והרי החדשות

ש מ י י ם

New member
../images/Emo124.gifוהרי החדשות

מהרגע הראשון שנכנסתי לפורום הזה דמיננתי במוחי את ההודעה שהנה אוטוטו אני כותבת אותה ומאז עברו חלפו להם ממש לא ביעף שנה ועשרה חודשים. כרגע אני יושבת מול המחשב וחושבת לעצמי מאיפה להתחיל ומה לספר קודם. טוב אז הכל התחיל בפנייה תמימה לרופא נשים עקב דימומים קלים סביב הביוץ (מיד לאחר שהפסקתי את הגלולות) שאמר: " טוב תהייה לך בעייה להיקלט באופן טבעי מאחר ואת זקוקה לתמיכה". תוך זמן קצר לאחר מליון בדיקות , התווספה לחגיגה בעיית מורפולוגיה כדי שבכלל יהיה שמח
ומאז מה היה לנו? 7 הזרעות צילום רחם אחד היפר אחד בכי בלי סוף וכלום אחד גדול!!! אין מה לעשות עולים מדרגה - IVF ראשון : 10 הפריות (איקסי), 2 עוברים יפים הוחזרו, חשש להיפר, כאבים בלי סוף, ואני - בטחון בשמיים, מבסוטית: לא נורא זהו הפעם זה הסוף , אין דבר כזה שאני לא נקלטת , במקרה אני פה, אני בכלל לא שייכת. 4 ימים לא זזתי מהמיטה שחלילה לא יקרה להם כלום, חשבתי מחשבות חיוביות וכמו הציפיות הגבוהות כך התחתית - אחרי 12 יום נגמר החלום ואז חטפתי את הבום - זהו יש בעיה! נכנסתי לדיכאון עמוק ולחרדה בחיים זה לא יצליח והדמעות לא מפסיקות לרדת
כולם תומכים, מנחמים יש מוקפאים: אני אוספת את השברים אבל לא להרבה זמן -שוב שלילי! IVF שני שוב זריקות, שוב כאבים אבל תקווה חדשה בלב. יום השאיבה - 3 ביציות נשאבו כל שאר הזקיקים ריקים. 2 הופרו והוחזרו, שוב מנוחה מוחלטת ושלילי אחד גדול. מחליטים לשנות רופא (משנה מקום משנה מזל), קצת בירורים, המלצות מהפורום ומגיעים לרופא הכי מקסים שיש, מקצועי בצורה בלתי רגילה והכי חשוה עם חיוך ענק שממלא את הלב בתקווה אינסופית. פרוטוקול חדש דרך חדשה. IVF שלישי: 15 עוברים יפים: 2 מוחזרים לרחמי, שוב אני במנוחה מוחלטת, שוב תקווה, אבל הבכי ממהר להגיע. זה לא יכול להיות!!!הטיפול היה טוב, יש תוצאות יפות אז איך שלילי, מה לא בסר איתי??? נפגשים עם הרופא, אני בלחץ היסטרי, הדמעות זולגות בלי סוף והוא עם בטחון מלא וחיוך מלאכי - אל תדאגי - אני מבטיח לך שיהי בסדר!יש מוקפאים ויפים!

ש מ י י ם

New member
המשך...

כעבור חודש 3 עוברים יפים מוחזרים שוב לרחמי. הפעם החלטתי: מרד אני לא נחה במיטה , זהו נמאס לי! יום למחרת כבר השתכשכתי בים, הלכתי לסרט וגם למסעדה. 11 יום חלפו בדיקה ביתית - פס אחד ומה זה?? יש פס אחד נוסף אמנם בהיר בהיר אבל פס - אני רועדת כולי בעלי מחזיק במקלון וצועק -- יש פס! לא ישנים כל הלילה בוכים מהתרגשות ב - 4.00 בבוקר בדיקה נוספת - 2 פסים! רצים לבטא ומחכים... השעה 12.00 ואף אחד לא מתקשר אלי מה קורה פה??? - אני מתקשרת רועדת כולי - והאחות בכל רפה: ,אני מצטערת שליל! מה??????????????????? איך????????????????????. מכל העולם אני היחידה שיכול לקרות לה דבר כזה. בדיקה חיובית ובטא שלילית. התרסקות טוטאלית! - אין לי מילים לתאר את ההרגשה כשנותנים לך משהו שרצית אותו הכי בעולם ולוקחים לך אותו מיד. בעלי אוסף אותי בקושי ותוך 10 שעות אנחנו במטוס, נוסעים חייבים לשכוח, להתרחק ולאסוף כוחות.

יעליק27

New member
שמיים... ../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

לא מאמינה מגרון חנוק מדמעות
קראתי מהר מהר כדי להגיע לסוף ולראות את ההודעה המרגשת, אאאאאאאאווווווווווףףףףףףףףף פשוט אין מילים, מחבקת חזק חזק, והדבר היחיד שאני יודעת זה שחייבים להמשיך הלאה, אחרי שמתרסקים צריך להמשיך עד שבסוף תקבלי את מה שאת רוצה, מותר להישבר ואפילו רצוי, לא לשמור בבטן להתנקות. אבל למצוא את הכוחות ולחזור לחתור. טוב שאת מתנתקת קצת, מקווה שתהנו. אוף לא יודעת מה עוד להגיד, חושבת עליך ובוכה איתך

גוליגל

New member
אוי ואבוי שמיים!

