הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!

באהבה1

New member
../images/Emo124.gif הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחים שלי ואחיות שלי! אני צריך עזרה, אבל אמיתית (שבאה בדר"כ אחרי מחשבה עמוקה), ולא תגובות ספונטניות בבקשה, תודה מראש!
הנה הבעיה: זה סיפור לא חדש בכלל, שקורה די הרבה... אני חי בקונפליקט עצום של ידיעת האמת, והתעלמות ממנה! אני בעל תשובה שחזר אחרי שהוכח לו בבירור אמיתות התורה! וקיבלתי את האמת בפחד ובאומץ, מידנכנסתי לישיבה! ומאז, פשוט פרחתי
, למדתי בהתמדה אדירה, התחברתי לרב שלי לגמרי, אמרתי דברי תורה (כמו אש) לפני החבר'ה, עליתי חזן הרבה (ושרתי את התפילות בעוצמה שא"א לעצרה), וכולם, ובמיוחד הרבנים, אהבו אותי, והאמינו בי, והכי חשוב, גם אני! והרגשתי סיפוק עצום! כל זה נמשך בערך שנה וחצי, ואז, איך שאומרים, הקב"ה החליט שהגיע הזמן שאלך לבד... ומאז ועד היום, אני בירידה מפחידה (לא אפרט!) שפשוט צועקת:
"זה אתה האמיתי!
אפס ושקרן!" בכיתי, וצעקתי, אבל זה כמו טיפה בים... אני מרגיש שפשוט ויתרתי, שהפסקתי להלחם
... לא יודע למה. יש לי 2 שאלות: 1. האם ההתחלה היתה חלום? ז"א כוחות חיצוניים ממני שהקב"ה שתל? כי אני לא חושב ככה, אני חושב שזה היה אני האמיתי! רק שהקב"ה קישר אותי לעצמי (ועכשיו הוא כלוא איפה שהוא)! 2. אם זה נכון, איך אני מוצא אותו שוב, אני משתגע פה בלעדיו!
, רוצה אותו בחזרה! אעשה הכל כדי לקבלו בחזרה! אנא ממכם עיזרו למצאו... תודה!

שמעת פעם על האדרנלין שלנו?

בשעות קשות הוא גורם לנו דברים שקימים בנו פוטנציאלית, אך לא הכל אפשר לייסם במעשי, וגם מה שכן- צריך ללמוד ובהדרגה ולהתחשב גם בחלק החומרי שלנו, הוא בכ"ז חלק מאיתנו. זה מה שאני חושבת שקרה לך, אני מכירה אישית כמה חוזרים בתשובה שזה קרה להם- ישר בהתחלה רצו לישם הכל בלי להתחשב בתהליך שהם עוברים, זה היה גדול עליהם ואז יום אחד הם התמוטתו. עכשיו השאלה מה עושים עם זה? לדעתי חייבים הדרכה של רב, ויש הרבה שמתעסקים עם זה! כמובן יש למצוא אחד שמתאים לך ואתה מרגיש רגוע ופתוח איתו!

אין לו פרוש, סתם אוסף אותיות מקרי

לפעמים זה מוזר לי להיות כזו סתמית, בלי שום רמז על מה שאני באמת, אבל לפעמים זה נחמד!!!

דוסית1

New member
משתתפת בצערך..

אני חושבת שהבעיה שלך נובעת מכח ההרגל. שנה וחצי הכל הלך חלק הרבנים התלהבו, אתה היית בעננים וכל העולם היה שלך. אבל אחרי השנה וחצי הזאת דברים החלו להשתנות, החברה התרגלו אליך וההתלהבות פחתה, מה גם שנכנסו לישיבה עוד בחורים חדשים ש"גנבו" לך כביכול את כל ההצגה וכבר לא היית הכי הכי... אני חושבת שתעשה חושבים עם עצמך ותגיע למסקנה האם כל ההתלהבות שלך נבעה מהקרדיטים שחלקו לך מסביב, ואז זה לא "לשמה" (אל תדאג, אין סיבה להתייאש, מתוך שלא לשמה בא לשמה) או שהיא נבעה מהרגשת האמת הפנימית שלך שאז יותר קשה לפתור את הבעיה ולי יש רק פתרון אחד: "אשר אנכי מצוך -היום-" בכל יום יהיו בעיניך כחדשים! שיהיה בהצלחה!

אוהב אותך אחי אהבה אמיתית.....

אתה גדולללללללל! אתה אמיתיייייייי! אתה מתוקקקקקקקק! מה זה השם אוהב אותך, אז תמשיך ככה מ'כ'פת לך? בלי שכל? בלי שכל! בלי רגש? בלי רגש! שקרן? אמיתי? העיקר למשוך הלאה. זה יעבור, עוד חודש, עוד שנה, עוד 20 שנה, מה זה משנה? אתה רוצה למצוא אותו?ומהר? לך למקום הכי חשוך, הכי מפחיד, שהכי קשה לך להכנס לתוכו, שם הוא נמצא.

אלישיר

New member
אתה לא בירידה...

בעזי"ת אמרתי שנה וחצי? זה בערך הזמן שאני בתשובה. אנחנו איתך אחי. תדע לך, שכל אחד מאיתנו, בדרך שלו ובקצב שלו, עבר את המרירות הנוראה שאולי אתה מרגיש. אבל כאן ,אני חושב, זה לא המקום. הרוב כאן, אפילו לא יבינו אותך. אצלם זה טבעי, ואז מלחמה. אצלך זה מלחמה, ואז עוד מלחמה. במקום שבעלי תשובה עומדים... ולא בחינם. תעשה רברס, ותחזור בנושא הזה לפורום החוזרים. שם תפגש את כל אלה, שבטח עברו ועוברים דברים דומים. ראיתי עכשיו את הדיון שהיה שם בדבריך, הוא לא התפתח. בטח ההודעה עברה מהר מידי לדף השני,
היתכן כך אריאלה?! תוכל לבקש מאריאלה להקפיץ ת'הודעה בחזרה או משהו. ואם בכל אופן תחליט שכאן עדיף, אז שיהיה כאן. אני איתך, ויהיה עוד זמן לדבר ולהרחיב, עכשיו פשוט אני נאלץ לסיים. תשמח בעצמך, אתה לא יודע עד כמה מותר לך וראוי לך.

למעלה