התחרות החלה

salt of earth

New member
../images/Emo124.gif התחרות החלה

טוב חברים, לאור בקשת הקהל.. התחלנו תחרות ידע בספר הקדוש. בתקווה להפוך את זה לנוהג קבוע בפורום. השאלות הן מגוונות ותוכלו להסתייע במנוע החיפוש: http://www.albishara.org/searchbible.php יש בערך 20 שאלות, אבל בטוח שנספיק אולי ל 12 שאלות. השאלות מנוסחות בשפה הערבית, לצערי לא היה לי זמן לתרגם אותם לעברית אם פרפר או מישהו דובר עברית נמצא אונליין כעת אז שיסמן
כדי שאספיק לתרגם. נתחיל עם שאלות קלות יחסית- יש לשים לב את התשובה שמים ביחד עם הציטוט המדויק עם ציון מספר הפרק ומספר המשפט מהברית הישנה או החדשה. התשובות יישלחו לאחר 3 דקות מעכשיו, ונעבור לשאלה הבאה לאחר 5 דקות בהצלחה שיהיה לכולם
התחרות תתחיל בשעה 20.20 מי שנמצא אונליין אז שיסמן

salt of earth

New member
נחכה עד 20.30 שתהיה תגובה

מי שנמצא אונליין אז יעשה
תיקון לחוקים, מכיוון שמדובר בשאלות אמירקאיות אז התשובות ישלחו לאחר 3 דקות מהרגע שאני שמה שאלה. ואז אני אעבור לשאלה הבאה. כי לא ייקח הרבה זמן למצוא את התשובות.

salt of earth

New member
שאלה מספר 1

- أين تجد التالية؟ لا نحب بالكلام ولا باللسان بل بالعمل والحق 1. رسالة يوحنا الأولى- 2. الإنجيل حسب يوحنا 3. الإنجيل حسب مرقس 4. سفر أعمال الرسل נא להביא מספר פסוק וגם את הפסוק עצמו, אחרי 3 דקות אני שמה את השאלה השנייה

michaeld1

New member
תשובה 1

1- رسالة يوحنا الأولى: الفصل: 3, الآية 18: تنسيق عمودي تنسيق أفقي يا أبنائي، لا تكُنْ مَحَبَّتُنا بِالكلامِ أو بِاللِّسانِ بَلْ بِالعَمَلِ والحَقِّ.

salt of earth

New member
תרגום השאלה

סורי ג'סטבורן לא ידעתי שאתה כאן. היכן נמצא את זה: "בני אל-נא נאהב במלין ובלשון כי אם-בפעל ובאמת" 1- יוחנן 1 2- הבשורה ע"פ יוחנן 3- מרקוס 4- מעשי השליחים. נתתי עוד 2 דקות כלומר עד 20.40 כדי להספיק לתרגם

מלח לא עדיף לחכות עוד רבע שעה

עד שכולם יבואו, כי איך שראיתי בשרשור של התחרות היו המון שרצו להשתתף

salt of earth

New member
הם יודעים שאנחנו מתחילים ב20.00

גם מיכאל צריך ללכת בשעה 21.30 יותר מזה אני לא יכולה לעשות, כבר דיווחתי על השעה אינספור פעמים אתמול והיום

salt of earth

New member
שאלה מספר 2

1- أين صُنعت المعجزة التالية ؟ شفاء بارتيماوس الأعمى 1. رواق الهيكل 2. اريحا 3. الناصرة 4. بيت لحم 2- היכן התרחש הנס הבא: הריפוי של ברתילמאוס העיוור 1- בבית המקדש 2- יריחו 3- נצרת 4- בית לחם

תשובה 2

46وَجَاءُوا إِلَى أَرِيحَا. وَفِيمَا هُوَ خَارِجٌ مِنْ أَرِيحَا مَعَ تَلاَمِيذِهِ وَجَمْعٍ غَفِيرٍ، كَانَ بَارْتِيمَاوُسُ الأَعْمَى ابْنُ تِيمَاوُسَ جَالِساً عَلَى الطَّرِيقِ يَسْتَعْطِي.(מורקוס 46:10)

salt of earth

New member
נחכה עוד 5 דקות

אם מישהו יספיק להגיע, למרות שכבר הודענו מאתמול כמה פעמים שזה מתחיל ב 20.00

salt of earth

New member
שאלה מספר 3

3- نجد الكتاب المقدس لبن عقلي عديم الغش للمؤمنين الأحداث في: أ- عبرانيين 3 :12 ب- 2بطرس 1 :21 ج- 1بطرس 2 :2 د- رومية 6:10 3- איפה נאמר על הבשורה שהיא כמו " חלב השכלי והזך למען תגדלו-בו לתשועה" 1- אל עבריים 12:3 2- 2 פיטרוס 21:1 3- 1 פיטרוס 2:2 4- אל הרומים 6:10

תשובה 3

وَكَأَطْفَالٍ مَوْلُودِينَ الآنَ اشْتَهُوا اللَّبَنَ الْعَقْلِيَّ الْعَدِيمَ الْغِشِّ لِكَيْ تَنْمُوا بِهِ (פטרוס1 2:2)

למעלה