הקשיבו

• פותח הנושא keds
  • פורסם בתאריך

keds

New member
../images/Emo124.gifהקשיבו../images/Emo124.gif

כולם יודעים שיש של דניאל במגדלי האופרה בת"א ב-29.7 אוקי.. אז ככה: מי בא? והאם אתם בעד למפגשון..? [נא להצביע ב:
תודה
] חוץ מדניאל מופיעים שמה: פיטר רוט ושייגעצ.. יהיה מאוד נחמד..
ישנו אתר,שמכיל את הפרטים
http://go.walla.co.il/peter-roth/ ישנם תחבורות ציבוריות שמגיעים עד המקום. [נעלצתי לפתוח הודעה חדשה מפני שהשרשור הקודם לא קופץ..]

hodayoyo

New member
מקווה../images/Emo45.gif../images/Emo60.gif

אויייי רע... עכשיו קלטתי- זה צמוד לעיר הבירה (27-28) ויכול להיות שאני אהיה בשני הימים של עיר הבירה וגם יש לי איזה מפגש פורום ב28.... וואי... הממ אני אצטרך לבדוק מה אני עושה עם זה

S h A b i T

New member
ווואוו נכון.

שכחתי מזה. נחמד ביותר.
איפה הפרטים של מי מופיע בכל יום?

hodayoyo

New member
איפשהו בוואלה../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

המרכזי בכל יום: רביעי- יוני בלוך ואפרת גוש, מטרופולין ועברי לידר חמישי- ירמי קפלן וחמי רודנר, פיטרוט ומוקי

hodayoyo

New member
והרשימה המלאה...../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

27 ביולי – במה מרכזית - עברי לידר, מטרופולין, יוני בלוך ואפרת גוש, אלקטרה במת גרוב - אפטרשוק, מד בליס, איזבו, אונילי וחברים, קייבמן במת שנות השישים-שבעים - אריה מוסקונה ולהקת "חבל על הזמן" במסיבת רוקנרול 70-60 במת היפ הופ - קאשי, כהן את מושון, השבט, הארכיון, M16, בנגלאדש, רוי רויאל, סי אר טרופז, סגול 59. מנחה: פישי הגדול. במה אירית – להקת כחול 28 ביולי – במה מרכזית - מוקי, ירמי קפלן וחמי רודנר, פיטר רוט, נקודות נעלמות במת גרוב - הבנות נחמה (להזכירכם- דנה עדיני....
, Ols Man River, בום פם, Los Caparos במת שנות השישים-שבעים - אריה מוסקונה ולהקת "חבל על הזמן" במסיבת רוקנרול 70-60 במת רוקנרול - Seven Percent Mind Usage, The Genders, Useless ID, פרברים רפיוג'יז, קרוספייר במה אירית - להקת בוראן

S h A b i T

New member
אריה מוסקונההה :)

כאילו!
שני הימים נשמעים מעולים. יש לי רק תהיה קטנה בקשר למטרופולין ובנוסף אליהם על אותה במה אפרת גוש ויוני בלוך.. (?) זה מצוין, אבל מוזר.
יאללה, יהיה כיף.

hodayoyo

New member
זה אחד אחרי השני והרי אפרת..../images/Emo60.gif

מופיעה גם עם מטרופולין

למעלה