הקורבן.

אני קרובה לביה"ס

היסודי
בכור-לוי ... אם בכלל שמעת עליו
או יותר נכון אני גרה מעל מגוון ... את יודעת איפה זה

אני ../images/Emo35.gif

הייתי במגמת אדריכלות ... ונראה לי שאני מכירה אותך מהפנים ... הרי כאשר אני הייתי בכיתה יב' את היית בי' כך שבטוח אני מכירה אותך

עטר9

New member
אממממ שאלות....

האהאהמ ירדן הקורבנית--- -מה את הכי אוהבת אצל אנשים [תכונה כאילו]? -מה את הכי שונאת אצל אנשים?[""] -מה הכי אוהבת ללמוד? -" " שונאת ללמוד? -פעם נכשלת במשו? -אוהבת את החטיבה?[ראיתי שאת בכתה ז' את סתם עניין אותי...חחח] -כמה אחים יש לך? -איך קוראים להם? -ממצב ברגע זה ממש? -השאלות מעצבנות?[שמתי לב שכן... אז סורי] -וקיצר- נהנית מהיותך קורבנית???[עמוק עמוק בפנים,תודי שכן] [סורי שעצבנתי אותך! סולחת?!]

lovenickcarter

New member
אמממ עונה../images/Emo13.gif

מה את הכי אוהבת אצל אנשים [תכונה כאילו]?כנות -מה את הכי שונאת אצל אנשים?[""]שקרים -מה הכי אוהבת ללמוד?אנגלית וספורט -" " שונאת ללמוד?מת' ומדעים -פעם נכשלת במשו?מת' -אוהבת את החטיבה?לאא!! -כמה אחים יש לך?3 -איך קוראים להם?אסף,רון ודין -ממצב ברגע זה ממש?מעולה [תיקנו לי את האינטרנט!] -השאלות מעצבנות?לאא..חפיף -וקיצר- נהנית מהיותך קורבנית???בטח!

שואלת../images/Emo9.gif

למה את כה חמודה
?
מהו הדבר שאת הכי אוהבת בניק?
ובבקסטריט בכלל?
ונכון שאת לא אוהבת להיות הקורבן השבוע??
ואם כן, למה??
נכון שכייף לך שאת גרה באותה עיר שאתי גרה
??
ונכון שהשירים של ג'יימס בלאנט כ"כ מרגישים?
ושהוא נראה טובבב?
ונכון שאת שונאת אותי עכשיו בגלל שאשלות שלי מעצבנות אותך?

lovenickcarter

New member
עונה../images/Emo9.gif

למה את כה חמודה?אני לא!
מהו הדבר שאת הכי אוהבת בניק?את הבלונדד
ובבקסטריט בכלל?שהם כ"כ שקסייםםם
ונכון שאת לא אוהבת להיות הקורבן השבוע??כן
ואם כן, למה??כי את מנהלת את המשחק
נכון שכייף לך שאת גרה באותה עיר שאתי גרה ??כן [אבל רק בגלל אתי!
] ונכון שהשירים של ג'יימס בלאנט כ"כ מרגישים?מרגשים?!זו לא מילה!
ושהוא נראה טובבב?
ונכון שאת שונאת אותי עכשיו בגלל שאשלות שלי מעצבנות אותך?ממש לא

עטר9

New member
ירדן! אם את הקורבן את צריכה להיכנס

מלא! אנחנו מחכות ומי לא בא?! ירדן!!!!! חוצפנית!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סורי אם עצבנתי אותך! את מודעת לזה שאני צוחקת [עם שילוב של שיעמום וקצת פיגור....חחחחח] טוב- זה בצחחוק....אבל בכל זאת כנסזי כבר!

למעלה