הקורבן

שואלת

מה מהצב? מאיפה את? בת כמה את? מי מהבויז הכי אהוב עלייך? איזה שיר שלהם את הכי אוהבת? איזה דיסק שלהם את הכי אוהבת? אם היית יכולה להתחלף עם משהו/משהי ליום אחד מי זה/ו היה? זהו..

elena20

New member
עונה

מה מהצב?די טוב... מאיפה את?קרית אתא בת כמה את?20 מי מהבויז הכי אהוב עלייך? אלכס
איזה שיר שלהם את הכי אוהבת?all i have to give איזה דיסק שלהם את הכי אוהבת?black & blue אם היית יכולה להתחלף עם משהו/משהי ליום אחד מי זה/ו היה?וואוו שאלה קשה..... אני חושבת עם אופרה ווינפרי כי היא עוזרת לכל כך הרבה אנשים, וגם מראיינת המון אנשים מעניינים,משפיעה המון על הרבה אנשים,עוזרת להמון אנשים ולא הייתי מתנגדת להיות ליום אחד בריטני ספירס
רק בשביל לחוות את של ההרגשה של סלבס ופפארצ'י רודפים אחריך וכו'... וגם להיות על הבמה להופיע מול המון אנשים זהו..

אביבא

New member
טוב אז ככה::../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

שם:: שם משפחה:: בת כמה את:: מאיפה:: צבע אהוב:: תחביבים:: פריט אהוב במלתחה:: פריט אהוב בבית:: אוהבת להתקלח?? שיר אהוב של הבויז:: אלבום אהוב של הבויז:: בויז אהוב:: יש לך אמ פי 3?? יש לך דיסקמן?? כמה דיסקים של הבויז יש לך ואיזה?? מה הצבע של השמיכה שלך:: חבר:: הנשיקה הראשונה שלך:: תוכנית אהובה:: ערוץ אהוב:: באיזה עוד פורומים את?? מאכל אהוב:: שתייה אהובה:: אייקון בתפוז:: איזה תיק יש לך ובאיזה צבע:: השם של אמא שלך:: השם של אבא שלך:: חי חי זהו סליחה על השאלות הדפוקות

elena20

New member
עונה

שם:ילנה : שם משפחה:מקליין כמובן : בת כמה את:20 : מאיפה::צפון צבע אהוב:תכלת : תחביבים:מחשב, טלויזיה,מוסיקה : פריט אהוב במלתחה:כל הג'ינסים : פריט אהוב בבית:אממ... הדיסקים של בקסטריט : אוהבת להתקלח?בטח, במיוחד בקיץ ? שיר אהוב של הבויז:all i have to give : אלבום אהוב של הבויז:black & blue : בויז אהוב:אלכס : יש לך אמ פי 3?לא ? יש לך דיסקמן?לא ? כמה דיסקים של הבויז יש לך ואיזה?כולם כולל האלבום של ניק ? מה הצבע של השמיכה שלך:ירוק כחול כזה : חבר:לצערי לא, אבל ממש בא לי חבר : הנשיקה הראשונה שלך:גיל 15 : תוכנית אהובה:מלא:בנות גילמור,מכושפות,או.סי,מגרש ביתי,טופ מודל הבאה,ארץ נהדרת,אי.אר : ערוץ אהוב:10, אמ טי וי : באיזה עוד פורומים את?בריטני וכל הסדרות שאני רואה(פירטתי למעלה) ? מאכל אהוב:פיצה
: שתייה אהובה:מים,ספרייט : אייקון בתפוז:
אני נורא אוהבת חיפושיות : איזה תיק יש לך ובאיזה צבע:יש לי הרבה תיקים... רובם שחורים

עדידי15

New member
היי../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

אז,מה נשמע? מה עושה? איך החיים? אוהבת אותם? שומעת רוק? וראפ? נכון בריטני כוסית? יש לך חתול? וכלב? מה עם דג? למה לא? חבל. ראית פעם חתול דרוס על הכביש וכל הקישקע שלו בחוץ? למה קוראים לה עוזרת אם היא עושה את כל העבודה? יש מילה נרדפת למילה נרדפת? אם שחייה הוא הספורט הכי מרזה,איך זה שהלוויתנים נראים ככה? קוראת ספרים? מה הספר האחרון שקראת? והסרט האחרון שראית? תמליצי לי על סרט טוב. תודה
אז מה ככה? אני משעממת אותך? שמעי,את לא חייבת לענות! סתם,נו,משעמם לי. נכון שאמינם מלך? נכון שוטי הנבואה זה אחלה להקה חח? למה קראו לך בשמך דווקא ככה? ולמה בחרת את הכינוי הזה? אז,יאללה,חייבת לסיים. ביי