איזו בשורת איוב, ועוד אחרי שהמקלונים השקרנים תיאמו עדויות ביניהם! מאחלת לך נסיעה טובה, חופש נעים, שישכיח ממך חלק מהעצב, ויכין אותך לקליטה של ארטיקים מתוקים. קבלי

לי מ ו ר

New member
אוי

ואני חשבתי, שיש סוף טוב לסיפור. חיכיתי להמשך, ופתאום קולטת שזהו. שולחת לך חיבוק חזק חזק, תהני בטיול ותחזרי בכוחות מחודשים.

ש מ י י ם

New member
לפני אחרון

חוזרים לארץ ישר להיסטרסקופיה ולמוקפאים שניים (מאותו טיפול ואני - נו באמת חבל על הזמן , טריים ומוקפאים לא הצליח אז מוקפאים פעם שנייה?? הרופא מאפס אותי מיד וקדימה לדרך. שוב מוחזרים 3+AHAּ + כל התרופות האפשריות שקיימות בשוק, יום למחרת אני כבר בעבודה (נגמרו לי התירוצים), סופשבוע באילת לא יוצאת מהבריכה שמש, כיף אמיתי והאמת אופטימית. חוזרת הגענו ליום ה - 11. אני בעבודה חושבת על הבדיקה שאעשה בערב. קופצת לשירותים ומה זה - דם!!! הלם!!! נגמר עוד לפני הבדיקה? קינמוני בטלפון בקול נחרץ: " זה לא אומר כלום את עושה בדיקה!" פיפי, טובלת המקלון ו.....2 פסים חזקים . צרחות , בכי.בבוקר - בטא 192!!! שבועיים של לחץ היסטרי, בטא שלא ממש מכפילה כמו בספרים ואתמול -
!!! חלום אמיתי ממש לגעת בשמיים!!!

ש מ י י ם

New member
ואחרון....../images/Emo140.gif

זהו אני נפרדת ורוצה להגיד תודה! בראש ובראשונה לבעלי המקסים שאני הכי אוהבת בעולם שתמיד היה בשבילי , תמך וחיזק , הפתיע בלי סוף - בלעדייך בחיים לא הייתי מצליחה לשרוד את התקופה ולהישאר שפוייה לך - הרופא המלאך שנטע בי תקווה והביא את הפרוטוקול המנצח - מעומק הלב והנשמה - תודה על הכל!!! וכמובן לבנות הפורום המדהים שליוו אותי לכל אורך הדרך (יש בנות שפחות מכירות אותי כי שמרתי תקופה ארוכה על שתיקה) ובמיוחד לנטע ולקינמוני שסבלו אותי כל הדרך וכמובן לנועם האחת והיחידה - למדתי ממך המון - תודה על הסבלנות האינסופית !!! מאחלת לכן ומתפללת שכולן יצטרפו אלי במהרה אמן לו יהי!!! אוהבת אתכן המון
שמיים

GALAULI

New member
שובבה.............הצלחת לבלבל אותי!

אז אחרי מילות העידוד ששלחתי לך...אני שולחת מילות של אהבה הצלחה ו....דרך צלחה!! שהדברים הטובים יקיפו אותך ויגרמו לך רק לחייך תמיד!!! שלך גלי.

neta2

New member
../images/Emo7.gif וזה בכי של שמחה והתרגשות.

למרות שאת כבר לא אוהבת אותי
והתקשרתי אמש ושלחתי הודעה.. (ואת לא הגבת
) אני אוהבתותך. אני מאושרת ושמחה
ויודעת שההריון הזה יתעגל עוד ויבעט ויצא ממנו תינוק ורדרד ומקסים. אחותי לסירה, תשמרי מקומות לידך.. אני רוצה שנממש את הבטחתנו לטייל עם העגלות
שימשיך רק טוב.

חן123

New member
יושבת פה והדמעות זולגות

איזה סיפור קשה, מרגש, ובעיקר-עם סוף שמח. מאחת לך עוד 8 חודשים ארוכים ומשעממים, ובסופם ילד שלכם חן

1חיובי

New member
../images/Emo24.gifשמיים מדהימה שכמותך

לא הספקנו להכיר הרבה, אבל חייבת לומר לך התרגשתי והעברת בגופי רעדים של שמחה והתרגשות. מדהים!!!! כל הכבוד. אני מאחלת לך מעומק הנשמה רק טוב ואושר בחייך, שתדעו ימים של אושר ונחת יחד. שיהיה קל חיובית

hilalev

New member
ממש מילאת את עני דמעות

מזל טוב ! שיהיה לך רק טוב! מתרגשת בשבילך! בקרוב אצל כולן!

הוג

New member
איזה סיפור אופטימי../images/Emo140.gif

מאחלת לך רק טוב והריון תקין ומשעמם. עשית כברת דרך ארוכה אז תנוחי, תיהני מההריון ואל תחזרי לפה!

mavim

New member
המון מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

מאחלת הריון קל והמון אושר

מם 1971

New member
מזל טוב עצום../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב עצום וענקי!!! ושיהיה לך הכי טוב שבעולם

למעלה