ה-יום ב 21:00!!!!!!!!!

../images/Emo124.gif ה-יום ב 21:00!!!!!!!!!

ומי ששוכח....ברגעעעמבי היום אצלו בחלומות מחבק אותו במיטה חזק חזק! אני מקווה שהאיום הזה יעבוד...חחחח.... אולי גל תפתיע אותנו ותבוא...מי יודע.... חוצמזה היה יום עצוב מאוד מאוד עם החיילים שכ"כ קוויתי שיהיו בחיים...והפיגוע... איזה עולם עקום....

הרמוני

New member
חחחח....זה עבד! סוזי את קורעת...

בכל אופן אני אהיה פה, אולי באיחור קל אבל אני לא אפסיד את זה בחיים!!!

omer landau

New member
ואיי איזה חלום מוזר היה לי היום

ראיתי את עצמי הולך לי על רקע לבן כזה כמו בטלוויזיה לבן נקי כזה ואני הולך שם פתאום הכל מתמלא H2O וקשה לי לנשום ואז כמו שצריך להיות לפני המוות אני רואה את כל החיים שלי חולפים על פניי אבל פה זה היה ממש ממש מוזר ראו אותי הולך לתא מיוחד כזה שנמצא אי שם ויש שם מסך שבו אני יושב קשור ורואה את כל חיי וצריך להכניס די וי די יש שם שני שומרים כאלה כמו בצעקה רק שזה לא אלה מצעקה אלה האלה הקלאסים אחד מכניס את הדי וי די ובסוף זה סרט מבלוקבאסטר איזה קומדיה מישהו התבלבל בקופסאות וזה לא היה הסרט של החיים שלי.צ הקימו אותי מהכסא ונתנו לי דף כזה שאני צריך לכתוב את הפרטים שלי ולחתום עשיתי את זה חזרתי לחלל הלבן הזה עם המים הם התרוקנו ונשארה לי מעטפה ביד שבפנים היה כתוב שאני יכול לחזור עד להודעה חדשה זה היה מווווווזר יש לי רעיונות לגורמים יש לי היום וגם אתמול קצרי נשימה קטנים כאלה אני עדיין קצת חולה וביום שבת ראיתי סרט על הצוללן השחור הראשון בצי ארצות הברית והם עשו תחרות מי מצליח לא לנשום הכי הרבה זמן בתוך חליפת צלילה מלאה מים ובכל זאת זה היה מוזר וגאגית אחרי שקראת את כל זה אם קראת אני איהיה פה בתשע חחחחחח

omer landau

New member
מצחיק איתי או עליי??? חחח משהו מוזר

מכולם אני מקבל מסרים אישיים שהם מגיבים על הודעות ותגובות שאני כותב באופן אוטומטי וממך שאת מגיבה להודעות שלי אני לא רואה מסר חדש זה מאוד מאוד מוזר רק ממך בכלל

למה??? איזה קטע מוזר???../images/Emo12.gif

אני לא עשיתי כלום...??!?!. עומר...אני אוהבת אותך...כל תגובה שלי אליך היא באמת באהבה ובחיוך...ומצד שני לגבי ההודעות שלי כמסרים...אני ממש לא יודעת... ממתי זה? כי אל תשאל! נראה לי שאתמול פתחתי את אחד המיילים עם הווירוסים ואני מה-זה מפחדת שלא אכלתי אותה עם איזה וירוס!!!!

omer landau

New member
לאאא הבנת

בהודעה אז יש למטה תיבה כזאת שאפשר לסמן שתקבלי מסר אישית בקבלת תגובה ואצלי זה תמיד מסומן אז אני מקבל מתפוז מסר שקיבלתי תגובה על הודעה ממישהו וכבר כמה פעמים שקיבלתי תגובה ממך ולא קיבלתי מסר וזה כמה פעמים חחח ואני אוהב את ההודעת שלך ,גם אם הן נגדי חחחחחחח

omer landau

New member
עכשיו קיבלתי מסר הידדדדד חחחח

לדעתי כדי לדחות קצת את המפגש כי יש משהו חשוב בערוץ 2 טקס ממלכתי לשלושת החללים אם לא אני אבוא בתשע ורבע ככה

אה, בחר'ה יש לי שאלה (אני אבוא../images/Emo70.gif

לפחות אני אשתדל). גל כתבה בכרטיסישי שלה שיא מכדורי, אני מכיר מישהי מכדורי, אולי יש סיכוי שהיא מכירה אותה
או שזה לא נחמד אחרי הכל, כל העניין של כיבוד הפרטיות...

THEchosen1

New member
אני פה... מנסה להתעדכן בדברים

אני אהיה פה בתשע פיפול הב א נייס דאי

הרמוני

New member
זה דווקא נשמע לי רעיון טוב

זה לא כל כך פגיעה בפרטיות, הרי תמיד קורה שאתה פוגש מישהו שלומד עם מישהו שאתה מכיר ואתה שואל "אתה מכיר את...". נראה לי שכדאי לנסות..

Nushi G

New member
אני מקווה שאני אצליח להגיע... בכל

אופן, יש גם משחק של מכבי ברבע לעשר... אני נורא אשתדל!!!!

למעלה