הצעה למפגש!!

../images/Emo124.gif הצעה למפגש!!

טוב, אז קיבלתי אומץ בעידודה של פונג, ומה דעתכן על מפגש? ניראה לי שהפורום זקוק לעידודים. יותר מידי הודעות עצובות בזמן האחרון, וצריך לעשות משהו בנדון. אני מציעה מפגש, וגם את הבית שלי שנימצא בראש העין (זה ליד פתח תקוה). יש לי בית גדול, ואם נעשה את זה ביום שישי בבוקר, יש גם חצר עם שמש בסבבה. אז אפשר ביום שישי ה-2 לחודש בבוקר, או ביום חמישי בערב ב-1 לאפריל (
על באמת, לא בצחוק), או כל יום אחר באמצע השבוע, למרות שיותר כייף כשאין למחרת עבודה
יאללה, תשמיעו את קולכן. ליאורי

בולה101

New member
הנה אני אומרת

מפגשים - אני בעד. תמיד ואיפה שיהיו אני בעד. אז חמישי שישי מה שתקבעו.- אני מגיעה. ולכל מי שפספסה את המפגש האחרון אצלי- זה הזמן להתפקד. לא להחמיץ!!!!

תולו

New member
אם אפשר לא ב- 1 באפריל

אני מאד רוצה לבוא, ויש לי אירוע שאני לא יכולה לפספס.

אפרסקה

New member
אשמח לבוא בימי חמישי בערב (או ערב

אחר גם הולך) מעדיפה לא ימי שישי, לפחות לא הקרובים, כי צריך לנקות את הבית לפסח
וזה היום היחיד שיש... עוד רעיון - אולי נעשה את זה באיזה שהוא ערב בחול המועד?

שלי שלי1

New member
גם אני אשמח להיפגש

וגם לדעתי זה יהיה יותר נוח באחד מהערבים בחול המועד. או ביום חמישי בערב, תמיד ביום שישי יש לי מיליון ואחת סידורים.

אין שום בעיה בחול המועד ../images/Emo6.gif

בתנאי שאתן יודעות גם להכין דברים טעימים שכשרים לפסח
אז יאללה, חול המועד יש לנו את יום רביעי וחמישי (8 ו-9 לאפריל). תתפקדו מתי נוח יותר, וניקבע לפי הרוב.

שושא

New member
למה לא

לא מזמן השתתפתי במפגש שמאד חיזק אותי ממליצה לאלה שלא היו ואלה שהיו לנסות שוב . אשמח לקבל עדכון אחרון

Galit29

New member
מצטרפת ומצטרפת לבקשה של

חול המועד - זה יהיה מעולה.

יעל301

New member
אני בעד הפעם לא מוותרת

אשמח לקבל עידכון על תאריך ואם צריכים להביא משהו מוכנה לבוא כל הדרך מב"ש

גם אני רוצה ולהגדיל נציגות של הדרום

מקווה שהתאריך הסופי יתאים לי ולא יתנגש לי עם עבודה. יעל,האם אפשר לתפוס איתך טרמפ מב"ש?

סגור אני אתכן בנות....אני בעד!!!!

תעדכנו פרטים ומה להביא ? רק בנות או עם בני זוג?

פתאום לא נעים לי...

אתן מכירות אחת את השניה? כבר ניפגשתן פעם? כי אני לא מכירה אתכן כ"כ טוב רק בניק ניים.

פּוֹנְג

New member
אני בעד, לא חשוב מתי.

ומבקשת מכל הצפוניות לא להתעצבן שמתארגן שוב מפגש במרכז, אני מבטיחה לאסוף מהרכבת את כל מי שתחליט לבוא ברכבת ולהחזירה לשם גם.

למעלה