התפקדות אוקטובר

koral669

New member
עונה../images/Emo70.gif

שם: קורל גיל+יום הולדת: 13 (16.9) מקום מגורים: מרכז מנהל\ת את: כלום חח
מסנג'ר: ----- דרכי תקשורת אחרים: ----- שאלות החודש: מאכל אהוב: סלט חח מאכל שנוא: אבוקדו
הסרט האחרון שראיתי: "סיפור סינדרלה" עם הילארי דאף..
ואני ממליצ\ה או לא ממליצ\ה כי: ממליצה ביותר... אחלה סרט!

אני../images/Emo13.gif

שם: הדר.
גיל+יום הולדת: 13.06.1990. בת 15. מקום מגורים: ת"א. מנהל\ת את: בקסטריט בויז.
[חח העתקת מפורום מנהלים?
] מסנג'ר: [email protected] דרכי תקשורת אחרים: מסר.
שאלות החודש: מאכל אהוב: ספגטי.
מאכל שנוא: הרבה. יותר מידי!
הסרט האחרון שראיתי: סודות נעולים. ואני ממליצ\ה או לא ממליצ\ה כי: ממליצה. סרט יפה!!

sap sapir

New member
עונה קצת באיחור...

שם: ספיר גיל+יום הולדת: 15 וקצת 11.6.90 מקום מגורים: פ"ת מנהל\ת את: כן בקומונת אורי אומנותי ורון שחר מסנג'ר: [email protected] דרכי תקשורת אחרים: אייסי-345586603 שאלות החודש: מאכל אהוב: המבורגר מאכל שנוא: סרדינים בעעעע הסרט האחרון שראיתי: אמממ וואיי כמה זמן לא ראיתי סרט חחח..טוב ראיתי את הסרט הזה מזמן אבל לא נורא: הצלצול 2 ואני ממליצ\ה או לא ממליצ\ה כי: הוא מפחיד ושווה לראות אותווו

sap sapir

New member
אההה

הסרט האחרון שראיתי (בקולנוע) הוא בית השעווה ואני לא ממליצה עליו!!!! זה סרט מגעיל עם הרבה דם בעעעעע

מזללל חברה שלי רצתה שנראה אותו

וכולנו לא הסכמנו.... מזל שלא ראינו בסוף אם זה כמו שאת אומרת

sap sapir

New member
לא בדיוק יפה...

חחח יש שם קטעים מגעילים מאוד ומפחידים אבל הסיפור עצמו מעניין ויש שם את צ'אדדד
אז זה מכפר על הכל חחחח

SuperKeren

New member
../images/Emo6.gifיש בזה משהו../images/Emo3.gif

לא היה אתמול מגרש ביתי (בערוץ 10) בגלל הכדורגל

צ'לי!!

שם: לירזי.. גיל+ יום הולדת: 20.05... 14.. מקום מגורים: אשדוד מסנג'ר: [email protected] דרכי תקשורת אחרים:אייסי..344681990 שאלות החודש: מאכל אהוב: שוקולד... מאכל שנוא: פסטה הסרט האחרון שראיתי: סיפור סינדרלה... מומלץ מאוד..

MeetLofe

New member
שלי

שם:מונטי גיל+יום הולדת:17 מקום מגורים:ת"א מנהל\ת את:האתר הישראלי של הטופ מודל מסנג'ר:מי שרוצה שיבקש דרכי תקשורת אחרים:האתר הישראלי של הטופ מודל שאלות החודש: מאכל אהוב:בורגראנץ' נראה לי מאכל שנוא:כבד הסרט האחרון שראיתי:שודדי הקריבים ואני ממליצ\ה או לא ממליצ\ה כי:ממליץ ביותר סרט מדהים

tallllll1

New member
אני:

שם:טל גיל+יום הולדת:14 15.9 מקום מגורים:קריות מנהל\ת את:- מסנג'ר:[email protected] דרכי תקשורת אחרים:אייסי 234255356 שאלות החודש:- מאכל אהוב:צ'יפסס מאכל שנוא:אבוקדו הסרט האחרון שראיתי:בעית השעווה ואני ממליצ\ה או לא ממליצ\ה כי:צ'אד שווה

למעלה