הקורבן!

elena20

New member
אני אתחיל

מאיפה את? כמה זמן את אוהבת את הבויז? מי הבוי המועדף? את מי עוד את מעריצה או סתם אומנים שאת מעריכה? סרט אהוב?מה החלום שלך?

frackit

New member
עונה...

נתניה מלאאאאאא בערך 8 9 שנים ניק כמובן!!! אני מעריצה גם את כריסטינה ויש עוד כמה אבל לא כמו את הבויז פתאום 30

c0rdelia1

New member
שאלה...!

מה השיר הראשון של הבויז ששמעת שגרם לך להגיד"וואי להקה טובה!"..ומתי זה היה..?

frackit

New member
חחח

ממממ everbody זה היה באוטו אחי שר את זה ואז אני פשוט נדלקתי

Shiri from the block

Active member
שואלת../images/Emo113.gif איפה נולדת? יש לך אחים/אחיות? אם כן כמה ובאיזה גילאים: תקופה שמאוד אהבת? אוכל אהוב? שתייה אהובה? סדרה אהובה? שחקן אהוב? שחקנית אהובה? יש חיית מחמד? אם כן איזה, אם לא אז איזה היית רוצה שיהיה לך? שיר שאת מאוד אוהבת לא של בקסטריט? איפה היית רוצה לגור? ארץ שאת נורא רוצה לבקר בה? זהו../images/Emo13.gif

frackit

New member
../images/Emo23.gif

דרום אפריקה אח ואחות אחי-25 אחותי-28 עכשיוווווו גיל ה-teens פיצה קולה מכושפות מייקל וורטן ג'ניפר גארנר כן כלבה שקוראים לה שנדיייי how do you do-roxett ניו יורק או פלורידה אוסטרליה

את רשומה כבר ממזמן../images/Emo6.gif

כאילו בהתחלה ששאלתי מי רוצה להשתתף את ביקשת להצטרף
שכחת כנראה

chenwest

New member
אני??../images/Emo12.gif

אני בטוחה שאת מתבלבלת! תראי את ההודעה
אני בשוק8* הסניליות

עדידי15

New member
שואלת:../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

מה מתן השם לכינוי שלך? ומה מתן השם לשמך? אוהבת מרקים? אם כן איזה? איך את מגדירה את עצמך בשתי מילים? איפה היית רוצה להיות עכשיו? למה? באיזה עוד פורומים את נמצאת?

frackit

New member
../images/Emo41.gif

פריק ופראק שכמובן ניק ובריאן... כן מאווד במיוחד מרק עגבניות חמודה אמיתית ליד רפאל נדאל או ניק קרטר כי הם כאלו מדהימים *מכושפות*או סי*פופ*גי'סיקה סימפסון*זהות בדויה יש עוד שאני לא שם הרבה כמו בונת גילמור או טניס

יש!

מהו השיר המעודף עליך מ-NG? וניק או בריאן?
מילניום או בלאק אנד בלו? את אוהבת את חנוכה? וספוגניות? ולביבות? ודמי כיס? וסבובנים?

למעלה