ה - ל - ל - ו - י - ה !!!!!!

yafit75

New member
../images/Emo124.gifה - ל - ל - ו - י - ה !!!!!!

בוקר מקסים, בוקר זוהר, בוקר נפלא,,,, אחרי זכייה,,,(סוף סוף) בבינגו,,,, של ,,,, 11,000 ש"ח!!! קמתי כמו משוגעת ובאתי לעבודה!!!!! לקחתי להם את כל הקופה,,, לא השארתי שקל,,, למי שעוד לא ביקר בבינגו,,, תמהרו,,,,! בוקר מקסים לכל חברי הפורום,,,,

בוקר

בשביל מה יש חברים ? את זוכרת שתמכתי בך לכל אורך הדרך עכשיו הגיע ה- PAY TIME ..... אני צריך את זה למשפחה נצרכת (אחלה תירוץ) יאללה תרשמי צ´ק

yafit75

New member
ת´שמע משהו,,

אתה יודע מה זה,, אולם של 2000 איש,,, כולם במתח,,, שקטים,,, והבחורה של הבמה: כדור מספר 54 אני: זה המספר שלי,,, ונשאר לי עוד מספר אחד אחרון, 11 לקבלת הסכום של הערב.... והבחורה: כדור מס´ 11 ואני: ב י נ ג ו !!!!!! בצעקות,,, וכל ה- 2000 איש באולם בשקט ומסתכלים עלי,,, ואני קפיצות על בעלי,, צעקות,, צרחות,,, וכולם בהלם,,, רגע,, בוקר טוב עופון

yafit75

New member
בוקר טוב חנוצ´קה,,,

תודה,, על המברוק,,,,, בקרוב אצלך,,,,

sahr12

New member
אם הייתי אוהד בני יהודה...

הייתי זורק עלייך אבן בראש.......חחחחחחחחחחחחח 11000 ובאת לעבודה??????????? במקום לקחת יום חופש...ללכת לקניון קפה+קוראסון...

yafit75

New member
סער,, אמרתי לך, שאני אביא את המכה!

וואלה,,, אתה רואה את כל החברים שלך מהשכונה,,, כולם מסתכלים בעיניים "למה זה לא קרה לי?" וזה לא הכל,, באה לך הבחורה,,, עם מגש,,, וכל 950 עטוף בשטר של 50 ש"ח,,, ואתה סופר את הכסף,,, וכל האנשים באולם מסתכלים,,, אחד עשרה אלף שקל,,,,, הכי קטע,, שבעלי הוא אח תיאום,,, והלכנו שלושתינו,,,, אחרי הזכייה,,, בעלי רץ לרמקול של הבחורה שקוראת את המספרים,,,, וצועק: "התאומים מבת ים" חחחחחחחחחחחח אחרי שספרתי את הכסף,,, לא היה לי מקום להשים אותו,,, שמתי אותו מתחת לחולצה,, לחזייה זה לא היה נכנס,,, (זה מזכיר לי את הפרסומת עם הכסף, והארנק,,,) ראב העולם,,,,, 11,000 שקלים,,, ואני חשבתי,, "אני יפית, אני יש לי פרצוף לזכות בסכום כזה,,,,," הכי אהבתי את הסוף,,,, באתי שעה וחצי,, השקעתי 200 שקלים,,, ויצאתי בסביבות השעה 01:30,,,, עם סכום,, כפרה,,, של 11,000 שקלים,,,, חחחחחחח בני יהודה,,, כשהגעתי לעבודה,, כולם "יאללה, סחטיין 3:2 כל הכבוד,," ואני "על מה? על הנצחון או על הזכייה,,," לך תסביר להם שזכית ב- 11,000 שקלים. אבל מה אפשר לצפות מאוהדי בני יהודה,,, (רגע, אל תצחק יותר מדי,,, אני גרתי בעבר בשכונה,,,) אחחח, כמה שאני מכירה את האוהדים האלה,,,,

זכית ואת כאן?????????

חחחחחחחחחחחחחחחחה גם כזה סכום לא הייתי באה לעבודה חחחחחחחחחחחחחה אל תסתחררי מהכסף

yafit75

New member
קליאו, בוקר טוב מקסימה,,

למה את חושבת באתי לעבודה,,, כי כל אחד בא לי , "זכיתי ב- 1000" "זכיתי - 4000" באתי כדי להוציא להם את העיניים,,, מה שקל,,, קחי כפרה על הבוקר 200 שקלים,,, שלא תגידי שאני לא בסדר איתך,,,,

yafit75

New member
תלוי כמה אתה מהמר,,,,

במשחק הזה יש שני כללים: 1. אתה הולך עם סכום כסף מוקצב,,, למשל עד 200 שקלים,, 2. אם אתה זוכה,, אתה חייב לעוף מהמקום,,,, אחרת הכל ייגמר לך,,, ותפסיד גם את התחתונים שלך,,, אז אתה הולך פעם בשבוע,,, בשביל הכייף,,, מעביר צחוקים,,, אוכל, שותה,,,, קצת מתח,,,, מליאן בחורות פצצות,,, וגברים,, אח לשטוף את העיניים,,, אבל מי שהולך לבינגו,,, לא בשביל למצוא לו איזה גבר/בחורה,,,,גם בגלל המתח,,, לא בא לך לשטוף את העיניים,,,, במחשבה שתזכה במשהו,, אתה יכול להפסיד שם המון,,, זה הכל תלוי בך,,, ואם אתה לא הולך עם סכום מוקצב,,, אתה יכול להפסיד שם המון ובלי להרגיש,,,, כי כל כרטיס עולה 10 שקלים,, ויש סיבובים שכרטיס עולה 20 שקלים,,,, ובלי להרגיש אתה גומר את כל הכסף,,,, וכשאתה חוזר הביתה, מהבינגו,,, אתה אומר לעצמך "בואנה, איזה מטומטם אני,, הלכו 500 שקלים בלי שאני ארגיש בכלל" בגלל זה צריך להיות מחושבים במקום כזה,,,, ולא לדלג על הכללים,,,שאתה מציב לעצמך! דרך אגב,, זה הימורים חוקיים,,,,! ממליצה ללכת למקום כזה פעם בשבוע,,,,

יפיתו´ש סחטן על הזכייה

אבל מה את עושה כאן??????? לכי תבלי תקני בגדים נעליים תנצלי את הכסף שזכית בו. מזל טוב מאמי ....

yafit75

New member
גם אני אמרתי את זה לעצמי,,, אבל

אל תגידי את זה,,, את מנחסת את המזל שלך,,, את צריכה להגיד: "גם לי זה יהיה",,, או "גם אני אזכה,,," אבל כפרה,, אם את תשבי כל היום בבית,, ולא תעשי כלום עם עצמך,,, אז הכסף לא יבוא אליך לבד,,, את צריכה ללכת ולקחת אותו,,,,

מאמי ..........

ניסתי ולא עזר זה לא שלא ניסתי אבל הגעתי למסכנה שחבל לי על הזמן ועל הכסף לא נורא העיקר שאת זכית

CHUCHU

New member
אם הייתי יודע שיש לך כזה מזל!

היית באה איתי לקזינו שהייתי בו בחו"ל!!! הפסדתי שם 3000$$$$$$$$$ איפה היית?!?!?!?!?!?!?

למעלה