הקורבן

elena20

New member
בטח שאת מעניינת!!!!!!!!!

פשוט לי אישית אין כל כך זמן להיכנס לפורום,אני מנסה להיכנס כל יום לפחות ל10 דקות לראות מה חדש ולא תמיד יש לי זמן להגיב,טוב אז אני אנסה להיות יצירתית: 1.מה החלומות שלך??? 2.מי הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם? 3.את אוהבת את בריטני? 5.איזה סרט טוב ראית לאחרונה? ואנחנו אוהבות אותך!!!!!!!

אביבא

New member
עטר../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo103.gif

מאיפה:: צבע אהוב:: תחביבים:: פריט אהוב במלתחה:: פריט אהוב בבית:: אוהבת לישון?? " לאכול??
" לשיר?? תוכנית טלויזיה אהובה:: שיר אהוב של הבויז:: אלבום אהוב של הבויז:: בויז אהוב:: יש לך אמ פי 3?? יש לך דיסקמן?? כמה דיסקים של הבויז יש לך ואיזה?? מה הצבע של השמיכה שלך:: חבר:: הנשיקה הראשונה שלך:: תוכנית אהובה:: ערוץ אהוב:: באיזה עוד פורומים את?? מאכל אהוב:: שתייה אהובה:: אייקון בתפוז::

../images/Emo221.gifשואלת../images/Emo221.gif

מצטערת שאני שואלת אחרי הרבה זמן היה לי הרבה דברים על הראש ולא הספקתי אז הנה עכשיו אני שואלת מה המצב? איך עבר היום? בת כמה את? מאיפה את? איזה כתה את? מי הכי אהוב עלייך מהבויז? איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? איזה קליפ של הבויז את הכי אוהבת? איזו סדרת טלוויזיה את הכי אוהבת? מה הצבע האהוב עלייך? מה התחביבים שלך? איזה אייקון את הכי אוהבת בתפוז? אם היית יכולה להתחלף עם משהי ליום אחד מי זו היתה? זהו.

crazy smiley

New member
שואלת!!

מה המצב?? מאיפה את מכירה את הבויז?? האם יש לך בקסטריט מועדף?? איך זה להיות הקורבן?? אמממ....אני לא מוצאת עוד שאלות, אני גרועה בלמצוא שאלות

למעלה