../images/Emo124.gifוהרי החדשות
מהרגע הראשון שנכנסתי לפורום הזה דמיננתי במוחי את ההודעה שהנה אוטוטו אני כותבת אותה ומאז עברו חלפו להם ממש לא ביעף שנה ועשרה חודשים. כרגע אני יושבת מול המחשב וחושבת לעצמי מאיפה להתחיל ומה לספר קודם. טוב אז הכל התחיל בפנייה תמימה לרופא נשים עקב דימומים קלים סביב הביוץ (מיד לאחר שהפסקתי את הגלולות) שאמר: " טוב תהייה לך בעייה להיקלט באופן טבעי מאחר ואת זקוקה לתמיכה". תוך זמן קצר לאחר מליון בדיקות , התווספה לחגיגה בעיית מורפולוגיה כדי שבכלל יהיה שמח
ומאז מה היה לנו? 7 הזרעות צילום רחם אחד היפר אחד בכי בלי סוף וכלום אחד גדול!!! אין מה לעשות עולים מדרגה - IVF ראשון : 10 הפריות (איקסי), 2 עוברים יפים הוחזרו, חשש להיפר, כאבים בלי סוף, ואני - בטחון בשמיים, מבסוטית: לא נורא זהו הפעם זה הסוף , אין דבר כזה שאני לא נקלטת , במקרה אני פה, אני בכלל לא שייכת. 4 ימים לא זזתי מהמיטה שחלילה לא יקרה להם כלום, חשבתי מחשבות חיוביות וכמו הציפיות הגבוהות כך התחתית - אחרי 12 יום נגמר החלום ואז חטפתי את הבום - זהו יש בעיה! נכנסתי לדיכאון עמוק ולחרדה בחיים זה לא יצליח והדמעות לא מפסיקות לרדת
כולם תומכים, מנחמים יש מוקפאים: אני אוספת את השברים אבל לא להרבה זמן -שוב שלילי! IVF שני שוב זריקות, שוב כאבים אבל תקווה חדשה בלב. יום השאיבה - 3 ביציות נשאבו כל שאר הזקיקים ריקים. 2 הופרו והוחזרו, שוב מנוחה מוחלטת ושלילי אחד גדול. מחליטים לשנות רופא (משנה מקום משנה מזל), קצת בירורים, המלצות מהפורום ומגיעים לרופא הכי מקסים שיש, מקצועי בצורה בלתי רגילה והכי חשוה עם חיוך ענק שממלא את הלב בתקווה אינסופית. פרוטוקול חדש דרך חדשה. IVF שלישי: 15 עוברים יפים: 2 מוחזרים לרחמי, שוב אני במנוחה מוחלטת, שוב תקווה, אבל הבכי ממהר להגיע. זה לא יכול להיות!!!הטיפול היה טוב, יש תוצאות יפות אז איך שלילי, מה לא בסר איתי??? נפגשים עם הרופא, אני בלחץ היסטרי, הדמעות זולגות בלי סוף והוא עם בטחון מלא וחיוך מלאכי - אל תדאגי - אני מבטיח לך שיהי בסדר!יש מוקפאים ויפים!
מהרגע הראשון שנכנסתי לפורום הזה דמיננתי במוחי את ההודעה שהנה אוטוטו אני כותבת אותה ומאז עברו חלפו להם ממש לא ביעף שנה ועשרה חודשים. כרגע אני יושבת מול המחשב וחושבת לעצמי מאיפה להתחיל ומה לספר קודם. טוב אז הכל התחיל בפנייה תמימה לרופא נשים עקב דימומים קלים סביב הביוץ (מיד לאחר שהפסקתי את הגלולות) שאמר: " טוב תהייה לך בעייה להיקלט באופן טבעי מאחר ואת זקוקה לתמיכה". תוך זמן קצר לאחר מליון בדיקות , התווספה לחגיגה בעיית מורפולוגיה כדי שבכלל יהיה שמח