הצעה

הילה301

New member
../images/Emo124.gifהצעה

מאחר ואנחנו פורום גדול ודינאמי, בואו נעשה משהו ככה לקראת פורים , בואו נשלח לילדי שדרות למשל משלוחי מנות. מה דעתכם? האמת היא, שאני חושבת המון על זה שכאן במרכז אני חיה לי במגדל השן שלי, אומרת "אוי נורא" על מה שקורה שם וממשיכה בחיי הנוחים כל כך (גם אם אינם נוחים בעיניי, הם נוחים ביותר לעומת מה שקורה בדרום). במלחמה הקודמת היתה לי דירה ענקית ואירחתי משפחה, היום אני לא יכולה לעשות את זה, אבל אני נורא רוצה כן לעשות משהו. מה דעתכם?

Bubble Girl 27

New member
אנחנו לא המון אנשים

אבל עדיין אפשרי להתארגן ... גילי זרק לי בצחוק לא צחוק בשישי שניסע פעם אחת לשדרות... אני בעד להתארגן ולסוע לשם להביא להם קצת שמחה שכל אחד יגייס את הכישרון שלו מעבר למשלוח מנות ונלך לשמח שם ילדים ומבוגרים כאחד. הילוש את יכולה לעשות להם את הקולות של הסדרות שהם אוהבים ולהצחיק אותם אני אביא מזוודת איפור ונעשה להם שמח מיצה תעשה סנדאת פימו או כל דבר אחר ווינס יעשה להם חשמל
סתם סתם האדומים שלנו יכולים לשחק איתם כדורגל קצת להוציא אותם משגרת הפחד. יוני יולי הפעלות ובכלל יש פה המון כישרון בבית הזה!!! מה אתם אומרים מי בפנים?

Bubble Girl 27

New member
את לא חייבת מי שמרגיש שהוא יכול

יסע ומי שלא לא חייב מן הסתם. לשם התחלה ללא ספק אפשר להכין להם משלוחי מנות ודברים כיפיים.

הילה301

New member
מודה בראש מורכן, אני לא נכנסת לשם

הרעיון המקורי היה לסוע לשם. אבל מפחיד אותי. מאד רוצה לעזור . מכאן.

יש לי חברת נפש שגרה בדרום

אנחנו מעדיפים לעשות סיבוב גדול (עוד חצי שעה נסיעה) ולא לנסוע דרך שדרות. עכשיו כשהמצב מסלים אז אני לא מתקרבת לאזור כי היא בטווח (קרוב מאוד
) של קסאמים.

Rtitan

New member
אני מתכנן להתחיל לעשות שם את קניות סוף השבוע.

פעם בשבועיים, בסופ"ש ללא ילדים - להיכנס למכונית ב-6 בבוקר ולנסוע לשם לעשות קניות - נראה לי הדבר הכי פרקטי והכי נכון לעשות. בדרך כלל, אני קונה או בצפון ליד הבית או במרכול של אוניברסיטת ת"א - אבל דווקא במלחמה בצפון, הקפדתי לחזור הביתה בסוף השבוע ולערוך את הקניות במרכול בכרמיאל, בירכא או בנהריה - תלוי מה התחשק לי לקנות עוד באותו יום. סתם אנקדוטא - לפני כחצי שנה עשיתי קניות בכרמיאל, וכשהגעתי לקופה - אחרי החשבון גיליתי לחרדתי שהשארתי את התיק עם הארנק בבית
(20 דקות נסיעה משם...). בהתייעצות מה עושים, הקופאית קראה למנהל הסניף והוא הכיר אותי, ואמר לה "תני לי את החשבון, הוא יהיה אצלי - הוא יגיע לשלם בשבוע הבא, האיש הזה היה בא לעשות כאן קניות במלחמה...". זה היה באחד מימי חמישי כשהגעתי עם המכונית למגרש החניה השומם של מרכז הקניות, איך שנכנסתי למגרש, החלה אזעקה ושניות אחריה נשמעו פיצוצים לא רחוק. המנהל הזה ראה מכונית נכנסת למגרש החניה עם האזעקה, יצא מהמקלט ורץ לפתוח את דלת החנות ולקרוא לי "מהר מהר - לכאן!!!" ולהכניס אותי למקלט שלהם. שם כבר היה מקרר עם שתיה וכיבודים שכל הקונים קיבלו. אחרי שעה חזרתי לשלם - בכל זאת, לא נעים

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo45.gif יפה מאוד RT

אני איתך קניות שם ובכלל להראות להם נוכחות ושהם לא לבד זה אחלה. כמובן להיות זהירים, לא מפחדת להסתובב שם בטח שזה לא יהיה נעים אבל חייבים להראות להם שהם לא לבד ושגם לבועיסטים מהמרכז אכפת מהם. נראה לי שישי הקרוב אזימוט שדרות.

למעלה