elena20

New member
עונה

אז,מה נשמע?סבבה מה עושה?לומדת לפסיכומטרי איך החיים?בסדר לפעמים יפים, לפעמים חרא תקווה לעתיד טוב יותר אוהבת אותם?כן שומעת רוק?כן(לינקין פארק
) וראפ?כן נכון בריטני כוסית?בטח!!!!! יש לך חתול?לא וכלב?לא מה עם דג? לא למה לא? חבל. ראית פעם חתול דרוס על הכביש וכל הקישקע שלו בחוץ?חחחח כן למה קוראים לה עוזרת אם היא עושה את כל העבודה?לא יודעת יש מילה נרדפת למילה נרדפת?לא נראה לי אם שחייה הוא הספורט הכי מרזה,איך זה שהלוויתנים נראים ככה?חחח די איזה שאלות קורעות קוראת ספרים?כן מה הספר האחרון שקראת?הארי פוטר
ומחר הולכת לקנות את הספר החדש!!!!!! והסרט האחרון שראית?"כל מה שנוצץ" של מריה קארי לא משהו.... תמליצי לי על סרט טוב. וואי יש המון!!! " תא טלפון","במקום הזה" סרט חובה לרומנטיות בנינו... וזה מה שעולה לי כרגע תודה אז מה ככה?חח המשפט הזה מזכיר לי ערסים אני משעממת אותך?לא חס וחלילה שמעי,את לא חייבת לענות! סתם,נו,משעמם לי. נכון שאמינם מלך?כן אני אוהבת אותו נכון שוטי הנבואה זה אחלה להקה חח? לא סובלת אותם למה קראו לך בשמך דווקא ככה?אין לי מושג ולמה בחרת את הכינוי הזה?הכינוי זה השם שלי אז אין שום סיבה סתם ככה אז,יאללה,חייבת לסיים. ביי

Eti No Name

New member
ילנה! ../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif

משמע? ממתי את אוהבת את הבויז? ואת בריט? ואמ את קווין פ'? סתם
הממ. שון פטרסון חמוד לדעתך? מי יותר חמוד הוא או ביילי? ליאן או קווין פדרליין? שיר אהוב של בריטני? ושל הבויז? ואמ זמר אהוב? ולאדעת מה עוד ): *חיבוקוירטואלי*

Shiri from the block

Active member
הייי!!!../images/Emo113.gif גנבת שאלות! אני רציתי לשאול אותה גם על בריטני!!!! ../images/Emo10.gif.

elena20

New member
עונה

משמע?פסדר ממתי את אוהבת את הבויז? מאז שהייתי בת11 ואת בריט?מגיל 14 מהשיר הראשון כשהיא עוד הייתי ילדונת תמימה ואמ את קווין פ'? סתם חחחחחחחחחחח הממ. שון פטרסון חמוד לדעתך?כן הוא קוקי קטן וחמוד מי יותר חמוד הוא או ביילי?שאלה קשה לא יודעת ליאן או קווין פדרליין?ליאן שיר אהוב של בריטני? someday,that's where you take me,the answer ושל הבויז?all i have to give ואמ זמר אהוב?משתנה כל פעם כרגע ג'יימס בלאנט *חיבוקוירטואליבחזרה*

frackit

New member
שואלתתת

אוקיי... איזה פורומים את? מה השיר של הבויז שאת הכי אוהבת? מה השיר של כלללל הזמנים (לא כולל הבויז) שאת הכי אוהבת? יש לך חיות? מאיפה את בארץ?

elena20

New member
עונה

אוקיי... איזה פורומים את?בריטני, בנות גילמור, מכושפות ,אמריקן איידול ועוד הרבה מה השיר של הבויז שאת הכי אוהבת?all i have to give מה השיר של כלללל הזמנים (לא כולל הבויז) שאת הכי אוהבת?טוב כמובן לא יכולה לבחור בשיר אחד אני פריקית של שירי אהבה אז ככה: bon jovi always shania twain fron this moment, you still the one guns and roses dont cry ועוד מלא יש לך חיות?לא, אבל אני מתה על חתולים מאיפה את בארץ?צפון- קרית אתא

Eti No Name

New member
יש לך טעם כזה מעולה בשירים! ../images/Emo14.gif

אלוויז
! דונט קריי
שאיינהה
ועוד מלא
.

למעלה