הקורבן

../images/Emo124.gifהקורבן

אני נורא מצטערת שלא פתחתי את הקורבן אתמול.. היו לי הרבה דברים על הראש אז סליחה..
והקרבן להשבוע היא
.........
מאורה NicksMyFirstLove אז תתחילו לשאול אותה שאלות

Y H

New member
כמה מסטולה אני יכולה....

כמה זמן את בפורום בסב??
כמה זמן את מעריצה של בסב??
מה גרם לך להתחיל להעריץ את בסב??
מי הפיבריט שלך??
איזה חיה מתאימה לכל אחד מבסב? (לא שיהיה לו, איזה חיה הוא מזכיר...)
כמה פעמים את יכולה להקשיב לאותו דיסק ברצף?
יש עוד פורמים בהם את פעילה?
מי החברה כי טובה שלך מהפורום?
מי החברה הכי טובה שלך?
יש לך עם מי להעביר את הוולנטין מחר??
מה המאכל האהוב עליך?
מה הממתק הכי אהוב עליך?
למה בחרו לקרוא לך כך?
מה התחפושת הכי אהבת בפורים? מה הבגד הכי אהוב בארון שלך?
איזה בושם את הכי אוהבת? ושאלה באדיבות החבר שלי - כמה חוטיני יש לך?? (רק רגע אני הולכת להרביץ לו...)

frackit

New member
שואלת!!!

מאורה דבר ראשון אני מתה עליךךךךךךך ודבר שני השאלות:
לאיזה בוי את הכי מזדהה?
כמה פעמים בשבוע את שומעת את הבויז?
האם אי פעם היית בהופעה שלהם?
כמה תמונות של הבויז ביחד יש לך על המחשב?
כמה תמונות של ניק יש לך?
מה התמונה של הבויז שאת הכי אוהבת?
מה התמונה של ניק שאת הכי אוהבת? :):):):):):):):):):):)

התשובות לעת עתה

כמה זמן את בפורום בסב?? אממ חצי שנה החל מהחודש
כמה זמן את מעריצה של בסב?? 10 שנים החל מאוגוסט
מה גרם לך להתחיל להעריץ את בסב?? השירים שלהם (זה היה בשנת 1996)
מי הפיבריט שלך?? כמובן ניק
איזה חיה מתאימה לכל אחד מבסב? אני רק יודעת ל-2: ניק (טאז) , בריאן (כלבלב חמוד)
כמה פעמים את יכולה להקשיב לאותו דיסק ברצף? לפחות איזה 3 עד 5 פעמים
יש עוד פורמים בהם את פעילה? השמיניה , קלי קרלקסון , אשלי סימפסון , שורטי , פיות שדונים וכל השאר .
מי החברה כי טובה שלך מהפורום? שלי , אלינור וכל החבר'ה מרחובות
מי החברה הכי טובה שלך? חופית
יש לך עם מי להעביר את הוולנטין מחר?? לצערי הרב לא
מה המאכל האהוב עליך? סיני , איטלקי ומה שאמא שלי מכינה וגם מה שסבתא (ז"ל) בישלה ...
מה הממתק הכי אהוב עליך?
ובמבה אדומה
למה בחרו לקרוא לך כך? כי כל ההריון שלי הייתי עם הגב לאוטרה סאונד וחשבו שאני בן ואז נולדתי וראו שאני בת
וגם ההורים שלי בחרו את השם הזה כי זה השם הראשון שמופיע במילון אבן-שושן בשמות של בנות ... כה נראה לי
מה התחפושת הכי אהבת בפורים? בלרינה ו
ית
מה הבגד הכי אהוב בארון שלך? כל הגופיות שלי (אני
את כל הבגדים שלי לקיץ)
איזה בושם את הכי אוהבת? flower by kenzo ויש עוד כמה ...
ושאלה באדיבות החבר שלי - כמה חוטיני יש לך?? יש כמה אבל אני כמעט לא הולכת איתם (וזה חבל)

אביבא

New member
מאורה../images/Emo99.gif ../images/Emo103.gif

צבע אהוב:: תחביבים:: פריט אהוב במלתחה:: פריט אהוב בבית:: אוהבת להתקלח?? שיר אהוב של הבויז:: אלבום אהוב של הבויז:: בויז אהוב:: יש לך אמ פי 3?? יש לך דיסקמן?? כמה דיסקים של הבויז יש לך ואיזה?? מה הצבע של השמיכה שלך:: חבר:: הנשיקה הראשונה שלך:: תוכנית אהובה:: ערוץ אהוב:: באיזה עוד פורומים את?? מאכל אהוב:: שתייה אהובה:: אייקון בתפוז:: איזה תיק יש לך ובאיזה צבע:: השם של אמא שלך:: השם של אבא שלך::

