התפקדות ינואר~!

Witchcrafts

New member
../images/Emo124.gif התפקדות ינואר~!

זכר או נקבה, שם פרטי, גיל, מסנג'ר, אייסיקיו, הערות, מסר לאומה.
זכר או נקבה: נקבה.
שם פרטי: יסמין.
מסנג'ר: [email protected] (ללא המקף התחתון).
אייסיקיו: 165939873.
הערות: לפני שאתם מוסיפים אותי למסן - שלחו לי מסר בכדי שאאשר אתכם, ואם אתם מוסיפים אותי לאס"ק - הזדהו לפי כינוי.
מסר לאומה: "הלב של הקלפים נפל לתחתונים".

kagurush333

New member
וואטאשי ^^ ../images/Emo153.gif

זכר או נקבה,
שם פרטי, לאסט גיל, עוד 4 חודשים 16 מסנג'ר, חסוי אייסיקיו, חסוי הערות, שום כלום
מסר

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| גם המלך לואי עונה. O:

זכר או נקבה: אם אני זכר, אז אני הומו, משמע אני נקבה. שם פרטי: איזה מהם? גיל: 12 + 3. [שמתם לב שאני לא כותבת גיל מדויק, אלא גורמת למוח שלכם לחשוב בצורה מתמטית כדי להגיע לתשובה?
] מסנג'ר: אוף, אי אפשר להתחמק מלענות על השאלה הזו. >< [email protected] אייסיקיו: תוכנת השטן!
349510547. הערות: אימייל- [email protected] ולא כדאי להוסיף אותי לאייסי. X= או שיישתלט עליכם השטן.
מסר לאומה: מבחנים בפסיכולוגיה זה רע מאוד! ובתנ"ך זה כיף. ^-^ ד"א, תאכלו גזר, זה בריא לעיניים בלילה. תרתי משמע.

Cagome chan12

New member
נמנמ>>../images/Emo15.gif

זכר או נקבה: נקבה. שם פרטי: ליאור. גיל: 13. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: איכסה. הערות: THE WALL זה שולט!!! -_- מסר לאומה: חצילים הונגריים זה איכ.

impale

New member
עונה!

זכר או נקבה: זכר. שם פרטי: פרדי. גיל: 17 , כמעט(ב15 לחודש ^^). מסנג'ר: [email protected] ( כולל המקף התחתון). אייסיקיו: למי אכפת XD? הערות:אני לא שפוי במיוחד... מסר לאומה: "לא לקנות במקדונלדס! אני שונא שיש תור ואני רעב ><". מסר נוסף:"אני בעד שלום עולמי!-בואו נהרוג את כולם ויהיה שקט =)"

magicalgirl

New member
אני :]

זכר או נקבה:נקבה שם פרטי: ויקע גיל:15 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: מת...עוד פעם X_X הערות:אתם מוזמנים להטריד במסנ'
מסר לאומה:פופקורן פאוור-זה חזק
...

גם דרדסבא רוצה!../images/Emo11.gif

זכר או נקבה: נקבה[נניח^^] שם פרטי: דידית? XD גיל: 15 וכמה חודשים מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אינלי כוחח לבדוק.__.'' הערות: אני בקושי נכנסת לאיי סי@@'' מסר לאומה: אני שונאת את הספר השישי>> ואת ג'י קי רולינג באותה הזדמנות><

DarkBrownLynx

New member
|מחסה| ני (אז אני אוהבת להגיד ני..)

זכר או נקבה:נקבה שם פרטי:ויאולטה גיל:15 מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:201011674 הערות:מפחיד לדבר איתי במסנג'ר ותשאלו את כל מי שדיבר איתי. או שאני פשוט שותקת מסר לאומה:אין לי שיער חום, הוא ניצבע לשחור

idanem

New member
אנייייייייייי

זכר או נקבה: זכר שם פרטי: עידן גיל: 16 וחצי מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 165004733 הערות: אין? מסר לאומה: ווינטרהורד מעולים!!!!!!!!!!!!

harar8

New member
אני

זכר או נקבה,
שם פרטי, הדר גיל, 18 מסנג'ר, אין אייסיקיו, אין הערות, אין מסר לאומה, נאמ.....

טוצית

New member
|עיןעונה- ^^../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

זכר או נקבה: נקבה. שם פרטי: טוף גיל: עוד מעט 13... מסנג'ר: מת... לוידעת איך 0.0 אייסיקיו: 269866677 מסר לאומה: גיליתי לא מזמן שבגלגול הקודם שלי הייתי מלפפון 0.0 תאכלו מלפפונים! עגבניות הן רשע טהור!

למעלה