הקורבן

../images/Emo124.gifהקורבן

מצטערת שלא פתחתי הרבה זמן.. הקורבן להשבוע היא/הוא
..
טוב מספיק לי הדגל והבועית חח
אז הקורבן הוא דולב (דולב 23) אז תתחילו לשאול שאלות..
 
סוף סוף שאלות לגבר ../images/Emo8.gif

טוב, נתחיל עם השאלות ... איזה כיף אני ראשונה
מה נשמע ?
מה קורה ?
כמה זמן אתה מעריץ את הבויז ?
מה החברים חושבים על זה שאתה מעריץ את הבויז ?
איזה שיר אתה הכי אוהב של הבויז ?
איזה צבע אתה אוהב ?
מה אתה מעדיף - יום או לילה ?
איזה דיסק של הבויז מתנגן לך באופן קבוע בסטריאו ?
האם יש לך MySpace ? אממ זהו , זה מה שעלה לי בראש כרגע
דולב, בהצלחה (
) בלענות על השאלות
 

דולב23

New member
תשובות

1.2. מה נשמע? ומה קורה? הכל טוב 3. כמה זמן אני מעריץ את הבויז? שמונה וחצי שנים (התחלתי להעריץ אותם באוקטובר 1997) 4. מה החברים חושבים על זה שאני מעריץ את הבויז? חלקם לא מבינים מה אני מוצא בלהקת הזמרים ה"מזויפים" הזאת, וחלקם דווקא מכבדים ואף קיבלתי פוסטר מאחת הבנות מהכיתה שלי שפורסם במאי 1999. 5. איזה שיר אני הכי אוהב שלהם? וואו, קשה לי להכריע כי לכל אלבום יש כמה שירים שאני אוהב במיוחד, אבל אחד האהובים עלי במיוחד זה סיבריה. 6. איזה צבע אני אוהב? את כל הצבעים, לא כולל שחור. 7. אני מעדף גם יום וגם לילה. 8. נכון לכרגע NEVER GONE אבל זה משתנה לפי מצבי רוח ושגעונות באותו הרגע. 9. מה זה MYSPACE?
 

crazy smiley

New member
שואלת..!!

מה המצב?? ממתי אתה מעריץ את הבויז?? איך גילית אותם?? יש לך שיר מועדף שלהם?? איזה קליפ/שיר שמעת/ראית הכי הרבה שלהם?? יש לך פייבוריט??
 

דולב23

New member
תשובות 2

מה המצב? וואלה, הכל טוב ממתי אני מעריץ את הבקסטריט בויז? מאוקטובר 1997 איך גיליתי אותם? 31.7.1997 הם היו בשער וראיתי את העיתון הזה והחלטתי לקנות כי הסתקרנתי להבין מי חבורת החתיכים הזו שראיתי מולי, וזו הייתה למעשה הפעם הראשונה שראיתי אותם. אם יש לי שיר מועדף שלהם? כן, לכל אלבום יש מספר שירים מועדף, אבל אחד השירים האהוב עלי ביותר הוא: סיבריה איזה קליפ/שיר שמעת/ראית הכי הרבה שלהם? אווריבדי, בתקופה של אווריבדי במצעדים הוא צעד מקום ראשון במשך שלושה חודשים במצעד של נטו בערוצים הקהילתיים. יש לי פייבוריט? כן, ניק. פעם זה היה בריאן, עד שהוא התחתן, לאחר מכן זה התחיל לקפוץ בין שניהם.
 

chenwest

New member
דולב../images/Emo123.gif

מתי תלמד לשרשר מתי??
סתםXDD בזכותך יש לי כאן עבודה
איך זה להיות גבר יחיד בפורום? (אתה יחיד כאן נכון?
) אאאאאא קלי ברדיו
 

דולב23

New member
תגובה ותשובה

ראשית: אני משרשר קבוע, נדיר שאני פותח הודעות חדשות. שנית: אני לא הגבר היחידי בפורום, יש פה עוד שניים, אחד בן 29 או 30 משהו כזה, והשני בן 15.
 
למעלה