הצילו!!

קינמוני

New member
../images/Emo124.gifהצילו!!

אני נוטלת גלולות גינרה כבר שבועיים(נשאר לי עוד שבוע עד גמר החבילה) ולאחריהן אני אמורה לקבל מחזור ולהתחיל טיפול. הבעייה היא שבארבעת הימים האחרונים יש לי מעט דימום(לא כל הזמן אבל מידי פעם) ולפי מה שענתה לי הרופאה באחד מהפורומים של הרופאים, זה מצב לא תקין ועלי להיבדק. האם מישהי יכולה לומר אם קרה לה דבר כזה? האם הטיפול הבא יכול להיפגע מזה? כל תגובה תעזור לי. פשוט אין לי איך להשיג את הרופא שלי.

לא נראה לי בעייתי

אני באמת לא יודעת מה לענות לך אבל אני זוכרת שלפני עידן הטיפולים שהייתי לוקחת גלולות לפעמים היו לי דימומים באמצע החודש ולא זכור לי שהרופא שלי מאד התרגש מזה. הכי חשוב שתרגעי אני בטוחה שאין לזה שום השלכות מרחיקות לכת ובוודאי שלא דחופות להיום (אני משוכנעת שאת מרגישה אחרת אבל אני מייצגת רגע את הקול האובייקטיבי....) בכל מקרה תתקשרי מחר לרופא שלך ותראי שיהייה בסדר.

הרמוניה

New member
לצערי לא יודעת לעזור לך-

אבל שולחת חיבוק הרמוניה (אם מחר אראה את וייסמן בבית החולים את רוצה שאכתוב לך שתנסי להתקשר אליו לשם?)

נועם@בת

New member
גלולות זה לא המחלקה שלי

אבל אני יודעת שגלולות גורמות לפעמים לירידה ברמת פרוגסטרון, וזה מה שמביא לפגיעה ברירית ולדימום. אני חושבת שטלפון מחר בבוקר למחלקת IVF יפזר לך את הערפל לגמרי. בהצלחה נועם

neta2

New member
גמלי כמו שכבר אמרתי לך אין מושג

בגלולות.. אבל נשמע לי ממש לא נורא ושאין לך מה לדאוג. אבל למה את לא יכולה להשאיר לו הודעה ושיחזור אלייך כשיחזור.. מקסימום יעיר אותך מהשינה.. רק שתהיי כבר רגועה. נשיקות

לי מ ו ר

New member
פעם פעם לפני...

לקחתי גלולות. שלקחתי סוג מסויים היה מתחיל לי דימום מאמצע החודש, ההסבר של הרופא, מיעוט ההורמונים גורם לרירית הרחם להיות דקה, ולא להחזיק. זה היה לי לתקופה של כמה חודשים, והרופא לא ממש התרגש מזה, אני התרגשתי הרבה יותר ממנו.

debby12

New member
מנהל
קינמוני - יש לי משהו מעודד לחלוק

אני לא יודעת ממה הדימום אבל יש לי משהו מעודד בנושא הזה. במחזור הטיפול האחרון - אמנם לא נטלתי גלולות - אבל ככה סתם פתאום באמצע השלב הפוליקורלי בעודי מזריקה מנוגון בשצף קצף היו לי כל מיני דימומים מוזרים (בימים 10-14 למחזור משהו כזה - עוד לפני הכוריגון והביוץ). זה לא היה דימום חזק של מחזור - אבל בהחלט דימום ונמשך כמה ימים, on and off כזה. בעוונתי - אפילו לא התייעצתי עם הרופא בענין - גם ככה כל הזמן פקססתי תוצאות מעקב דם ו US וכו' - ולא היה לי כוח נפשי לנג'ס גם על זה. חוץ מזה - חשבתי בליבי - מה כבר יצא מזה? שהוא יפסיק ת'טיפול באמצע? אחרי 10 ימים שאני מזריקה - לא חבל על המאמץ... בקיצור - זה לא מה שאמורים לעשות לפי הספר - אבל אני התעלמתי באלגנט מהעסק (והחלטתי ביני לביני שאעשה חודש-חודשיים ללא טיפול עכשיו כדי לתת לרירית המסכנה שלי לחזור לשפיות). אבל...דווקא מחזור הטיפול הזה היה הראשון אי פעם שהצליח. אז מה את יודעת? אולי דימום כזה זה איתות מהרירית בסגנון: "אחותי, קשה באימונים קל בקרב, אני פה בשבילך בכוננות לקליטה מהירה ואת יכולה לסמוך עלי בענין"
דבי

למעלה