הצילו הצילו

RoieL

New member
אממ..

היא לא יודעת מה עובר עלי או תחת שמי ים התיכון

SpOnGeTuLa

New member
שאלה טובה ../images/Emo8.gif אני ממליצה

על 'נבארתי לך' (ראיתי את שלמה שר את זה, זה שיר שלו נכון
) או את אותו שיר ששרת בתכנית הראשונה, שהביצוע שביצעת לו היה בדיוק כמו של שלמה
.

רונוש8

New member
יש לי רעיון בשבילך

אולי "נוף ילדות" של שלמה ארצי? יש כאן קריוקי של זה אם אתה רוצה את יכול להתאמן http://www34.brinkster.com/detinis1/viewsong.asp?id=19 דרך אגב אתה מחקה אותו נהדר :) בהצלחה

אתה יכול לשיר.......

את ''מלך העולם" של שלמה ארצי אני אוהבת את השיר הזה וגם את החיקוי שלך

betti10

New member
גילי - כנס רגע... ../images/Emo8.gif

את "פתאום כשלא באת" כבר היה,גם "ירח" ו"זה מה שנשאר". השירים שמתאימים לפי סדר ההעדפות (לדעתי): 1."תרקוד". 2."בשקט, בשקט". 3."אחרי הכל את שיר". 3."פה ושם". 4."תחת שמי ים התיכון". 5."לנגב לך את הדמעות". חשוב לציין שדמיינתי לעצמי אותך שר את השירים האלו ולכן אני חושבת שזה הכי מתאים.
******* מה שכן, אל אבל אל ת ש י ר שיר שהוא קצבי כגון: "שיר חייל", "צוותא", יותר מזה אנחנו לא צריכים"... מכל מיני סיבות אבל בעיקר בגלל הקול: אם זה יהיה קצבי מדי בקושי ישמעו אותך בגלל המוזיקה. זאת העצה שלי. מה גם שהקצב האיטי יותר נחמד...
בכל אופן, איתך לאורך כל הדרך! בהצלחה! מחזיקה לך אצבעות.
נ.ב: אין אחד שמשתווה לך שם. אתה היחיד שלא היה לו זיוף אחד.
קבל
+

מורנה5

New member
גילי אתה גדול

קודם כל, פירגון שמגיע לך,ממש דומה לשלמה ארצי הן מבחינה ויזואלית,כמעט בוטחה שאתה תיזכה.אתה הכי מתקרב למקור מבן כולם ולגבי השיר 3 אופציות נהדרות:רוקר חי,רוב הזמן את אישתי,שכחתי את שם השיר והוא הולך ככה פחות או יותר "ואז בלי גאווה ,שנינו כנראה בליילה של אהבה רצינו עוד אם אינני טועה"....שיהיה המון בהצלחה ומי יודע אולי תופיע בקיסריה בשנה הבאה.

wildcat6

New member
ההמלצה שלי

"אחרי הכל את שיר" לדעתי אתה מתמודד חזק מאוד והשיר מרגש אני אשמח לדעת על הבחירה לפני הגמר כמו כולם פה

למעלה