והרי החדשות:

roger4x4

New member
../images/Emo124.gif והרי החדשות:

(מכיוון שלא היה לי כוח לכתוב את כול החדשות מחדש, פשוט תירגמתי את כול מה שחשבתי שצריך מהאתר הזה).
הסימפסונים קמים לתחייה
כמו שפורט בדצמבר, מפיקי משפחת סימפסון צילמו פתיחה ריאליסטית עם שחקנים אמיתים בשביל התוכנית איפשהו בבריטניה. עכשיו, הפתיחה הושלמה ואתם יכולים להיות כמה מן הראשונים שיצפו בפתיחה המלאה! ההפקה המחודשת לפתיחה היה מדויקת להפליא. מן המצלמה, עד לבארט הבלונד כולב שורות על הלוח. יוצר הסדרה מאט גרוניינג (מצטער אם אני כותב את זה לא נכון
) אישר את הגרסה האנושית של הפתיח לתוכנית כדי להעלות את אחוזי הצפייה של העונה ה-17 ב-"Sky One" בבריטניה.
משפחת סימפסון מגוייסת לשתי עונות נוספות
שתי עונות נוספות למשפחת סימפסון "גוייסו" ע"י פוקס כאשר הם מבטיחים שהסדרה תגיע למסכים עד שנת 2008 לפחות. וזה אומר שפרק ה-400 ישודר לפחות בעוד שנתיים. מאט גרוניינג אמר שהם ימשיכו כמה שיותר, ע'ד שהם יפסיקו להפתיע את הצופים. "זהמה שמחפשים בטלוויזיה, הפתעות." סקר דעת קהל קבע לאחרונה שאמריקאים ידעו יותר על הסימפסונים מאשר על החוקרה של ארצות הברית.
האנס זימר מלחים את הפסקול של סרט הסימפסונים
לפי אתר מסויים שאין לי כוח לכתוב את השם שלו, מצופה שהמוזיקאי האנס זימר ילחין את הפסקול לגרסת הסרט של הסימפסונים. וזה בערך הכול. זו היא הפתעה די גדול בגלל סיבות מסוימות שאני לא מבין, אבל זה לא חשוב, נכון
הסרט מתוכנן לצאת בשנת 2008.
הדיאלוג לסרט הסימפסונים מוקלט
לאחרונה, השחקן הארי שארר אשר מדובב את הדומיות של נד פלנדרס, מר ברנס, סמידרס, ועוד אישר שהעבודה על הסרט נעשת. הארי שיחרר את הידיעה בזמן שהוא רואיין לתוכנית רדיו. הוא הזכיר את החוזה שלו לסדרת הטלוויזיה והוא נשאל האם העבודה על הסרט תדחה בגלל שתי העונות הנוספות. הוא הגיב כאשר הוא אמר שזה בלתי אפשרי מכיוון שהם מקליטים את הדיאלוג כבר עכשיו. הארי גם אמר ששפת התוכנית נהיית יותר חדה ומתוחה (את תשאלו אותי מה זה אומר
) מאשר מהטלוויזיה, אבל לא מספיק כדי לתת דירוג גבוה. דמויותיו לא יהיו שונות יותר מאלו שבתוכנית. וזה הכול במהדורה הזו. אך אני חייב לציין שזהו אינו תירגום מודייק לגמרי ושהורדתי כמה דברים שלא אהבתי. מקווה שנהתם

roger4x4

New member
אתה לא יודע../images/Emo35.gif

זה מלחין פס קול מפורסם שהלחין הרבה פסי קול מסרטים שונים:
גליאטור (2000)
משימה בלתי אפשרית 2.
מלך האריות.
המלך ארתור (2004). ועוד הרבה שפשוט אין לי כוח לכתוב אותם. אם הוא ייקלוט את הסגנון של הסדרה, הוא יוכל לעשות משהו ממש נהדר. אבל למה לא את Danny Elfman

noaya

New member
הוא הלחין את שיר הפתיחה של סימפסונס

ועוד המון דברים. כרגע עולה לי בראש רק "צ'רלי והשוקולדה" של טים ברטון, אבל תבדוק באימדב!

GK_FF

New member
וואי תודה על החדשות!!!

מאוד מעניין ומעשיר.. ^^

למעלה