עונה
אז,מה נשמע?סבבה מה עושה?לומדת לפסיכומטרי איך החיים?בסדר לפעמים יפים, לפעמים חרא תקווה לעתיד טוב יותר אוהבת אותם?כן שומעת רוק?כן(לינקין פארק
) וראפ?כן נכון בריטני כוסית?בטח!!!!! יש לך חתול?לא וכלב?לא מה עם דג? לא למה לא? חבל. ראית פעם חתול דרוס על הכביש וכל הקישקע שלו בחוץ?חחחח כן למה קוראים לה עוזרת אם היא עושה את כל העבודה?לא יודעת יש מילה נרדפת למילה נרדפת?לא נראה לי אם שחייה הוא הספורט הכי מרזה,איך זה שהלוויתנים נראים ככה?חחח די איזה שאלות קורעות קוראת ספרים?כן מה הספר האחרון שקראת?הארי פוטר
ומחר הולכת לקנות את הספר החדש!!!!!! והסרט האחרון שראית?"כל מה שנוצץ" של מריה קארי לא משהו.... תמליצי לי על סרט טוב. וואי יש המון!!! " תא טלפון","במקום הזה" סרט חובה לרומנטיות בנינו... וזה מה שעולה לי כרגע תודה אז מה ככה?חח המשפט הזה מזכיר לי ערסים אני משעממת אותך?לא חס וחלילה שמעי,את לא חייבת לענות! סתם,נו,משעמם לי. נכון שאמינם מלך?כן אני אוהבת אותו נכון שוטי הנבואה זה אחלה להקה חח? לא סובלת אותם למה קראו לך בשמך דווקא ככה?אין לי מושג ולמה בחרת את הכינוי הזה?הכינוי זה השם שלי אז אין שום סיבה סתם ככה אז,יאללה,חייבת לסיים. ביי