שואלת../images/Emo24.gif

מה המצב? איך עבר עלייך היום? מי מהבויז אהוב עלייך הכי הרבה? איזה שיר שלהם את הכי אוהבת? יש עוד להקות שאת אוהבת? אם כן, מי? איזה תוכנית טלוויזיה הכי אהובה עלייך? יש לך יס או הוט? אם יש לך יס.. את רואה הישרדות? ושוב אם יש לך יס מי את רוצה שינצח בהשרדות? אמממ שאלה אחרונה אם היית יכולה להתחלף עם משהי ליום מי זו היתה?

עוד תשובות

מה המצב? ככה ככה ואני עצובה כי שושנה דאמרי נפטרה
איך עבר עלייך היום? רק התחיל
מי מהבויז אהוב עלייך הכי הרבה? ניק איזה שיר שלהם את הכי אוהבת? all i have to give , more than that ויש עוד המון ... אבל אלה אני הכי אוהבת. יש עוד להקות שאת אוהבת? כן אם כן, מי? לינקין פארק , גרין דיי , אטומיק קיטן , מטרופולין ועוד כמה ... איזה תוכנית טלוויזיה הכי אהובה עלייך? מכושפות והשמיניה יש לך יס או הוט? הוט אם יש לך יס.. את רואה הישרדות? |ס| וגם אם היה לי יס השרדות זה כבר משעמם - ודרך אגב איזה עונה הם כבר
ושוב אם יש לך יס מי את רוצה שינצח בהשרדות?
אמממ שאלה אחרונה אם היית יכולה להתחלף עם משהי ליום מי זו היתה? הדר - המהלת הכי הכי של הפורום ... אני רוצה לראות איזה כאב ראש אתם גורמים לה

עוד תשובות ../images/Emo3.gif

צבע אהוב:: כמובן ורוד ... תחביבים:: מחשב , שינה , חברים , טלפון פריט אהוב במלתחה:: כל דבר שהצבע שלו הוא
ורוד פריט אהוב בבית:: מחשב והמיטה אוהבת להתקלח?? דההההההההה שיר אהוב של הבויז:: יש המון אבל אחד מהם הוא ALL I HAVE TO GIVE אלבום אהוב של הבויז:: BLACK & BLUE בויז אהוב:: ניק יש לך אמ פי 3?? הלוואי , אני רוצה לקנות ליומולדת שלי (עוד שבוע) יש לך דיסקמן?? כן , אבל דפוק ... כמה דיסקים של הבויז יש לך ואיזה?? יש לי 6 כלומר כל דיסק אפשרי שיש להם . מה הצבע של השמיכה שלך:: נראה לי צהוב חבר:: אני רוצה אבל בינתיים אין הנשיקה הראשונה שלך:: לא רוצה אפילו להזכר ... תוכנית אהובה:: מכושפות והשמיניה ויש עוד כמה ערוץ אהוב:: MTV וערוץ 3 ולפעמים ערוץ הילדים באיזה עוד פורומים את?? השמיניה , אשלי סימפסון ועוד כמה מאכל אהוב:: איטלקי , סיני ומאכלי ים (יאמי) שתייה אהובה:: פנטה אקזוטיק ודיאט קולה עם לימון אייקון בתפוז:: יש 3 -
,
ו
איזה תיק יש לך ובאיזה צבע:: תיק קטן כזה יש לי 3 - ג'ינס , שחור ועוד אחד שהוא ורוד ולבן. השם של אמא שלך:: אדריאנה השם של אבא שלך:: דוריאן

דולב23

New member
שאלה

מקווה שזה יופיע בעמוד 1 (בעמודים הפעילים...) מה דעתך על פורום בקסטריט בויז בהייד פארק? האם ההשקעה שהושקעה בו עד עתה שווה משהו לאור העובדה שהוא פורום שאין בו הרבה אנשים? האם כדאי לי להמשיך ולהשקיע בו או שפשוט לוותר עליו ולהשאר רק בפורום הזה שאנו נמצאים בו כעת?

אממ

כל התשובות שלשאלות שלך נמצאות במשפט אחד
הפורום בהייד פארק לא שווה (לדעתי) כלום , גם לא את האנרגיה שלך שאתה משקיע שמה . האמונם שאין בו בכלל אנשים ועדיף לך להיות פה (בפורום תפוז) יותר זמן כי תמיד יש פה אנשים

למעלה