הקשיבו הקשיבו!!

מיטל101

New member
../images/Emo124.gifהקשיבו הקשיבו!!../images/Emo124.gif

אני וירדן(לו2 ירדנוש)חשבנו על רעיון: מפגש פורוםםםםםםםםם אומנם אנחנו לא מלא אבל האיכות זה ויתר טוב מהכמות... שתינו מאוד רוצות לפגוש את כולם.. לפי דעתי הכי טוב זה פסח וזה עוד חודש וחצי... אז רק לדעת מה דעתכם?? כן או לא??????

וואללה רעיוןן!! ../images/Emo127.gif

ברור שזה רעיון טובב!! יהיה מזה כיףף!! וצודקת.. לא צריך הרבה!! צריך איכות!! ויש לנו את זהה!!! ובאמת פסח הכי טוב.. יש הרבה חופש ויש זמן.. אז מי שרוצה שיגיד ואז נחליט!! רק תחשבו על זה=>כל מעריצי סאמרלנד נפגשיםם.. יהיה הכי כיף שיש!! ומי שלא חושב ככה.. שיתבייש!!

וואללה רעיוןן!! ../images/Emo127.gif

ברור שזה רעיון טובב!! יהיה מזה כיףף!! וצודקת.. לא צריך הרבה!! צריך איכות!! ויש לנו את זהה!!! ובאמת פסח הכי טוב.. יש הרבה חופש ויש זמן.. אז מי שרוצה שיגיד ואז נחליט!! רק תחשבו על זה=>כל מעריצי סאמרלנד נפגשיםם.. יהיה הכי כיף שיש!! ומי שלא חושב ככה.. שיתבייש!!

אויי.. חבל!! אבל לא נורא..

אם יצליח תהיה עוד פעם!! ועוד הרבה פעמים.. מקווה |
|

Alias4Ever

New member
אני דיי חדשה

פה ולא מכירה את כולם וגם לא כותבת כל כך הרבה...יותר קוראת אבל אם תחליטו על משו סביר שיתאים לי יש מצב שאני אבוא...

תשובות../images/Emo26.gif

1. למירה.. (נראה לי שככה קוראים לך..): אפילו אם את חדשה.. זה לא נורא כי יש עוד חודש ואני בטוחה שאם תכתבי גם את וותביעי דעה נוכל להכיר אותך.. ואת אותנו.. 2. הנה האייסי שלי: 308755210 רק שאתם מוסיפים אותי שלחו הודעה שאתם מהפורום כי יש כאלה שהם סתם וירוסים...

תשובות../images/Emo26.gif

1.למירה.. (נראה לי שככה קוראים לך..): אפילו אם את חדשה.. יש עוד איזה חודש וחצי ובינתיים אם תשלחי הודעות ותשתפי אותנו נוכל להכיר אותך ואת אותנו.. 2.הנה האייסי שלי: 308755210 רק שאתם מוסיפים אות שלחו הועה שאתם מהפורום.. תודה

מיטל101

New member
לכולם....

תקשיבו,קודם כל לא משנה כמה זמן אתה נמצא בפורום הזה...כולם מוזמנים... ואני רוצה לראות את כולכם שם!!! נופר-אני מאוד מקווה שתהני בחו"ל....יהיו עוד הזדמנויות... ולמי שרוצה זה האייסי שלי-346256423 אתם יכולים להכנס חופשי....אני אשמח לענות ולעזור על כל השאלות....

נופר 247

New member
תודה....

ושתיפגשו אם תוכלו לצלם לי תמונות ולשים אותם פה בפורום זה מושלם בשבילי!!!! אין על הפורום הזה.....ש-ו-ל-ט!!!

מיטל101

New member
בטח שנצלם תמונות...

והבטחה שלי שהם יהיו בפורום... אבל צריכה להיות היענות מצד אנשיםםםם

אה מפגש פורום

יש להורים נורא בעיות עם זה בימינו אני יבוא רוב הסיכוים כי אני רוצה להכיר ת כולם אבל זה בדרך כלל מתבטל

למעלה