך להתחיל הכל מהתחלה ולא היה מסוגל לזה, כי זה היה מראה שהוא כישלון, בניגוד לזהבה בן שקמה על הרגליים והמשיכה להופיע ומנסה עכשיו לא ליפול בפח. הפרט הבא הוא ששום זמר או שחקן מפורסם בגודל של מייק לא יכול להתחבר סתם כך עם אנשים ברחוב, כי הוא יוצא רק עם שומרי ראש, ובגלל ההערצה והצרחות של המעריצות, לא יוצא לו לפגוש אנשים מן השורה, וזו בעצם בעיה של כל אדם מפורסם, לא רק של מייק. עוד פרט שגוי אצלך, מייק כן התחבר עם אנשים, כל הזמן היה מישהו לידו, הוא אף פעם לא היה בודד. hello mazal we discuss here about mike lonliness, i think that he wasn't lonly at all, he always had people around him, and this is a problem, you need to be along sometimes. so we discuss here that he couldn't meet people from the streat, anonymus, becouse he was famus. and about the interesant people that always were around him, people used him because they wanted money, and he remein without money in the end that he couldnen't rais himself, he knew that he lost everything, and he didn't want to come back to israel and say they took all the money that i work for in 5 years, i have now nothing. kisses maia

Dis Lui

New member
מאיה,מייק כן היה בחור בודד בליבו כי

למרות שהוא היה עם המון אנשים, בלב שלו הוא תמיד היה בודד

M i k e s F a n

New member
היידי!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

דבר ראשון מייק לא היה תמיד בודד, עוד בזמן שהותו בארץ הוא היה בדרן שכזה, חביב על כולם, חברותי,והיה לו כח שכנוע גדול, כי כמו שסיפר חברו קובי ארליך, שעוד בזמנו כשהם היו חברי "להקת שוקולד", וקובי לא הרגיש טוב ושכב במיטה עם חום, מייק ישב לידו ושכנע אותו במשך 45 דקות שאין לו חום ושהוא לא חולה וזה רק פסיכולוגי, ואח"כ הוא קם ושניהם הלכו יחד לחזרות! בקשר לספרה של אורלי מזרחי, כבר שוחחנו עליו בעבר ודיברנו איתה פעם והיא אמרה שאז הוציאו 2000 עותקים והיום לא נשאר בשום מקום אפילו עותק אחד למכירה. יש רק עותק אחד לעיון בלבד ב"בית אריאלה" שבת"א. מחר אני אעלה פה את כל זכרונות האנשים שהיו קשורים בחייו של מייק ממנו. לילה טוף

izik79

New member
מייק ברנט היה מלך..

ראיתי את הסרט עליו והיו לי דמעות. קול מדהים,מראה נכון,כריזמה על הבמה. כל כך חבל עליו

למעלה